Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(b.s @ 2015 08 28, 21:50)
Mano klasė irgi pelėdų. Pasipuošiau, bet nesugalvojau kaip pateikti. Laiškas būtų išsigelbėjimas smile.gif

Labukas, mano taip pat. Ir aš dar nežinau lotuliukas.gif
bebras2014[COLOR=blue], ar reikia Šaltinėlio 1 kl. mokytojo knygos? Rašiau į až, bet negavau atsakymo, jei reikia, galiu išsiųsti, nes ten skanuot reikėtų iki mokslo metų pabaigos lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2015 08 28, 21:50)
Mano klasė irgi pelėdų. Pasipuošiau, bet nesugalvojau kaip pateikti. Laiškas būtų išsigelbėjimas smile.gif

Labukas, mano taip pat. Ir aš dar nežinau lotuliukas.gif
bebras2014, ar reikia Šaltinėlio 1 kl. mokytojo knygos? Rašiau į až, bet negavau atsakymo, jei reikia, galiu išsiųsti, nes ten skanuot reikėtų iki mokslo metų pabaigos lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas po ranka turite pasaką apie kuprinę ir kokių priemonių reikia mokyklai. Neprisimenu personažo. Bandysiu pritaikyt pelėdai.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 08 28, 21:58)
Gal kas po ranka turite pasaką apie kuprinę ir kokių priemonių reikia mokyklai. Neprisimenu personažo. Bandysiu pritaikyt pelėdai.

4u.gif Tai Voveriukas ruošiasi į mokyklą. Pašte yra pasakėlė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2015 08 29, 06:27)
4u.gif Tai Voveriukas ruošiasi į mokyklą. Pašte yra pasakėlė  thumbup.gif

Ačiū, šnd ieškosiu ir persidarysiu reikiamai thumbup.gif
Atsakyti
Na, kad jau reikia pelėdžiuko laiško, tai siunčiu į paštą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 08 29, 08:24)
Na, kad jau reikia pelėdžiuko laiško, tai siunčiu į paštą smile.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano klasė taip pat su pelėdžiukais. Aš perkūriau truputį savaip pritaikydama kažkokią mūsų pašte buvusią pasakėlę. Nusiųsiu į paštą, gal pasinaudosite.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 08 29, 21:07)
Mano klasė taip pat su pelėdžiukais. Aš perkūriau truputį savaip pritaikydama kažkokią mūsų pašte buvusią pasakėlę. Nusiųsiu į paštą, gal pasinaudosite.

super, puiku. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 08 28, 21:58)

Mes su kolege savo pirmokams perkuriame pasaką apie sąsiuvinį, pieštuką, trintuką ... Orginale pagrindinis veikėjas berniukas, o mums reikia zuikio. Dar ne visai baigtą darbelį siunčiu į paštą.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 08 26, 16:29)
Sveikutės,
Reikia Jūsų patarimo. Vaikai labai nori turėti kažkokias knygeles, į kurias mokytoja klijuotų lipdukus, bet nesugalvoju ką sukurti. Pasiekimų knygelių neturime, nes el. dienynas. Gal esate ką naudoję dėl lipdukų klijavimo. Duokite patarimų. Būsiu dėkinga.

Kol nebuvo el. dienyno turėdavom paprastą sąsiuvinį "Primintuką", ten ir namų darbai, ir reikalinga info, ten galima ir lipdukus už tos dienos pamokas klijuoti

QUOTE(smilga1972 @ 2015 08 26, 17:14)
Ačiū smile.gif Gal dar kuri iš patirties pakomentuotumėte?  ax.gif  Man šiandien mėgino aiškinti, kad beveik 15 pamokų būtina pravesti (čia kolegės taip dėstė)  blink.gif

mane irgi stebėjo 2 dienas po 2 pamokas, o skaitei atestacijos nuostatus? Man atrodo ten yra nurodyta kiek stebėtojai turi stebėti pamokų...

Sveikutės

pasipuošėm ne tik klases, bet ir visą mokyklą smile.gif pirmadienį įmesiu foto karpinių ant langų, labai gražiai gavosi. Dar kolegės buvo gera mintis, tai dariau ir aš: išvirėm vaikams obuolių uogienės, gaus dovanų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2015 08 26, 23:18)

Gal kas gali pasidalinti kokia veiksminga drausminimo sistema? Nujaučiu, kad labai audringą laidą turėsiu... g.gif

aš esu į paštą išsiuntus vieną priemonę, man ji su viena laida pasiteisino, bandysim su kita... paieškosiu pašte ir parašysiu
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2015 08 30, 01:39)
Kol nebuvo el. dienyno turėdavom paprastą sąsiuvinį "Primintuką", ten ir namų darbai, ir reikalinga info, ten galima ir lipdukus už tos dienos pamokas klijuoti
mane irgi stebėjo 2 dienas po 2 pamokas, o skaitei atestacijos nuostatus? Man atrodo ten yra nurodyta kiek stebėtojai turi stebėti pamokų...
Sveikutės

pasipuošėm ne tik klases, bet ir visą mokyklą smile.gif pirmadienį įmesiu foto karpinių ant langų, labai gražiai gavosi. Dar kolegės buvo gera mintis, tai dariau ir aš: išvirėm vaikams obuolių uogienės, gaus dovanų biggrin.gif
Papildyta:

aš esu į paštą išsiuntus vieną priemonę, man ji su viena laida pasiteisino, bandysim su kita... paieškosiu pašte ir parašysiu

Lauksiu ir aš tos priemonės 4u.gif
Atsakyti
Vis dėl to nusprendžiau, kad šiemet pirmokėliai bus drugeliai 4u.gif Iškarpiau jų gal kokį 100 thumbup.gif Rytoj užbaigsiu ir įmesiu foto į paštą smile.gif Padariau drugelius - atvirutes su čiulpinukais ir gavau iš Yzi ženkliukus smile.gif Gal turite kokių gražių sveikinimų skirtų pirmokams? g.gif
Atsakyti