Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

Aš taip pat jau pasirengusi mokslo metų pradžiai. Pirmadienį nufotografuosiu klasę ir įkelsiu į paštą foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 08 30, 07:21)
Lauksiu ir aš tos priemonės 4u.gif

hmmmmm g.gif galvojau siunčiau į paštą, bet nerandu g.gif arba galėjau parašyti į temą ir nuorodą įdėti, nes ten buvo mintis iš interneto.
einu persiųsiu į 1 paštą
Atsakyti
Nusiunčiau ir aš savo šiandienos darbelį į paštą. beliks tik užrašą, klevo lapelių ant lentos priklijuot. Pernai antrokams buvau su smart'u pasidarius pasaką apie voveriuką, tai šiemet tik pataisysiu klaidas, perdarysiu pirmokams, ženkliukai su voveriukais jau atsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 08 30, 17:24)
Nusiunčiau ir aš savo šiandienos darbelį į paštą. beliks tik užrašą, klevo lapelių ant lentos priklijuot. Pernai antrokams buvau su smart'u pasidarius pasaką apie voveriuką, tai šiemet tik pataisysiu klaidas, perdarysiu pirmokams, ženkliukai su voveriukais jau atsiųsti.

Gal galite pasidalyti pasaka su smartu?
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2015 08 30, 14:28)
hmmmmm g.gif galvojau siunčiau į paštą, bet nerandu g.gif arba galėjau parašyti į temą ir nuorodą įdėti, nes ten buvo mintis  iš interneto.
einu persiųsiu į 1 paštą

Ačiū, mintis su kortelėm ir akmenukais tikrai nebloga. Pabandysiu kažką panašaus pasidaryt...
Į paštą nusiunčiau savo dovanėles- gėlytes su čiulpinuku.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2015 08 30, 22:00)
Ačiū, mintis su kortelėm ir akmenukais tikrai nebloga. Pabandysiu kažką panašaus pasidaryt...
Į paštą nusiunčiau savo dovanėles- gėlytes su čiulpinuku.

Superinės dovanėlės thumbup.gif Aš dariau drugelius su čiulpinukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 08 28, 07:20)
Kuo arčiau mokslo metai, tuo tuštesnė galva... Dar neapsisprendžiau dėl pirmos pamokos... Kažkaip keista, jaučiu, senatvė artėja greičiau, nei maniau  g.gif

Ne tu viena doh.gif biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 08 30, 21:29)
Gal galite pasidalyti pasaka su smartu?

Šiandien pabaigsiusiu ir atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, esu pasimetus, patarkite... rytoj jau rugsėjo 1d, o aš dar neužsakiau pratybų - nežinau ką imt... 2m dirbau su ŠOK serija, ten viskas konkretu - pratybų sąsv, papildomos užd., testų sąsv ir pan., o dabar turėsiu Šaltinėlį ir Skaičių šalį - kaip dirbate su šiais vadovėliais? Žiūriu, kad nėra nei testų sąsiuvinio, nei papildomo užduočių sąsiuvinio... ar testus pačios darote? g.gif Vartau Skaičių šalį ir nesuprantu, nėra jokių kartojimo užduočių, kada ir kas kiek temų tą testą duoti vaikams.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bebras2014: 31 rugpjūčio 2015 - 13:05
Na, kad su "Skaičių šalimi" labai paprasta- vadovėly yra kartojimo užduotys, tai ir panašių parinkta pratybų sąs. Va, su "Šaltinėliu" jau seniau nebedirbu, tai ir nebežinau, kas pasikeitę.
Išsiunčiau paštan šiokias tokias foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites Rites: 31 rugpjūčio 2015 - 13:47
Sveikutės 4u.gif
Dėl "Šaltinėlio" irgi paprasta. Svetainėje www.saltinis.lt yra visoms klasėms planai, kuriuose išskirta, kada rašyti tikrinamąjį darbą. Dėl pratybų sąsiuvinių - anksčiau dirbau su pratybom "Naujasis šaltinis", vėliau ėmiau Gedrimienės pratybas ( nelabai į temą, bet man jos patiko), o šiemet, kai jau ketvirtokai, ėmiau "Kas skaito rašo" ir "Standartizuoti testai. Lietuvių kalba". Rašom diktantus iš knygos "Nuo raidės iki teksto", o testams naudoju Andriuškevičienės (berods) testus. Tai tiek. Labai viskas aišku ir paprasta mirksiukas.gif .
Va nuo kitų mokslo metų jau dirbsiu ir aš pagal ŠOK seriją, tai bus viskas neaišku lotuliukas.gif , nes niekada nedirbus su ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 08 31, 14:04)
Sveikutės  4u.gif
Dėl "Šaltinėlio" irgi paprasta. Svetainėje www.saltinis.lt yra visoms klasėms planai, kuriuose išskirta, kada rašyti tikrinamąjį darbą. Dėl pratybų sąsiuvinių - anksčiau dirbau su pratybom "Naujasis šaltinis", vėliau ėmiau Gedrimienės pratybas ( nelabai į temą, bet man jos patiko), o šiemet, kai jau ketvirtokai, ėmiau "Kas skaito rašo" ir "Standartizuoti testai. Lietuvių kalba". Rašom diktantus iš knygos "Nuo raidės iki teksto", o testams naudoju Andriuškevičienės (berods) testus. Tai tiek. Labai viskas aišku ir paprasta  mirksiukas.gif .
Va nuo kitų mokslo metų jau dirbsiu ir aš pagal ŠOK seriją, tai bus viskas neaišku  lotuliukas.gif , nes niekada nedirbus su ja  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Bandysiu skaitinėtis internete... Kiek kalbėjau su kolegėm, tai mažai kas ima vadovėlį Šaltinėlis ir tas pačias pratybas, visos maišo įvairias, kelių autorių pratybas.. o man žaliai, tai kas, nežinau net ką rinktis doh.gif
Atsakyti