Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(naminukė @ 2015 09 13, 00:12)
Sveikos,

ateinu su prašymu. Įpareigojo kolegės mane padaryt kalendoriuką su kultūrinėm dienom, atostogomis ir šventėmis. Gal kas patartų, iš kur galėčiau parsisiųsti kalendoriaus tinklelį 2015-2016 mokslo metams? Labai nesinori pačiai visų dienų į Wordo lentelę suvedinėt... doh.gif

Microsoft office aplanke (visuose kompuose), kuriame yra ir wordas ir power pointas, yra toks Publisher. Jį atsidarius rasi calendars (kairėj pusėj). Pasidarysi nusistatymus (jie dešiniame šone) ir galėsi pildyt. Nėra sudėtinga. Tik aš visada iš karto pasikeičiu visai lentelei šriftą, dydį. Nes ten visokių primakaluota.
Sėkmės.
kai padarysi ir mums atsiųsk biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Tikrai pravers drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(agė-melagė @ 2015 09 13, 10:06)
Microsoft office aplanke (visuose kompuose), kuriame yra ir wordas ir power pointas, yra toks Publisher. Jį atsidarius rasi calendars (kairėj pusėj). Pasidarysi nusistatymus (jie dešiniame šone) ir galėsi pildyt. Nėra sudėtinga. Tik aš visada iš karto pasikeičiu visai lentelei šriftą, dydį. Nes ten visokių primakaluota.
Sėkmės.
kai padarysi ir mums atsiųsk biggrin.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif Tikrai pravers drinks_cheers.gif

Super. Dar naują dalyką sužinojau wink.gif

Gal turit minčių kur būtų galima nuvykt vienai klasei į edukaciną ekskursiją?
Atsakyti
Sveikos, ši tema jau senka, tad dar kartą raginu visas nares, kurios dar neatsiuntė info apie savo klasę ir nori būti įtrauktos į sąrašą temos pradžioje, tai padaryti (info siųsti asmenine žinute čia forume).
Tos kurios to bus nepadariusios, neras savo nico pirmoje žinutėje.
Laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2015 09 12, 18:36)
Na, jei toli, tai gal ir neverta sad.gif

Toli, bet ne kitam pasaulio gale mirksiukas.gif Esam važiavę ir į Panevėžį ir Kauną, Vilnių kolektyviai. Tik visada tas transporto klausimas doh.gif Jei jį išsprendžiam tada viskas gerai. Noras tai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Peliuk, aš turiu slaptažodį tik nuo pradinukeirmama1 g.gif O jeigu dabar viską siųsime į pradinukeirmama2 - aš nieko nebematysiu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 13, 12:51)
Peliuk, aš turiu slaptažodį tik nuo pradinukeirmama1  g.gif O jeigu dabar viską siųsime į pradinukeirmama2 - aš nieko nebematysiu? doh.gif

Matysi. Tas pats tinka viskam biggrin.gif
Atsakyti
[quote=agė-melagė,2015 09 13, 12:06]
Sėkmės.
kai padarysi ir mums atsiųsk biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Tikrai pravers drinks_cheers.gif
[/quote
įlindau- tikrai geras dalykėlis bigsmile.gif gyveni žmogus ir mokaisi ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Pirmokės- antrokės, klausimas: sąžiningai darot pedagogines pertraukėles?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 09 14, 17:51)

Pirmoj klasėj per lietuvių kalbą ir matematiką darydavau sąžinigai, kai matydavau, kad pavargo (kartais vos ne antroj pamokos pusėj). Šiemet kol kas darau tik per lietuvių po ilgesnio rašymo ir tai labiau buna pirštukų mankštelė.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 09 14, 16:51)

4u.gif O aš žiūriu ar pavargę vaikai. Jeigu pamoka lengvesnė, daug diskutuojame, dirba porose ar kt. veikla, tai iš viso nedarau pertraukėlių ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat darau pertraukėles tik tada, kai matau kad pavargo, nebesukaupia dėmesio...
Atsakyti
sakykit, ar aš sapnuoju, ar tikrai Tamo neleidžia atsakyti į tėvų laišką?????reikia rašyti naują laišką doh.gif
Atsakyti