Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

Sveikinimai sulaukus mokslo metų pabaigos 4u.gif thumbup.gif, taip dabar su pirmokais ir viskas smile.gif
Jokių knygų sąrašų ketvirtokams nedaviau, tegul skaito tai kas patinka, tegul apskritai skaito.
Mano nuomonė, tie kurie skaito tai jiems jokių sąrašų nereikia, o kurie neskaito tai..........
Atsakyti
Mūsų stovykla laukia, 2 savaites dar pakukuosim...
Atsakyti
Vasara jėga thumbup.gif
Stovykloje dirbti nenorėčiau... Užjaučiu 4u.gif Daug energijos atėmė gegužės mėnuo. Noriu gyvent atostogų planais. Kur atostogausit?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2015 05 31, 08:31)
Vasara jėga  thumbup.gif
Stovykloje dirbti nenorėčiau... Užjaučiu 4u.gif  Daug energijos atėmė gegužės mėnuo. Noriu gyvent atostogų planais. Kur atostogausit?

Visas su vasara!
Mano skrydis jau sutvarkytas. Beveik savaitę teko pakovoti dėl bilietų keitimo, po lituanicos žlugimo. Daug nervų kainavo schmoll.gif Bet db jau skrisim į Ameriką. Leisimės Atlantoj, tada jau Georgijos, Alabamos, Floridos valstijos su dukrytės šeima. Būsim šešias savaites. Laukiu kelionės ir nerimauju. Tai visai ne darbas galvoj biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2015 05 31, 08:59)
Visas su vasara!
Mano skrydis jau sutvarkytas. Beveik savaitę teko pakovoti dėl bilietų keitimo, po lituanicos žlugimo. Daug nervų kainavo  schmoll.gif  Bet db jau skrisim į Ameriką. Leisimės Atlantoj, tada jau Georgijos, Alabamos, Floridos valstijos su dukrytės šeima. Būsim šešias savaites. Laukiu kelionės ir nerimauju. Tai visai ne darbas galvoj biggrin.gif  mirksiukas.gif

Super... thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(riešutasgilė @ 2015 05 31, 07:31)
Vasara jėga  thumbup.gif
Stovykloje dirbti nenorėčiau... Užjaučiu 4u.gif  Daug energijos atėmė gegužės mėnuo. Noriu gyvent atostogų planais. Kur atostogausit?

Na mes dar eisim darban dvi savaites. Laukia šiokie tokie klasių kraustymaisi.
O vasaros atostogos jau suplanuotos- laukiu tuoj tuoj užgimsiančio pirmojo anūkėlio wub.gif
Atsakyti

Sveikos, kaip smagu visos jau atostogų nuotaikom gyvena thumbup.gif, mes dar visa birželį dirbsim, stovyklos nebus, nes nesusidarė grupė norinčių ją lankyti,net keista, bet yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
Pagaliau atokvėpis nuo mokyklinių rūpesčių. Nors dar kažkaip nesitiki, kad nebereikia sėsti prie mokyklinių popierių. Gal dar reikia laiko persiorientuoti, kad jau viskas, atostogos. Taigi, visoms smagių atostogų, puikių įspūdžių, nepakartojamų akimirkų ir kuo ilgesnės vasaros.
Atsakyti
Sveikos, Su vasara ir atostogomis artėjančiomis!
Aš turiu rūpestėlį dėl klasės... Gaunu klasę plikomis sienomis... Reikėtų kažkokį stendą pasigaminti... Gal galite patarti iš ko geriau: magnetinį, kamštinį ar fototapetą ( ant pastarojo net neįsivaizduoju su kuo kabinti?) Noriu, kad ilgai laikytų ir būtų patogu naudoti... aišku svarbu dar ir kaina... Gal galite "nušviesti" mane stendų tema...
Atsakyti
Aš taip pat prisidedu prie sveikinimų 4u.gif Smagios vasaros visoms, smagių įspūdžių 4u.gif Na, o aš pradedu dirbti iš naujo lotuliukas.gif Gavau naują darbą, dar kartą prisiminsiu pirmokėlius, taigi laukia nauja mokykla, nauja klasė, nauji vaikai, dvi savaitės vykstanti vasaros mokyklėlė thumbup.gif Man, jaunai mokytojai, visai neblogai antrą kartą viską pakartot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 05 31, 14:18)
Sveikos, Su vasara ir atostogomis artėjančiomis!
Aš turiu rūpestėlį dėl klasės... Gaunu klasę plikomis sienomis... Reikėtų kažkokį stendą pasigaminti... Gal galite patarti iš ko geriau: magnetinį, kamštinį ar fototapetą ( ant pastarojo net neįsivaizduoju su kuo kabinti?) Noriu, kad ilgai laikytų ir būtų patogu naudoti... aišku svarbu dar ir kaina... Gal galite "nušviesti" mane stendų tema...

aš pernai keičiau stendus. pirkau iš senukų http://www.e-senukai...ist_tab=actions
man tiko ir patiko - pigu ir patogu. lengvas, lengvai pakabinamas (pas mus sienose nei grežiot, nei kalinėt neleidžia... nuo juosteles prie lubų viską kabint reikia...)
o dar akcijos trečiadieniais palaukus, tai visai pigiai išeina smile.gif
šiemet gal dar kokią magnetinę nusipirksiu.

o apie atostogas dar tik pasvajot... prie ugdymo plano sėdėsim, stovykla, PUPP'as ir t.t. ir pan.
gal kuri dalyvavote „Samsung Mokykla ateičiai” mokymuose? kokie įspūdžiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 31 gegužės 2015 - 21:30

Sveikutės 4u.gif
QUOTE(agė-melagė @ 2015 05 31, 08:59)
Visas su vasara!
Mano skrydis jau sutvarkytas. Beveik savaitę teko pakovoti dėl bilietų keitimo, po lituanicos žlugimo. Daug nervų kainavo  schmoll.gif  Bet db jau skrisim į Ameriką. Leisimės Atlantoj, tada jau Georgijos, Alabamos, Floridos valstijos su dukrytės šeima. Būsim šešias savaites. Laukiu kelionės ir nerimauju. Tai visai ne darbas galvoj biggrin.gif  mirksiukas.gif

Liuks thumbup.gif , Amerika jėga thumbup.gif , aš irgi laukiu nesulaukiu tos birželio 19 wub.gif wub.gif
Atsakyti