Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(smilga1972 @ 2015 06 01, 09:11)
Sveikutės  4u.gif

Liuks  thumbup.gif , Amerika jėga  thumbup.gif , aš irgi laukiu nesulaukiu tos birželio 19  wub.gif  wub.gif

O aš birželio 16 tongue.gif Bet visos mintys jau seniai ten...
Atsakyti
Su atostogom, kolegės 4u.gif liko popierinis darbas, mokymų dvi dienos ir atostogos. tikiuos iki joninių susisukt smile.gif

baltas pavydas užjūrin išlekiančiom. jei lėkčiau, tai jau su visam, negrįžčiau čia schmoll.gif

bebriukas blogai mokėsi šiemet, liko kurso kartot hihihi.gif

gal kartais netyčia turit skenuotų kiseliovų matematikos vadovėlių 3 klasei?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 05 31, 22:23)
gal kuri dalyvavote „Samsung Mokykla ateičiai” mokymuose? kokie įspūdžiai?

Šiemet dalyvavom. Visą mokymų medžiagą buvau įmetusi į paštą. Patirtis naudinga, daug savarankiško darbo, o laimi tie, kurie mažiausiai visko turi mokykloje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 06 01, 18:37)
Šiemet dalyvavom. Visą mokymų medžiagą buvau įmetusi į paštą. Patirtis naudinga, daug savarankiško darbo, o laimi tie, kurie mažiausiai visko turi mokykloje biggrin.gif

kasdieniam darbe praktiškai taikai ką mokėtės?
Atsakyti
Pasiskaitinėjau ir supratau, kad kolegės jau "įjungė"atostogų rėžimą. Iš tiesų taip sunkiai padirbėjus jau ir mums atostogų reikia smile.gif
Gal kas žinot kokių gerų seminarų ar ES lėšom finansuojamų projektėlių vasarai? Norėtųsi pasižmonėti , ištrūkti iš esamos aplinkos.
Ir dar turiu klausimėlį, gal žinot ar yra keičiama darbo sutartis (nutraukiama ir sudaroma kitokiu pagrindu) jei nebėra klasės ir paimamos pamokos iš kitų, kad sudarytų krūvį? Ir ar reikia mokytojų sutikimo kai nuimamos pamokos? Gal kas žinot, labai būčiau dėkinga.
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2015 06 01, 11:42)
O aš birželio 16  tongue.gif Bet visos mintys jau seniai ten...

Baltai pavydžiu smile.gif) sėkmės ir nepakartojamų įspūdžių.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Paaiškinkite man, kodėl pirmokiukui geriau pirkti parkerį atvira plunksna??
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2015 06 02, 18:06)
Ir dar turiu klausimėlį, gal žinot ar yra keičiama darbo sutartis (nutraukiama ir sudaroma kitokiu pagrindu) jei nebėra klasės ir paimamos pamokos iš kitų, kad sudarytų krūvį? Ir ar reikia mokytojų sutikimo kai nuimamos pamokos? Gal kas žinot, labai būčiau dėkinga.

Kiekvienas keitimas lydimas sutartimi.
Atsakyti
Merginoms, lėksiančioms į Ameriką, ilgesingai mojuoju ranka thumbup.gif
Norinčioms vasarą į seminarus pavydžiu jaunatviškos ugnelės 000189.gif
Aš vasarą noriu tik į pliažą vacation1.gif
Dėl parkerio atvira plunksna. Jis geriau ,,įsikimba" į popierių, uždarieji labiau slysta ir pirmokui sunkiau valdomi. Bet praktiškai tepliukams perka uždarus ir jie sėkmingai sau rašo. Aš nesureikšminu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 06 03, 07:23)
Sveikutes 4u.gif

Kaip tik geriau uždara, nes atvira griet nulinksta, pirmokui spaudžiant parkerį į popierių.
Aš dar į pliažą nenoriu, noriu po daržą savo malonumui pasikapstyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites Rites: 03 birželio 2015 - 11:06
Labas. Skubiai ieškoma pradinių klasių mokytoja Kauno raj. Karmėlavos gimnazijoje.
Nuo rugsėjo 1 d. Bet derintis ir tartis jau dabar! Skambinkit tiesiai direktorei.
Atsakyti
Merginos, reikia sukurti dailyraščio modulio programą(pirmokams). Supratau, kad neturiu jokios informacijos. Nei teorijos, nei praktikos.Gal kas turit minčių ar patarimų šia tema? 4u.gif Internete net jokio rimto straipsnio apie dailyraštį neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 06 03, 07:23)
Sveikutes 4u.gif

Aš pirmokams siūlyčiau tokį rašiklį
http://www.officeday...SENSO-oxid.html
Atsakyti