Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(gintule @ 2015 09 02, 22:43)
O jei, kaip išgelbėtum, belieka laukti kumščius suspaudus 4u.gif

Papildyta:
neturiu ir aš, kaip svajoju, mes jau tik kelios  tokios mokykloje  blush2.gif

O aš turėjau senoje mokykloje projektorių, o į naują kai atėjau paklausė ko norėčiau, tai aš sakau interaktyvios lentos... ir ką... gavau interaktyvią lentą. biggrin.gif

Brangūs tie kursai, jei mokykla užmokėtų būtų gerai... turiu labai taupyti pinigėlius, nes daug pravažinėsiu į darbą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele2: 02 rugsėjo 2015 - 22:18
Sveikos mergaitės,

paaiškinkit tundrai, kaip e.šviesa tinklapyje surasti vadovėlius. Randu tik pamokos planavimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2015 09 02, 23:29)
Sveikos mergaitės,

paaiškinkit tundrai, kaip e.šviesa tinklapyje surasti vadovėlius. Randu tik pamokos planavimą  doh.gif

Viršuje esančioje juostoje pasirink "Biblioteka". Ten ir "slepiasi" visi vadovėliai. Sėkmės.
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2015 09 03, 13:55)
Viršuje esančioje juostoje pasirink "Biblioteka". Ten ir "slepiasi" visi vadovėliai. Sėkmės.

O biblioteka - tai nupiešta knyga.
Atsakyti
Liepsnele2, ACIŪ tau širdingai už pasiūlymą pagelbėti 4u.gif 4u.gif , bet jau gavau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif taigi, dar kartą spaudžiu į kampąsmile.gif. Kaip prasidainuojat???? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 09 03, 15:34)
Sveikos 4u.gif taigi, dar kartą spaudžiu į kampąsmile.gif. Kaip prasidainuojat???? bigsmile.gif

Spaudžiu ir aš biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Ateinu prašyti pagalbos blush2.gif Gal kas turite skenuotą III kl. matematikos "Riešuto" mokytojo knygą. LABAI LABAI reikia 4u.gif Kol kas būtų gerai ir pirma dalis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2015 09 03, 16:39)
Sveikos mirksiukas.gif

Ateinu prašyti pagalbos blush2.gif Gal kas turite skenuotą III kl. matematikos "Riešuto" mokytojo knygą. LABAI LABAI reikia 4u.gif  Kol kas būtų gerai ir pirma dalis 4u.gif

Yra paste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 09 03, 15:34)

sveikos, nu tradiciškai ma, mė mo ,mu...... biggrin.gif , dar patinka vaikams- aš lipu laipteliais aukštyn( gama aukštyn), o dabar vėl leidžiuos žemyn( gama žemy), įvairūs kvėpavimo pratimai,garsų pamėgdžiojimai
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Mergaitės, gal galite pasakyti, kiek dabar kainuoja pradinių klasių mokinio mokymo valanda (privačiai)? Manęs klausia, o aš žalio supratimo neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 09 02, 20:40)
Sveikos, su praėjusios šventėm ir naujų darbų pradžia 4u.gif , na aš pati kaip pirmokė išsižiojusi, turiu problemą. doh.gif  Parsinešiau pasus pirmokų iš pavaduotojos, pavarčiau, pasiėmusi neskaičiavau, dalinu rugsėjo 1-ąja, vieno trūksta doh.gif. Vieną pasą buvau namo parsinešusi, pažiūrėti ką ten rašo jame, bet padėjau atgal i krūva, nu esmė vieno nėra- ar pasiimant trūko, ar aš pati pradanginau unsure.gif , žodžiu....vaikas laukia paso, o aš klasę ir namus aukštyn galva apverčiau- nėra verysad.gif . Ką daryti??? Nupirkčiau naują, bet tai jaučiu nenuperkama, kur gauti? Negaliu nieko dirbti.....mintis tik apie tai ir sukas verysad.gif

Man taip nutiko su Riešuto ir Pupos pratybomis. Nepaskaičiavus padalinau. Viena mergaitė sako, kad negavo 1 dalių. Teks susimoketi paciai. 😏
Aš esu blondinė. Užsiregistravau į esviesa. Bet ten nerandu jokiu vadovėlių. Prašo kažkokio akcijos kodo. ☺️
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 03 rugsėjo 2015 - 16:55
QUOTE(daivajazz @ 2015 09 03, 15:45)

Gal gali pasakyti kur konkrečiai ieškoti? Lyg ir visur ieškojau, bet neradau blush2.gif Prisijungimo prie skenuotojų klubo neturiu blush2.gif
Atsakyti