Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

Bebras2014, pirmiausia tau noriu palinkėt ramybės. Džiaukis savo asmeniniu gyvenimu. Esi sveika, graži. O tai tik darbas. Prisitaikyk prie to ką gavai. Nusistatyk greitį ir juo važiuok. Atmink, kad sveikata yra brangiausia ir net už didžiausius pinigus nenuperkama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 04 rugsėjo 2015 - 14:42
Ačiū, merginos 4u.gif Bandau, stengiuosi tiek kiek eina. Suprantu, kad niekada nebūna visos laidos idealios, keičiasi kartos, keičiasi vaikai. Džiaugiuosi, bent mažu pasiektu žingsneliu, kiek pavyks tiek bus gerai...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Bebriukui linkiu katrybės.

QUOTE(smilga1972 @ 2015 09 02, 16:22)
Mergaitės, gal galit papasakoti, kaip vyksta nuotoliniai kursai? Niekada juose nedalyvavau, o dabar lyg ir norėčiau pamėginti smile.gif

Man patinka nuotoliniai kursai. ne vienus esu praėjus. Dabar labai jau jie pabrango, bet kai kurie to verti.
Atsiunčiami į paštą pasijungimo kodai, kur randi teorinę medžiagą ir užduotis. Atlieki ir išsiunti.

QUOTE(smilga1972 @ 2015 09 02, 16:55)
O kas jeigu neatlieki testo per nustatytą laiką?
P.S. Užsirašiau į "Vertinimas ir įsivertinimas pamokose" ir "Į mokinį orientuotas pamokos uždavinys – sėkmingos pamokos požymis"

Man dar nei karto nebuvo, kad nespėčiau. Bet nemanau, kad neleistų pavėluoti, jei lektorių perspėji. Pažymėjimą vis vien gausi.
Atsakyti
Labutis, nu va, pirma savaite baigta wink.gif Galvoju, kur cia įdomaus nuvykus su ketvirtokais? gal kas kur buvot įdomiai? Kur keliaujate jūs?
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 09 02, 22:40)
Sveikos, su praėjusios šventėm ir naujų darbų pradžia 4u.gif , na aš pati kaip pirmokė išsižiojusi, turiu problemą. doh.gif  Parsinešiau pasus pirmokų iš pavaduotojos, pavarčiau, pasiėmusi neskaičiavau, dalinu rugsėjo 1-ąja, vieno trūksta doh.gif. Vieną pasą buvau namo parsinešusi, pažiūrėti ką ten rašo jame, bet padėjau atgal i krūva, nu esmė vieno nėra- ar pasiimant trūko, ar aš pati pradanginau unsure.gif , žodžiu....vaikas laukia paso, o aš klasę ir namus aukštyn galva apverčiau- nėra verysad.gif . Ką daryti??? Nupirkčiau naują, bet tai jaučiu nenuperkama, kur gauti? Negaliu nieko dirbti.....mintis tik apie tai ir sukas verysad.gif

jau gal kas atsakė...pas mus, Mažeikiuos, tai Švietimo skyriui vedėjas juos išduoda (po parašiuku). Kai prašiau papildomai, tai nedavė, esą bijo, kad kitoms mokykloms neprirtrūktų, bet pažadėjo po rugsėjo pirmos, jei reikės duot. Tai gal paprašius, paaiškinus, kas nutiko, duotų naują ...
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 04, 16:10)
Nežinau, kaip ištempsiu... pažiūrėjus į tėvelių pildomus duomenis, tai pusę klasės baigė tik 9 klases.. klasėje, 3 vaikai yra hiperaktyvus, 1 su individualizuota programa.. beveik visiems reikia logopedo pagalbos.. nu tragiška situacija.. nežinau net kaip dirbti...

pozityvo smile.gif dirbit ir padirbsit . esu ir aš panašių vaikų turėjus. nuleidi kartelę, padedi jiems , kiek gali, juk jie nekalti. tėvų juk nepasirinksi smile.gif jei dar administracija supratinga, viskas bus OK smile.gif
Atsakyti
Gelbėkit, padėkit, gal kas galit atsiųsti Vieversio CD pirmai klasei, pas skenuotojas nepatenku 4u.gif verysad. 4u.gif gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 09 04, 20:10)
Gelbėkit, padėkit, gal kas galit atsiųsti Vieversio CD pirmai klasei, pas skenuotojas nepatenku  4u.gif verysad. 4u.gif gif

Prie muzikinio pasto prieiname visos. Ten paieskok. Jei nerasi, ra6yk bandysim gelbeti.
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 04, 15:44)
Ačiū, merginos  4u.gif Bandau, stengiuosi tiek kiek eina. Suprantu, kad niekada nebūna visos laidos idealios, keičiasi kartos, keičiasi vaikai. Džiaugiuosi, bent mažu pasiektu žingsneliu, kiek pavyks tiek bus gerai...

Užuojauta Bebras2014... Ieškok galimybių į didesnę mokyklą, saugok savo sveikatą...
Prieš du metus, kai aš gavau pirmokus, tai irgi gyvenau tokioje emocinėje įtampoje, kad baisu net prisiminti... Kad vaikai sugebėtų išklausyti pasakos, prireikė dviejų mėnesių... Po savaitės įtampos, išėjus vaikams, pravirkau... Nenoriu ir prisiminti tų metų... O šiemet džiaugiuosi, gavusi darbo miesto mokykloje. Vaikai nuostabūs! Gaila, tik, kad daug pravažinėsiu, nes kelias tolimas... Bet, manau, vardan sveikatos, geriau ir toliau... Tikrai jaučiuosi laiminga. Dirbu su viena klase ir džiaugiuosi vaikais, jų tėveliais (bent kol kas)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele2: 04 rugsėjo 2015 - 21:06
Ačiū už priminimą,, kad yra muzikinis paštas 4u.gif blondinė rado Vieversio CD thumbup.gif
Bebrai, pamokyti kitus lengva biggrin.gif , o pati pernai metais irgi verkiau iš įtampos...ir ne kartą doh.gif , ką gi, šiemet esu laiminga 4u.gif Laikykitės visos, kam teko sunkūs tėvai 4u.gif nepraraskit savęs 4u.gif ateikit pas mus, čia visada jus supras ir paguos 4u.gif
Atsakyti
Visą naktį, visą dieną neišeina Bebras2014 iš galvos bigsmile.gif . Mąstau, ką pati daryčiau... g.gif .
Ogi priimčiau tą situaciją, kaip dovaną ax.gif . Jei vaikai iš apleistų šeimų, tu esi jiems reikalinga. Tu kaip dievo pasiuntinys sušildyti jų širdeles wub.gif , paglostyt galveles . Kažkada kažko išmoks,... o dabar parodyk jiems ką nors gražaus, kad pamatytų pasaulį gražesnį ir patys panorėtų jame būti dalyviais.
Žiau, kad tai labai sunku, bet nusišluostyk ašaras ir pabandyk šypsotis smile.gif . Mokyk juos elementarių dalykų jų pačių ritmu.
Sėkmės, Bebriuk, misijoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Perskaičiau ir aš Bebro situaciją...Kažkas panašaus ir pas mus. Gaila, kad kaimuose ir mažuose miesteliuose situacija tokia. O paskui rezultatus per visą Lietuvą skelbia, lygina. Tiesiog nemato skirtumo kokie vaikai ateina.
Aš šitoj situacijoj stengiuosi įžvelgti bet kokį pozityvą- vaikų yra, krepšelis yra, man už tai moka, aš dirbu pagal galimybes. Nuleidžiu kartelę ir bandau džiaugtis mažais mažais žingsneliais. Vaikai juk nekalti, kad tokie jų tėvai, jei neperka pratybų-dirbam sąsiuviniuose. Tiesiog dirbu ir tiek.
Darbas yra darbas-mus maitina, o gyvenimą reikia gyventi. Tad sėkmės , ištvermės ir nepasiduokim smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 09 03, 17:47)
Sveikutės  4u.gif  Mergaitės, gal galite pasakyti, kiek dabar kainuoja pradinių klasių mokinio mokymo valanda (privačiai)? Manęs klausia, o aš žalio supratimo neturiu  ax.gif

pas mus mokytojos ima valanda(60min.) 6 eurai, o jei 45 min 5 eurai
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 04, 15:44)
Ačiū, merginos  4u.gif Bandau, stengiuosi tiek kiek eina. Suprantu, kad niekada nebūna visos laidos idealios, keičiasi kartos, keičiasi vaikai. Džiaugiuosi, bent mažu pasiektu žingsneliu, kiek pavyks tiek bus gerai...

galiu paguost tik tiek.geriau blogesni vaikai, nei tevai, kurie ale issilavine ir ispruse lenda kiekv. diena su priekaistais, klausimais, durnais rastais i svietima ir tt. patikek, tai sunkiau.as pernai verkiau du menesius.aciu dievui pavyko juos isnesdint i kita mokykla.sunku, kai norisi pasiekti rezultato, bet nesigauna.pas mane kas antra laida.viena laida vargstu, kita esu ponia. tad neverta nusimint. metai bega labai greit.tuoj pamatysi, kad 4 klase.
Atsakyti