Sveikutės,
Aš turiu pirmokus, bet pieštuku rašysim tik šią savaitę ir toliau imsim parkerius. Mokytojo knygą turiu, bet aš asmeniškai nieko ten gero nerandu. Galima dirbti ir be jos. Jei reikia, tai per savaitgalį galėčiau nuskenuoti. Sėkmės darbuose.
QUOTE(smilga1972 @ 2015 09 02, 16:55)
O kas jeigu neatlieki testo per nustatytą laiką?
P.S. Užsirašiau į "Vertinimas ir įsivertinimas pamokose" ir "Į mokinį orientuotas pamokos uždavinys sėkmingos pamokos požymis"
P.S. Užsirašiau į "Vertinimas ir įsivertinimas pamokose" ir "Į mokinį orientuotas pamokos uždavinys sėkmingos pamokos požymis"
Visą medžiagą perskaitęs ir paryškinęs kas svarbu, tikrai greit rasi. Aš išsispausdindavau popierinį variantą ir turėdavau ant stalo. Svarbu būti persiskaičius kad greit rastum. Jei neklystu duodavo valandą laiko ir kažkoks procentas leistinas klysti. P.s. gal dabar kas naujo ką sugalvojo.
QUOTE(Bites Rites @ 2015 09 02, 18:11)
Ar čia ne paskaitos? Kursai? Kur registravaisi?
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 09 02, 18:12)
Kur paskelbti mokymai? Pasidalinkite nuoroda...
http://www.tinklas.lt
Spauskite "Registracija į kursus"
QUOTE(NOKIA @ 2015 09 01, 18:21)
Mokslo metai-kaip..nestumas.Trunka TIK 9 men.,o pikina jau antroj savaitej..
sU ŠVENTE
sU ŠVENTE
tai jau tikrai ir labiausiai bloga b8na pirmaj5 trimestr1, o kuo toliau tuo geriau
Papildyta:
QUOTE(arden @ 2015 09 02, 18:55)
Labas. Sunkus metas visapusiškai.
Pirmokės, priminkit kiek laiko rašom pieštuku, kada parkerius imam?
Neturiu riešuto mokytojos knygos, gal kas turit skenuotą?
mes iškart parkerius ėmėm, nes vaikai sakė jau daržely parkeriais rašė
Ačiū už atsakymus. Tokia pasimetus, kaip iš mėnulio iškritus....
QUOTE(arden @ 2015 09 02, 19:08)
Ačiū už atsakymus. Tokia pasimetus, kaip iš mėnulio iškritus....
Mergaitės, gal turite muzikinio pasisveikinimo pamokoje fonogramą ar karaoke, ar šiaip kokį įrašą? Neradau pašte... Youtube yra, tačiau su konkrečiais vardais.
Pasidalinkit patirtim, kaip pasisveikinat muzikos pamokos pradžioje...
Seniai vedžiau muziką, jaučiuosi visiškai žalia
QUOTE(arden @ 2015 09 02, 19:55)
Labas. Sunkus metas visapusiškai.
Aš šiandien iki rašymo dar nepriėjau , o rytoj rašysim-piešim pratybose pieštukais, paskui žiūrėsiu .Kol kas esu laiminga, kad klasėje visi vaikai adekvatūs, visi kalba, visi supranta,ko aš noriu
dėlmuzikos irgi turiu keblumų, niekaip nežinau kaip vyksta prasidainavimas, nežinau, kur ieškot pavyzdžių ir aplamai, oficialiai dirbam iš Vieversio su viena knyga visai klasei, o praktiškai naudoju Lakštutę, nes turim po vieną vadovėlį dviems vaikams, na, gaunasi tokia nesąmonė
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 09 02, 19:29)
dėlmuzikos irgi turiu keblumų, niekaip nežinau kaip vyksta prasidainavimas, nežinau, kur ieškot pavyzdžių ir aplamai, oficialiai dirbam iš Vieversio su viena knyga visai klasei, o praktiškai naudoju Lakštutę, nes turim po vieną vadovėlį dviems vaikams, na, gaunasi tokia nesąmonė
Aš taip pat naudojuosi viena knyga "Vieversio", bet vaikams rodau per multimediją knygos puslapius. Čia prisiregistravus galima matyti knygos pulapius ir vaikams parodyti. Labai patogu, tad aš vadovėlio ir nepasigendu
http://e.sviesa.lt/
Sveikos, su praėjusios šventėm ir naujų darbų pradžia , na aš pati kaip pirmokė išsižiojusi, turiu problemą. Parsinešiau pasus pirmokų iš pavaduotojos, pavarčiau, pasiėmusi neskaičiavau, dalinu rugsėjo 1-ąja, vieno trūksta . Vieną pasą buvau namo parsinešusi, pažiūrėti ką ten rašo jame, bet padėjau atgal i krūva, nu esmė vieno nėra- ar pasiimant trūko, ar aš pati pradanginau , žodžiu....vaikas laukia paso, o aš klasę ir namus aukštyn galva apverčiau- nėra . Ką daryti??? Nupirkčiau naują, bet tai jaučiu nenuperkama, kur gauti? Negaliu nieko dirbti.....mintis tik apie tai ir sukas
QUOTE(zuzanele @ 2015 09 02, 22:41)
Aš taip pat naudojuosi viena knyga "Vieversio", bet vaikams rodau per multimediją knygos puslapius. Čia prisiregistravus galima matyti knygos pulapius ir vaikams parodyti. Labai patogu, tad aš vadovėlio ir nepasigendu
neturiu multimedijos
QUOTE(gintule @ 2015 09 02, 21:40)
Sveikos, su praėjusios šventėm ir naujų darbų pradžia , na aš pati kaip pirmokė išsižiojusi, turiu problemą. Parsinešiau pasus pirmokų iš pavaduotojos, pavarčiau, pasiėmusi neskaičiavau, dalinu rugsėjo 1-ąja, vieno trūksta . Vieną pasą buvau namo parsinešusi, pažiūrėti ką ten rašo jame, bet padėjau atgal i krūva, nu esmė vieno nėra- ar pasiimant trūko, ar aš pati pradanginau , žodžiu....vaikas laukia paso, o aš klasę ir namus aukštyn galva apverčiau- nėra . Ką daryti??? Nupirkčiau naują, bet tai jaučiu nenuperkama, kur gauti? Negaliu nieko dirbti.....mintis tik apie tai ir sukas
O pas mane lyg ir liko vienas (neatvyko vienas mokinys)... Jei neatims pavaduotoja galėčiau ir pasukti. Savaitgalį parašyčiau, jei neatims... Ir pirmadienį gal išsiųsčiau. Tad jei negausi lukterk...
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 09 02, 22:37)
O pas mane lyg ir liko vienas (neatvyko vienas mokinys)... Jei neatims pavaduotoja galėčiau ir pasukti. Savaitgalį parašyčiau, jei neatims... Ir pirmadienį gal išsiųsčiau. Tad jei negausi lukterk...
O jei, kaip išgelbėtum, belieka laukti kumščius suspaudus
Papildyta:
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 09 02, 21:55)
neturiu multimedijos
neturiu ir aš, kaip svajoju, mes jau tik kelios tokios mokykloje