Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

Labas rytas. Tai kimbam į darbus? biggrin.gif Oi, kaip nesinori... Dar ir sveikatos nėr, ligų ieškau ir nerandu...
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 09 02, 07:42)
Labas rytas. Tai kimbam į darbus?  biggrin.gif  Oi, kaip nesinori... Dar ir sveikatos nėr, ligų ieškau ir nerandu...

Pavargau šiandien žiauriai doh.gif .Ir balsas nusėdo, nors ir nerėkavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2015 09 02, 13:33)
Pavargau šiandien žiauriai doh.gif .Ir balsas nusėdo, nors ir nerėkavau lotuliukas.gif

As lygiai taip pat jauciuos. Noriu atostooogu doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Mergaitės, gal galit papasakoti, kaip vyksta nuotoliniai kursai? Niekada juose nedalyvavau, o dabar lyg ir norėčiau pamėginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 09 02, 16:22)
Sveikutės  4u.gif  Mergaitės, gal galit papasakoti, kaip vyksta nuotoliniai kursai? Niekada juose nedalyvavau, o dabar lyg ir norėčiau pamėginti smile.gif

Mums atsiųsdavo medžiagą, kurią reikia perskaityti ir būdavo duotas laikas, kada galime atlikti testą. Testo laikas ribotas. Ir taip visa kurso medžiaga. Čia iš mano patirties.
Atsakyti
Labas. Sunkus metas visapusiškai.
Pirmokės, priminkit kiek laiko rašom pieštuku, kada parkerius imam?
Neturiu riešuto mokytojos knygos, gal kas turit skenuotą?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 09 02, 17:50)
Mums atsiųsdavo medžiagą, kurią reikia perskaityti ir būdavo duotas laikas, kada galime atlikti testą. Testo laikas ribotas. Ir taip visa kurso medžiaga. Čia iš mano patirties.

O kas jeigu neatlieki testo per nustatytą laiką?
P.S. Užsirašiau į "Vertinimas ir įsivertinimas pamokose" ir "Į mokinį orientuotas pamokos uždavinys – sėkmingos pamokos požymis"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 02 rugsėjo 2015 - 16:57
QUOTE(arden @ 2015 09 02, 17:55)

Sveiki,
Aš nerašau su pieštuku. Iš karto rašysime su parkeriu, nes vaikai įpranta spausti, paskui parkeriai nelaiko...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 09 02, 17:55)
P.S. Užsirašiau į "Vertinimas ir įsivertinimas pamokose" ir "Į mokinį orientuotas pamokos uždavinys – sėkmingos pamokos požymis"

Ar čia ne paskaitos? Kursai? Kur registravaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites Rites: 02 rugsėjo 2015 - 17:11
QUOTE(smilga1972 @ 2015 09 02, 17:55)

Kur paskelbti mokymai? Pasidalinkite nuoroda...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 09 02, 18:11)
Sveiki,
Aš nerašau su pieštuku. Iš karto rašysime su parkeriu, nes vaikai įpranta spausti, paskui parkeriai nelaiko...

Mes irgi iškart parkeriais rašėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 09 02, 18:55)

Aš śiemet ne pirmokė,bet parkeriu rašom nuo pat pirmų dienų. Nematau prasmės rašyti pieštuku
Atsakyti