Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(elbitele @ 2015 09 07, 17:58)
Sveikos, mergaitės. 4u.gif  Ar kas nors vežėte mokinius į Druskininkų vandens parką? Ar saugu?
Ačiū, kas pasidalinsite savo mintimis. bigsmile.gif

Į tokias vietas veždavausi tik žalioje jaunystėje. Dabar per didelę riziką jaučiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2015 09 07, 17:12)
Sveika  mirksiukas.gif

Radau, jei būtent tos, kurių Tau reikia smile.gif . Ieškok 1 pašte prie 1 klasės matematikos, siuntė agė-melagė 2013-09-13

4u.gif

aciuks.gif
QUOTE(domassss @ 2015 09 07, 17:19)
Sveikos,

Aš irgi niekaip neįeinu į  e.sviesa skaitmeninius vadovėlius. Ar kam nors pavyko ?

ir man nepavyksta... niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės, Pirmadienis tikrai sunki diena, nes pusė vaikų visą pamoką žiovauja ir nieko negirdi. Kreipiuosi į pirmokes. Kaip su lietuvių k. Ar sąžiningai mokotės po puslapį kiekvieną dieną iš vadovėlio ar prabėgate greičiau ir imate raideles anksčiau mokytis. Juk dabar tai žaidimas ten apie knygeles kalbėti, apie žaislus, o kai prasidės raidės, tai vienai dienai viena raidė.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 09 07, 18:10)
Sveikutės, Pirmadienis tikrai sunki diena, nes pusė vaikų visą pamoką žiovauja ir nieko negirdi. Kreipiuosi į pirmokes. Kaip su lietuvių k. Ar sąžiningai mokotės po puslapį kiekvieną dieną iš vadovėlio ar prabėgate greičiau ir imate raideles anksčiau mokytis. Juk  dabar tai žaidimas ten apie knygeles kalbėti, apie žaislus, o kai prasidės raidės, tai vienai dienai viena raidė.

aš einu kas antrą-trečią puslapį. ryt poryt jau planuoju imtis raidžių
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(domassss @ 2015 09 07, 17:19)
Sveikos,

Aš irgi niekaip neįeinu į  e.sviesa skaitmeninius vadovėlius. Ar kam nors pavyko ?

Aš įeinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 09 07, 19:19)
Sveikos 4u.gif
Aš įeinu  mirksiukas.gif

Kaip ?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 09 07, 18:10)
Sveikutės, Pirmadienis tikrai sunki diena, nes pusė vaikų visą pamoką žiovauja ir nieko negirdi. Kreipiuosi į pirmokes. Kaip su lietuvių k. Ar sąžiningai mokotės po puslapį kiekvieną dieną iš vadovėlio ar prabėgate greičiau ir imate raideles anksčiau mokytis. Juk  dabar tai žaidimas ten apie knygeles kalbėti, apie žaislus, o kai prasidės raidės, tai vienai dienai viena raidė.

Tik šiandien pradėjome dirbti pagal normalų tvarkaraštį, tai galvoju, iki trečiadienio dar pažaisime, o po to jau imsiu raideles. Vaikai labai neraštingi, tad manau, daugiau laiko reikės skirti raidelėms, o žaislai palauks g.gif
Atsakyti
Niekaip neprisibeldžiu į muzikinį paštą. Kas kuri žinot, kokia problema?
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2015 09 07, 18:22)

mes turbūt užsiregistravom kaip mokiniai, todėl ir prašo kodų. dabar per vyro paštą naujai užsiregistravau kaip mokytoja ir valio. einu naršyt smile.gif

bet vadovėlių nerandu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arden: 07 rugsėjo 2015 - 19:08
QUOTE(domassss @ 2015 09 07, 18:19)
Sveikos,

Aš įeinu laisvai. Užsiregistruoji. Passirenki "knyga-biblioteka" ir puikiai atsidaro visi vadovėliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iruciukass: 07 rugsėjo 2015 - 19:16
QUOTE(domassss @ 2015 09 07, 18:22)

Užsiregistravau kaip mokytoja mirksiukas.gif Einu į biblioteką ir visi ten visi vadovėliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 09 07, 21:01)
mes turbūt užsiregistravom kaip mokiniai, todėl ir  prašo kodų. dabar per vyro paštą naujai užsiregistravau kaip mokytoja ir valio. einu naršyt smile.gif

bet vadovėlių nerandu  doh.gif  lotuliukas.gif

Neprieinu, reikalauja kodo. Užsiregistravau kaip mokytoja g.gif
Atsakyti