Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

umn.gif umn.gif umn.gif umn.gif umn.gif
Didelis prašymas sinčiančioms į paštą: parašykite trumpai kas ten yra, kam skirta. Nerašykit: gal panaudosit... gal kam prireiks ar pan. Labai gaištame laiką ko nors ieškodamos. O ir paieškoje tokie laiškai nerandami. Užrašykit temą, klasę,

QUOTE(ingredb @ 2015 09 05, 17:19)
galiu paguost tik tiek.geriau blogesni vaikai, nei tevai, kurie ale issilavine ir ispruse lenda kiekv. diena su priekaistais, klausimais, durnais rastais i svietima ir tt.

Tikrai geriau thumbup.gif . Vieną laidą turėjau tokią. Vaikai labai silpni, tėvų pagalbos nulis doh.gif . Nu nebuvo nesužiūrėtų ar asocialių, bet tėvams nerūpėjo kaip vaikui sekasi mokytis. Tūkstantį kartų geriau, negu lenda į akis ir moko mokyti blush2.gif . Išleidau silpną laidą, bet nepaprastai šiltus nuoširdžius vaikus. Klasių vadovai konkuravo, kas juos paims. Labai maloniai vis prisimenu tą laidą. Ir aplanko dar dabar, nors jau mokyklas baigę.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 09 05, 17:41)
umn.gif  umn.gif    umn.gif    umn.gif    umn.gif
Didelis prašymas sinčiančioms į paštą: parašykite trumpai kas ten yra, kam skirta. Nerašykit: gal panaudosit... gal kam prireiks ar pan. Labai gaištame laiką ko nors ieškodamos. O ir paieškoje tokie laiškai nerandami. Užrašykit temą, klasę,
Tikrai geriau thumbup.gif . Vieną laidą turėjau tokią. Vaikai labai silpni, tėvų pagalbos nulis  doh.gif . Nu nebuvo nesužiūrėtų ar asocialių, bet tėvams nerūpėjo kaip vaikui sekasi mokytis. Tūkstantį kartų geriau, negu lenda į akis ir moko mokyti  blush2.gif  . Išleidau silpną laidą, bet nepaprastai šiltus nuoširdžius vaikus. Klasių vadovai konkuravo, kas juos paims. Labai maloniai vis prisimenu tą laidą. Ir aplanko dar dabar, nors jau mokyklas baigę.

Labai pritariu. Nėra baisiau kai tokie tėvai...teko ir tokių turėti.
Atsakyti
Merginos, neįeinu į muzikos paštą, gal kuri turit 4 kl. vieversio mokytojo knygą?
Atsakyti
[quote=Bites Rites,2015 09 05, 20:18]
Merginos, neįeinu į muzikos paštą, gal kuri turit 4 kl. vieversio mokytojo knygą?

Jau pašte biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal turit ilgalaikį planą ir teminį šokio planą? rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos už daugybę patarimų. 4u.gif Aš jai būtinai pasinaudosiu. Jau net stengiuosi naudotis 4u.gif Priimu tai, kaip iššūkį, kaip kažkuri minėjo - tai Dievo dovana blush2.gif Nusišluostau ašaras ir kiekvieną rytą visus juos pasitinku su šypsena. Nors jie hiper aktyvūs, neturi priemonių, neturi normalių šeimų, bet aš matau, kad aš jiems reikalinga. Pertraukų metu, visi nori būti apkabinti, visi nori parodyti kokias pienalines turi (nors jos jau nudėvėtos visų sesių ir brolių, bet jiems tai kažkas nuostabaus), kokius sąsiuvinius nusipirko. Jaučiu, kad šiai laidai turėsiu būti ne tik mokytoja, bet ir mama, nes jiems šeimos labai trūksta (tai išduoda ir jų kūno kalba ir elgesys). O vieni tėveliai net nustebino - atnešė dovanų lapų, kitas berniukas iš mamos darbovietės, visiems klasės draugams padovanojo po skirtuką. thumbup.gif Gal mūsų klasės rezultatai ir nebus aukščiausio lygio, bet manau, kad mes būsime puiki, didelė, nuoširdi šeima. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bebras2014: 05 rugsėjo 2015 - 20:53
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 05, 20:51)
Ačiū, merginos už daugybę patarimų.  4u.gif Aš jai būtinai pasinaudosiu. Jau net stengiuosi naudotis  4u.gif Priimu tai, kaip iššūkį, kaip kažkuri minėjo - tai Dievo dovana blush2.gif Nusišluostau ašaras ir kiekvieną rytą visus juos pasitinku su šypsena. Nors jie hiper aktyvūs, neturi priemonių, neturi normalių šeimų, bet aš matau, kad aš jiems reikalinga. Pertraukų metu, visi nori būti apkabinti, visi nori parodyti kokias pienalines turi (nors jos jau nudėvėtos visų sesių ir brolių, bet jiems tai kažkas nuostabaus), kokius sąsiuvinius nusipirko. Jaučiu, kad šiai laidai turėsiu būti ne tik mokytoja, bet ir mama, nes jiems šeimos labai trūksta (tai išduoda ir jų kūno kalba ir elgesys). O vieni tėveliai net nustebino - atnešė dovanų lapų, kitas berniukas iš mamos darbovietės, visiems klasės draugams padovanojo po skirtuką.  thumbup.gif Gal mūsų klasės rezultatai ir nebus aukščiausio lygio, bet manau, kad mes būsime puiki, didelė, nuoširdi šeima.  wub.gif

Širdis dainuoja, skaitant tavo žodžius user posted image . Dabar tu daugiavaikė mama. user posted image Ir nuostabiausia mokytoja pasaulyje user posted image .
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 05, 21:51)
Ačiū, merginos už daugybę patarimų.  4u.gif Aš jai būtinai pasinaudosiu. Jau net stengiuosi naudotis  4u.gif Priimu tai, kaip iššūkį, kaip kažkuri minėjo - tai Dievo dovana blush2.gif Nusišluostau ašaras ir kiekvieną rytą visus juos pasitinku su šypsena. Nors jie hiper aktyvūs, neturi priemonių, neturi normalių šeimų, bet aš matau, kad aš jiems reikalinga. Pertraukų metu, visi nori būti apkabinti, visi nori parodyti kokias pienalines turi (nors jos jau nudėvėtos visų sesių ir brolių, bet jiems tai kažkas nuostabaus), kokius sąsiuvinius nusipirko. Jaučiu, kad šiai laidai turėsiu būti ne tik mokytoja, bet ir mama, nes jiems šeimos labai trūksta (tai išduoda ir jų kūno kalba ir elgesys). O vieni tėveliai net nustebino - atnešė dovanų lapų, kitas berniukas iš mamos darbovietės, visiems klasės draugams padovanojo po skirtuką.  thumbup.gif Gal mūsų klasės rezultatai ir nebus aukščiausio lygio, bet manau, kad mes būsime puiki, didelė, nuoširdi šeima.  wub.gif

Labutis 4u.gif Gaila, kad čia ne facebook'as ir negalima palaikinti biggrin.gif Šaunuolė! Nosį aukštyn ir pirmyn! Viskas bus gerai, patikėk wink.gif
Atsakyti
Laba
ir aš vis mygtuko "patinka" čia pasigendu smile.gif
vėl prašysiu... gal kuri turite skenuotą Ivanovo "Kūno kultūros pamokų turinys 1 kl."?
prie planų vargstu... taip jau išėjo, kad niekada pirmokų dar neturėjus... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, neliūdėk Bebriuk, tokių vaikų širdelės kartais būna daug daug geresnės nei visko turinčių ir viską žinančių, esu turėjusi tokių kol dar kaime dirbau, nuleidi kartelę ir judi savo ritmu, rezultate vistiek visi skaito ir rašo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 05, 22:51)

Labukas, viskas bus gerai, kaime kuo toliau, tuo labiau nėra su kuo dirba, stengiuosi, kad vaikai pirmiausia taptų gerais žmonėmis, o dėl rezultatų, tai mes pripratusios, palinksniuos iki kitų ir pamirš lotuliukas.gif Knygą išsiunčiau, jau turėtum gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 09 06, 15:17)
Labutis  4u.gif  Gaila, kad čia ne facebook'as ir negalima palaikinti biggrin.gif Šaunuolė! Nosį aukštyn ir pirmyn! Viskas bus gerai, patikėk wink.gif

Ne tik gaila, kad palaikinti neišeina biggrin.gif ....aš vistiek automatiškai to mygtuko ieškau lotuliukas.gif
Bebro nuotaika ir nusistatymas man labai labai patiko 4u.gif
Atsakyti