Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

Sveikos 4u.gif
Gal kas turit parsisiuntę "peliukų užduotis"? Labai reikia 4 klasei. Turiu visas priemones, negaliu dirbti, o ir vaikai pasiilgo jų ... (Neveikia jų puslapis sad.gif)
Atsakyti
Sveikos ketvirtokės, man atrodo, kad pašte buvo visi standartizuoti, bet vistiek nusiunčiau viską apie standartizuotus testus ketvirtokams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 09 10, 17:37)
Gal kas turit parsisiuntę "peliukų užduotis"? Labai reikia 4 klasei. Turiu visas priemones, negaliu dirbti, o ir vaikai pasiilgo jų ... (Neveikia jų puslapis sad.gif)

O gal kas girdėjot ką nors apie peliukus? Nebebus jo? Gal kur kitur dar žinot panašią talpyklą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 10 rugsėjo 2015 - 19:21
QUOTE(Aurute @ 2015 09 10, 19:20)
O gal kas girdėjot ką nors apie peliukus? Nebebus jo? Gal kur kitur dar žinot panašią talpyklą?

Aš parašiau vienai, tai štai ką ji man atrašė:
" Svetainės atgaivinimo kryptimi nepajuda jau nuo liepos mėnesio. Projekto organizatoriai žadėjo pasirūpinti. Bet, kol kas niekas nevyksta. Reikėtų kreiptis į Trakų Vokės mokyklą. Jie šio projekto teikėjai."
Atsakyti
Sveikos,
Aš vis dar nematau ten jokių skaitmeninių vadovėlių...nesuprantu ką dar turėčiau daryti.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 09 10, 18:37)
Sveikos 4u.gif

Kokio dalyko 4 klasei reikia. Bandysiu kiek galėsiu padėti... Šiek tiek turėčiau darbų...
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2015 09 09, 16:16)
Sveikutes, (tikiuosi)

niekur nerandu 4 kl matematikos standartizuotų testų atsakymų. Lietuvių turiu nuo pernai gal. O matkės - ne.. gal kas turite? wink.gif Būt laaaabai gerai wink.gif

Galima įeiti Į NEC ir ten rasite visus testus ir atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 09 10, 20:29)
Kokio dalyko 4 klasei reikia. Bandysiu kiek galėsiu padėti... Šiek tiek turėčiau darbų...

Norėčiau visko ką turit, nes mes ištisus metus dirbam su peliukais, kai tik turim laisvo laiko, tai reikia daug užduočių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2015 09 10, 21:27)
Sveikos,
Aš vis dar nematau ten jokių skaitmeninių vadovėlių...nesuprantu ką dar turėčiau daryti.

laukti 4u.gif (bent jau man taip buvo smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 09 10, 21:33)
Norėčiau visko ką turit, nes mes ištisus metus dirbam su peliukais, kai tik turim laisvo laiko, tai reikia daug užduočių smile.gif

siunčiu į paštą, ką turiu parsisiuntusi ketvirtokams smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, mūsų pirmas paštas jau pilnas, gal reikėtų iki kitą pradėti siųsti medžiagą g.gif kad šitas neužsilenktų lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi pastebėjau, kad vietos nebėr. Siųskim dabar į pradinukeirmama smile.gif
Atsakyti