Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

Merginos, su savo pirmokėliais susitiksiu tik rugsėjo 1-ąją. smile.gif nieko apie juos nežinau.. kurie stiprūs, kurie skaitantys, raštingi.. gal turite kažkokių testų, kuriuos duodate pirmomėliams, kad pažiūrėti ką jie sugeba? Nežinau nuo ko pradėti su jais dirbti.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2015 08 25, 20:53)
O ar duodat kokias užduotis jūs vaikams atlikti per  pirmą pamoką. g.gif

Pirmokiukams duosiu paspalvint labirintą,kol su tėveliais kalbėsiu:)
Atsakyti
[quote=liepsnele2,2015 08 25, 21:30]
[quote=22peliukas22,2015 08 25, 17:07]
Šiandien liepsnelei2 nuskriejo mūsų lobyno raktelis. Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif

Ačiū, ačiū, ačiū! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ilgai laukiau ir sulaukiau! Lobyno raktelis, ir naujos klasės raktas. Jau rytoj kraustausi į naują darbelį: ir džiaugiuosi, ir bijau.

Tik dar dėl raktelio, kur aš jį turėjau gauti, peržiūrėjau čia pašto dėžutę, bet negavau nieko ir į asmeninį paštą su rakteliu negavau jokio laiškelio...
[/quote]
Sveika, siunčiau tau į asmeninį paštą, iš kurio buvo siųsti laiškai.
Ar būsiu ką supainiojusi?? Parašyk man į až savo el pašto adresą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 25 rugpjūčio 2015 - 22:21
Sveikos kolegės, grįžtu ir aš į „šeimą“ po visu atokvėpių ir džiugių akimirkų. O čia kaip2 avilyje“, visos tik dūzgia biggrin.gif . Bandysiu jungtis į darbą ax.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Šiandien darbe susiginčijome dėl atvirų pamokų skaičiaus atestuojantis metodininko kategorijai. Gal kuri praėjusiais mokslo metais atestavotės ir galite tiksliai pasakyti, ar yra minimalus skaičius tų pamokų ir apskritai ar yra koks nors jų skaičius kur nors nurodytas? Turiu omenyje apskritai visas - ir kolegėms, ir stebėtojams.
Būsiu dėkinga už informaciją, kuri man šiemet labai aktuali wink.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 08 26, 17:10)
Sveikutės smile.gif
Šiandien darbe susiginčijome dėl atvirų pamokų skaičiaus atestuojantis metodininko kategorijai. Gal kuri praėjusiais mokslo metais atestavotės ir galite tiksliai pasakyti, ar yra minimalus skaičius tų pamokų ir apskritai ar yra koks nors jų skaičius kur nors nurodytas? Turiu omenyje apskritai visas - ir kolegėms, ir stebėtojams.
Būsiu dėkinga už informaciją, kuri man šiemet labai aktuali wink.gif

Dėl tikslaus nurodymo negaliu pasakyti, bet stebėtojai iš rajono bent jau pas mus važiuoja dvi dienas ir stebi po dvi pamokas.
Atsakyti
Sveikutės,
Reikia Jūsų patarimo. Vaikai labai nori turėti kažkokias knygeles, į kurias mokytoja klijuotų lipdukus, bet nesugalvoju ką sukurti. Pasiekimų knygelių neturime, nes el. dienynas. Gal esate ką naudoję dėl lipdukų klijavimo. Duokite patarimų. Būsiu dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 08 26, 16:29)
Sveikutės,
Reikia Jūsų patarimo. Vaikai labai nori turėti kažkokias knygeles, į kurias mokytoja klijuotų lipdukus, bet nesugalvoju ką sukurti. Pasiekimų knygelių neturime, nes el. dienynas. Gal esate ką naudoję dėl lipdukų klijavimo. Duokite patarimų. Būsiu dėkinga.

Man pasiteisino paprastas sąsiuvinis.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 08 26, 17:29)
Sveikutės,

Sveika, o kokios paprastos mini užrašų knygutės, būna tokių simpatiškų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 08 26, 17:14)
Dėl tikslaus nurodymo negaliu pasakyti, bet stebėtojai iš rajono bent jau pas mus važiuoja dvi dienas ir stebi po dvi pamokas.

Ačiū smile.gif Gal dar kuri iš patirties pakomentuotumėte? ax.gif Man šiandien mėgino aiškinti, kad beveik 15 pamokų būtina pravesti (čia kolegės taip dėstė) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 08 26, 18:29)
Sveikutės,

Mes irgi turejom paprastas uzrasu knygutes. Vaikams patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 08 26, 18:14)

Pas mus per vieną dieną stebi keturias skirtingas pamokas.
Atsakyti