Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(Mergelė @ 2015 09 03, 18:47)

Aš esu blondinė. Užsiregistravau į esviesa. Bet ten nerandu jokiu vadovėlių. Prašo kažkokio akcijos kodo. ☺

lotuliukas.gif Ne tu viena, aš irgi tokia pat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2015 09 03, 18:01)

Ir aš blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2015 09 03, 18:01)

Aš parašiau adresu T.Pukas@sviesa.lt laiškutį ir viskas buvo sutvarkyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2015 09 03, 17:09)
Aš parašiau adresu T.Pukas@sviesa.lt    laiškutį ir viskas buvo sutvarkyta thumbup.gif

Blond etery vėl su naiviu klausimu. O el. pašte raidės turi būti didžiosios?
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2015 09 03, 18:52)
Gal gali pasakyti kur konkrečiai ieškoti? Lyg ir visur ieškojau, bet neradau blush2.gif Prisijungimo prie skenuotojų klubo neturiu blush2.gif

Skanuotoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2015 09 02, 23:29)
Sveikos mergaitės,

paaiškinkit tundrai, kaip e.šviesa tinklapyje surasti vadovėlius. Randu tik pamokos planavimą  doh.gif

aš ir jau kelinta diena ten klaidžioju... ir nieko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 09 03, 18:12)
Blond etery vėl su naiviu klausimu. O el. pašte raidės turi būti didžiosios?

Nebūtinai, manau...
Atsakyti
Kas nutiko peliukams.lt ?
Atsakyti
Labas, labutis 4u.gif Pagaliau, pirmoji savaitėlė į pabaigą... taip laukiau darbo, taip norėjau į mokyklą, bet deją, visą savaitę negaliu nustot verkusi... įsidarbinau naujoje mokykloje, klasėje 16 vaikų, iš jų tik 5 vaikai yra iš normalių šeimų, o visi kiti 11 tragiški... nu tikrai tragiški.. iš daugiavaikių šeimų, iš asocialių šeimų, neturi jokių priemonių (laukia kada savivaldybė viską supirks), klasėje nuolat triukšmas, visi kalba... tik vienas vaikas moka skaityti, rašyti nemoka nei vienas... net kvadratėlio neapvedžioja, nejaučia nei eilutės, nei langelio ribų... situacija tragiška, tikrai,merginos jaučiuosi baisiai... su tėvais susikalbėti neįmanoma, paskambinu - tai viena girta, tai kita neturi laiko, trečia - neturi pinigų.. vaikus į mokyklą atveda, tai teta, tai kaimynė... žinau, sakysit, reikia užsigrūdinti, bet man, jaunai mokytojai,tokia klasė - didžiulis šokas, didžiulė baimė, kad nepajėgsiu jų suvaldyti ir didžiulis išbandymas...
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 03, 23:57)
Labas, labutis  4u.gif Pagaliau, pirmoji savaitėlė į pabaigą... taip laukiau darbo, taip norėjau į mokyklą, bet deją, visą savaitę negaliu nustot verkusi... įsidarbinau naujoje mokykloje, klasėje 16 vaikų, iš jų tik 5 vaikai yra iš normalių šeimų, o visi kiti 11 tragiški... nu tikrai tragiški.. iš daugiavaikių šeimų, iš asocialių šeimų, neturi jokių priemonių (laukia kada savivaldybė viską supirks), klasėje nuolat triukšmas, visi kalba... tik vienas vaikas moka skaityti, rašyti nemoka nei vienas... net kvadratėlio neapvedžioja, nejaučia nei eilutės, nei langelio ribų... situacija tragiška, tikrai,merginos jaučiuosi baisiai... su tėvais susikalbėti neįmanoma, paskambinu - tai viena girta, tai kita neturi laiko, trečia - neturi pinigų.. vaikus į mokyklą atveda, tai teta, tai kaimynė... žinau, sakysit, reikia užsigrūdinti, bet man, jaunai mokytojai,tokia klasė - didžiulis šokas, didžiulė baimė, kad nepajėgsiu jų suvaldyti ir didžiulis išbandymas...

Užuojauta verysad.gif
Vat tokioje situacijoje mane labiausiai ir piktina ministerijos naujas noras mokytojų atestacijos reikalus susieti su mokinių pasiekimais. doh.gif Ekspertu būdamas rezultatų nepasieksi...
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2015 09 04, 14:03)
Užuojauta verysad.gif
Vat  tokioje situacijoje mane labiausiai ir  piktina ministerijos naujas noras mokytojų atestacijos reikalus susieti su mokinių pasiekimais. doh.gif Ekspertu būdamas rezultatų nepasieksi...

Nežinau, kaip ištempsiu... pažiūrėjus į tėvelių pildomus duomenis, tai pusę klasės baigė tik 9 klases.. klasėje, 3 vaikai yra hiperaktyvus, 1 su individualizuota programa.. beveik visiems reikia logopedo pagalbos.. nu tragiška situacija.. nežinau net kaip dirbti...
Atsakyti
Ačiū Gintule už žodelius gamai 4u.gif Gėda pasakyt, bet nei tų paprastų mamėmimi nemoku, tiksliai nežinau kokios natos blush2.gif
Bet blogiausia, kad abu ,,Vieversio" kompaktai parėjo, matyt, nuo senatvės:).Gelbėkit, padėkit, gal kas galit atsiųsti Vieversio CD pirmai klasei, pas skenuotojas nepatenku verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 04, 00:57)
Labas, labutis  4u.gif Pagaliau, pirmoji savaitėlė į pabaigą... taip laukiau darbo, taip norėjau į mokyklą, bet deją, visą savaitę negaliu nustot verkusi... įsidarbinau naujoje mokykloje, klasėje 16 vaikų, iš jų tik 5 vaikai yra iš normalių šeimų, o visi kiti 11 tragiški... nu tikrai tragiški.. iš daugiavaikių šeimų, iš asocialių šeimų, neturi jokių priemonių (laukia kada savivaldybė viską supirks), klasėje nuolat triukšmas, visi kalba... tik vienas vaikas moka skaityti, rašyti nemoka nei vienas... net kvadratėlio neapvedžioja, nejaučia nei eilutės, nei langelio ribų... situacija tragiška, tikrai,merginos jaučiuosi baisiai... su tėvais susikalbėti neįmanoma, paskambinu - tai viena girta, tai kita neturi laiko, trečia - neturi pinigų.. vaikus į mokyklą atveda, tai teta, tai kaimynė... žinau, sakysit, reikia užsigrūdinti, bet man, jaunai mokytojai,tokia klasė - didžiulis šokas, didžiulė baimė, kad nepajėgsiu jų suvaldyti ir didžiulis išbandymas...

Pirmiausia, tai greit nusišluostyk ašaras ir eik gyventi asmeninio gyvenimo 4u.gif , nes viskas, kas vyksta mokykloje yra tavo darbas.Tik darbas. Net darbas. Bet kuriuo atveju tėvų nepasirinksi ir nepakeisi.Tad apie juos ir nemąstyk.Klasę suvaldyti, čia jau nieko nepadarysi, čia jau mūsų darbas, čia stengsiesi ir tau pavyks. Ramiai ramiai, vedžiokit tuos langelius, palaipsniui visi rašys ir skaitys.Turėjau daug vaikučių, kurie nerašė ir neskaitė.Nieko tokio.Juk to jie ir atėjo į mokyklą 4u.gif
Svarbiausia neforsuok, nesiblaškyk, nebijok, kad atsilieki nuo mokytojo knygos,nesinervink, kad kitos čia girsimės, kad jau esam spalio mėnesio temose:))), eik savo klasės ritmu, viskas bus gerai 4u.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti