Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

[quote=leliuko_mama,2015 09 06, 19:52]
Laba
ir aš vis mygtuko "patinka" čia pasigendu smile.gif
vėl prašysiu... gal kuri turite skenuotą Ivanovo "Kūno kultūros pamokų turinys 1 kl."?
prie planų vargstu... taip jau išėjo, kad niekada pirmokų dar neturėjus... blush2.gif
[/quote

Turiu darbe, galėsiu nuskanuoti. Galiu atsiųsti savo pirmos klasės planus, pasikoreguosi...
Atsakyti
[quote=liepsnele2,2015 09 06, 20:42]
Laba
vėl prašysiu... gal kuri turite skenuotą Ivanovo "Kūno kultūros pamokų turinys 1 kl."?
prie planų vargstu... taip jau išėjo, kad niekada pirmokų dar neturėjus... blush2.gif
[/quote

Turiu darbe, galėsiu nuskanuoti. Galiu atsiųsti savo pirmos klasės planus, pasikoreguosi...
[/quote]
aš irgi labai norėčiau šitos knygutės blush2.gif

bebriuk, friends.gif viskas bs gerai. dabar tik pradinis šokas. man irgi "čakros" darbui neatsidaro. pati su savim kalbos nerandu. daug metų vienoj darbovietėj dirbau ir staiga viskas kūliais persivertė.... tokia sunki adaptacija, kad nors šuniu kauk...
Atsakyti
Kaip smagu su jumis thumbup.gif Toks palaikymas, tik dar labiau suteikia jėgų eiti pirmyn thumbup.gif O žinokite, kas keisčiausia, kad čia miesto vaikai tokie pas mane doh.gif
Atsakyti
[quote=liepsnele2,2015 09 06, 21:42]
Laba
[/quote

[/quote]
labai labai labai visko laukiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
IR AŠ LABAI NORIU NUSKANUOTO IVANOVO 4u.gif
Atsakyti
SOS help.gif
mačiau kažkada buvo kortelės kaip rašyti skaičius, atskros kiekvienam skaičiui. ar jų jau ten nebėra ar nerandu. pagelbėkit blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. 4u.gif Ar kas nors vežėte mokinius į Druskininkų vandens parką? Ar saugu?
Ačiū, kas pasidalinsite savo mintimis. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, po savaitgalio pirmadienus-oi oi oi. Ryte daugelis dar pusiau miego stadijoje. Pirma pamoka - persilaužimas. Noriu paklausti, ar pernai kas dalyvavote projekte PAMOKA GAMTOJE?
Atsakyti
QUOTE(elbitele @ 2015 09 07, 15:58)
Sveikos, mergaitės. 4u.gif  Ar kas nors vežėte mokinius į Druskininkų vandens parką? Ar saugu?
Ačiū, kas pasidalinsite savo mintimis. bigsmile.gif

Kai buvau jauna, tai važiuodavau visur. Buvau netgi Lenkijoj. Kai pasenau, tai nerizikuoju. Visko bijau. Mano bendradarbės sūnus buvo su treneriu, bėgo, paslydo ir galvoj skylė. Aš nerrizikuočiau. Važiuoju daugiau į pažintines.
O pirmadienis, tai OI, OI ir ojojo. Akutės mano - kryžmos. Mano dar atostogauja. Negirdi net paprasčiausių nurodymų. Nekalbu apie miegą ir svajones.
Atsakyti
Mes keliaujam irgi tik į pažintines bigsmile.gif , turininga, ramu(mokytojai), naudinga biggrin.gif
O aš vežiau į Trakų vandens parką, tai pati taip nugriuvau, kad visą vasarą su mėlyne ant šlaunies vaikščiojau lotuliukas.gif , nea, daugiau nevežčiau schmoll.gif
mano akutės irgi kryžmos lotuliukas.gif , prajuokinot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 09 07, 14:37)
SOS  help.gif
mačiau kažkada buvo kortelės kaip rašyti skaičius, atskros kiekvienam skaičiui. ar jų jau ten nebėra ar nerandu. pagelbėkit  blush2.gif

Sveika mirksiukas.gif

Radau, jei būtent tos, kurių Tau reikia smile.gif . Ieškok 1 pašte prie 1 klasės matematikos, siuntė agė-melagė 2013-09-13

4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš irgi niekaip neįeinu į e.sviesa skaitmeninius vadovėlius. Ar kam nors pavyko ?

Atsakyti