Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(linastri @ 2015 09 08, 15:09)
Ir viso to šone  prašo įvesti kodą doh.gif . Nerandu jokių kontaktų į ką kreiptis pagalbos....

Parašiau laišką e.sviesa@sviesa.lt[B] , tai man atrašė atsakymą, priskyrė 1 klasės turinį, dabar viską randu.

Labai geras dalykas...

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2015 09 08, 23:04)
Parašiau laišką e.sviesa@sviesa.lt[B] , tai man atrašė atsakymą, priskyrė 1 klasės turinį, dabar viską randu.

Labai geras dalykas...

Ačiū,bandysiu susisiekti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 09 08, 19:54)
nereikia ir man kodo.
bet mokytojo knygų nėra, tik vadovėliai? ar tik nerandu?

Taip, vadovėliai, bet man tai super thumbup.gif Pernai visus metus naudojau, net nežinojau, kad Jūs nežinot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 08 rugsėjo 2015 - 21:39
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 09 06, 19:52)
Laba
ir aš vis mygtuko "patinka" čia pasigendu smile.gif
vėl prašysiu... gal kuri turite skenuotą Ivanovo "Kūno kultūros pamokų turinys 1 kl."?
prie planų vargstu... taip jau išėjo, kad niekada pirmokų dar neturėjus...  blush2.gif

Jau pašte dvi knygutės Kūno kultūros pamokų turinys.... Sėkmės naudojant ir sportuojant... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2015 09 07, 18:19)
Sveikos,

Aš irgi niekaip neįeinu į  e.sviesa skaitmeninius vadovėlius. Ar kam nors pavyko ?

man irgi nepavyksta... O, įleido bigsmile.gif
Papildyta:
Ačiū, mergaitės, už "Vieversį" ketvirtokams. Gal dar turit mokytojo knygos cd? O kaip reikalai su muzikos paštu? Įeinat? Aš ne....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites Rites: 09 rugsėjo 2015 - 06:07
Sveikos pradinukes, blush2.gif
ateinu su prasymu , gal kuri turi ir galetu pasidalinti planais "Gile" 1klasei
busiu labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 09 09, 07:13)

Papildyta:
O kaip reikalai su muzikos paštu? Įeinat? Aš ne....

Aš irgi nepatenku g.gif
Atsakyti
pagaliau jau prileido mane prie tų elektroninių vadovėlių(parašiau laišką tuo adresu, kurį gavau registracijos pasitvirtinimui). Apžiūrėjau ir supratau, kad galėsiu pasižiūrėti namuose ruošdamasi pamokoms.O kaip dar naudojatės šia svetaine?
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 09 09, 15:24)
pagaliau jau prileido mane prie tų elektroninių vadovėlių(parašiau laišką tuo adresu, kurį gavau registracijos pasitvirtinimui). Apžiūrėjau ir supratau, kad galėsiu pasižiūrėti namuose ruošdamasi pamokoms.O kaip dar naudojatės šia svetaine?

thumbup.gif Pagaliau įleido ir mane,net laiško rašyti nereikėjo. Geras dalykas
Atsakyti
Gal kuri turit šokio planą 1 klasei? Būčiau labai dėkinga...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 09 09, 15:53)
Gal kuri turit šokio planą 1 klasei? Būčiau labai dėkinga...

Turėtų būti mūsų pašte, jeigu nėra tai ryt mokykloje pasižiūrėsiu. Bet man atrodo kad esu siuntusi g.gif
Atsakyti
Laba diena,
Kaip sprendžiante mokyklose judriosios pertraukos reikaliukus? Kaip jūs jas organizuojat?
Atsakyti