Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(22peliukas22 @ 2015 08 27, 21:10)
Kreipiuosi ir aš su prašymu: gal kuri turite 4 kl. matematikos teminį planą pagal A. Kiseliovo atnaujintą vadovėlį Matematika. Labai jau laikas spaudžia  blush2.gif Pradžiugintų ir nebaigtas darbas.

Turiu tik "Matematikos pasaulyje" sad.gif Negaliu padėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 08 26, 19:14)
Ačiū smile.gif Gal dar kuri iš patirties pakomentuotumėte?  ax.gif  Man šiandien mėgino aiškinti, kad beveik 15 pamokų būtina pravesti (čia kolegės taip dėstė)  blink.gif

Labukas, aš neseniai šį ,,malonumą" apturėjau. Direktorė per pusmetį stebėjo gal kokias 5 pamokas, dar pateikiau tikrinamųjų darbų analizes. Iš rajono paskirtą dieną atvykusios stebėjo 4 pamokas. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 08 27, 21:34)
Turiu tik "Matematikos pasaulyje" sad.gif Negaliu padėti  ax.gif

Šitą ir aš turiu, bet jis gana skiriasi nuo naujojo. Jei nors gauti surinktas temas, tai aš jau pasidaryčiau, kaip man reikia. Labai jau ilgas darbas viską iš naujo surinkinėt. Bet panašu, kad teks.
Atsakyti
Ei, mielosios kažką praleidau biggrin.gif Kaip ten su tais lipdukais? Kada ir už ką juos klijuojate? g.gif Mes su pirmokėliais irgi turim paprastus sąsiuvinukus, juos vadiname - dienoraščiais smile.gif Į juos rašau visą "greitą", skubią info, o lipdukus tik klijuoju už budėjimą... o visi kiti lipdukai - už darbą, raštą, tvarką ir t.t. klijuojami liet ar matematikos sąsiuvinyje, kai patikrinu darbą g.gif
Atsakyti
Kuo arčiau mokslo metai, tuo tuštesnė galva... Dar neapsisprendžiau dėl pirmos pamokos... Kažkaip keista, jaučiu, senatvė artėja greičiau, nei maniau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 08 28, 00:25)
Ei, mielosios kažką praleidau  biggrin.gif Kaip ten su tais lipdukais? Kada ir už ką juos klijuojate?  g.gif Mes su pirmokėliais irgi turim paprastus sąsiuvinukus, juos vadiname - dienoraščiais smile.gif Į juos rašau visą "greitą", skubią info, o lipdukus tik klijuoju už budėjimą... o visi kiti lipdukai - už darbą, raštą, tvarką ir t.t. klijuojami liet ar matematikos sąsiuvinyje, kai patikrinu darbą  g.gif

Aš lipdukų neklijuosiu, nes visą laiką suris skaitymo kortelės, vaikų daug,tad pirmenybę skirsiu skaitymui 4u.gif
Atsakyti
Niekada neklijuoju jokių lipdukų. Juk tam yra Tamo.
Smilga1972, ar negavai naujoko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 28 rugpjūčio 2015 - 15:34
QUOTE(Bites Rites @ 2015 08 25, 11:07)
Mes skaitėm pelėdžiuko laišką ir tada padėjom voveriukui susikraut kuprinę smile.gif

Sveikos 4u.gif

Kadangi šiais metais klasę puošiau pelėdžiukais ( nuotraukos pašte), norėčiau ir pačią šventę susieti kažką su pelėdžiukais. Gal galėtum pasidalinti tuo pelėdžiuko laišku? O gal jis yra mūsų pašte?

Didžioji dalis papuošimų idėjų paimta iš mūsų pašto. AČIŪ labai, kad viskuo dalinatės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 08 28, 16:34)
Niekada neklijuoju jokių lipdukų. Juk tam yra Tamo.
Smilga1972, ar negavai naujoko?

Labas smile.gif Kolegė gavo, pas mane ir taip jau 26 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 08 26, 17:14)
Ačiū smile.gif Gal dar kuri iš patirties pakomentuotumėte?  ax.gif  Man šiandien mėgino aiškinti, kad beveik 15 pamokų būtina pravesti (čia kolegės taip dėstė)  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš vedžiau 4 pamokas tą pačią dieną (kad mažiau nervų kainuotų) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2015 08 28, 18:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš vedžiau 4 pamokas tą pačią dieną (kad mažiau nervų kainuotų)  thumbup.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Ir paskui nusišauni blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2015 08 28, 15:45)
Sveikos 4u.gif

Kadangi šiais metais klasę puošiau pelėdžiukais ( nuotraukos pašte), norėčiau ir pačią šventę susieti kažką su pelėdžiukais. Gal galėtum pasidalinti tuo pelėdžiuko laišku? O gal jis yra mūsų pašte?

Didžioji dalis papuošimų idėjų paimta iš mūsų pašto. AČIŪ labai, kad viskuo dalinatės 4u.gif

Mano klasė irgi pelėdų. Pasipuošiau, bet nesugalvojau kaip pateikti. Laiškas būtų išsigelbėjimas smile.gif
Atsakyti