[quote=leliuko_mama,2015 09 06, 19:52]
Laba
ir aš vis mygtuko "patinka" čia pasigendu
vėl prašysiu... gal kuri turite skenuotą Ivanovo "Kūno kultūros pamokų turinys 1 kl."?
prie planų vargstu... taip jau išėjo, kad niekada pirmokų dar neturėjus...
[/quote
Turiu darbe, galėsiu nuskanuoti. Galiu atsiųsti savo pirmos klasės planus, pasikoreguosi...
[quote=liepsnele2,2015 09 06, 20:42]
Laba
vėl prašysiu... gal kuri turite skenuotą Ivanovo "Kūno kultūros pamokų turinys 1 kl."?
[/quote
Turiu darbe, galėsiu nuskanuoti. Galiu atsiųsti savo pirmos klasės planus, pasikoreguosi...
[/quote]
aš irgi labai norėčiau šitos knygutės
bebriuk, viskas bs gerai. dabar tik pradinis šokas. man irgi "čakros" darbui neatsidaro. pati su savim kalbos nerandu. daug metų vienoj darbovietėj dirbau ir staiga viskas kūliais persivertė.... tokia sunki adaptacija, kad nors šuniu kauk...
Laba
[/quote
[/quote]
aš irgi labai norėčiau šitos knygutės
bebriuk, viskas bs gerai. dabar tik pradinis šokas. man irgi "čakros" darbui neatsidaro. pati su savim kalbos nerandu. daug metų vienoj darbovietėj dirbau ir staiga viskas kūliais persivertė.... tokia sunki adaptacija, kad nors šuniu kauk...
Kaip smagu su jumis Toks palaikymas, tik dar labiau suteikia jėgų eiti pirmyn O žinokite, kas keisčiausia, kad čia miesto vaikai tokie pas mane
[quote=liepsnele2,2015 09 06, 21:42]
Laba
[/quote
[/quote]
labai labai labai visko laukiu
Laba
[/quote
[/quote]
labai labai labai visko laukiu
IR AŠ LABAI NORIU NUSKANUOTO IVANOVO
SOS
mačiau kažkada buvo kortelės kaip rašyti skaičius, atskros kiekvienam skaičiui. ar jų jau ten nebėra ar nerandu. pagelbėkit
mačiau kažkada buvo kortelės kaip rašyti skaičius, atskros kiekvienam skaičiui. ar jų jau ten nebėra ar nerandu. pagelbėkit
Sveikos, mergaitės. Ar kas nors vežėte mokinius į Druskininkų vandens parką? Ar saugu?
Ačiū, kas pasidalinsite savo mintimis.
Sveikos, po savaitgalio pirmadienus-oi oi oi. Ryte daugelis dar pusiau miego stadijoje. Pirma pamoka - persilaužimas. Noriu paklausti, ar pernai kas dalyvavote projekte PAMOKA GAMTOJE?
QUOTE(elbitele @ 2015 09 07, 15:58)
Sveikos, mergaitės. Ar kas nors vežėte mokinius į Druskininkų vandens parką? Ar saugu?
Kai buvau jauna, tai važiuodavau visur. Buvau netgi Lenkijoj. Kai pasenau, tai nerizikuoju. Visko bijau. Mano bendradarbės sūnus buvo su treneriu, bėgo, paslydo ir galvoj skylė. Aš nerrizikuočiau. Važiuoju daugiau į pažintines.
O pirmadienis, tai OI, OI ir ojojo. Akutės mano - kryžmos. Mano dar atostogauja. Negirdi net paprasčiausių nurodymų. Nekalbu apie miegą ir svajones.
Mes keliaujam irgi tik į pažintines , turininga, ramu(mokytojai), naudinga
O aš vežiau į Trakų vandens parką, tai pati taip nugriuvau, kad visą vasarą su mėlyne ant šlaunies vaikščiojau , nea, daugiau nevežčiau
mano akutės irgi kryžmos , prajuokinot
O aš vežiau į Trakų vandens parką, tai pati taip nugriuvau, kad visą vasarą su mėlyne ant šlaunies vaikščiojau , nea, daugiau nevežčiau
mano akutės irgi kryžmos , prajuokinot
QUOTE(arden @ 2015 09 07, 14:37)
SOS
Sveika
Radau, jei būtent tos, kurių Tau reikia . Ieškok 1 pašte prie 1 klasės matematikos, siuntė agė-melagė 2013-09-13