Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

Labutis visoms! Ir aš ryt jau kulniuosiu į mokyklėlę
smile.gif Visų kelionių, patyrimų Iir atostogų kaip nebūta blink.gif Nieko nepadarysi, toks jau tas gyvenimas
QUOTE(petugni @ 2015 08 22, 21:08)
Tai va ir nežinosi blink.gif

Ką siųsti? O kuo norėtum iš savo darbo kūrybos pasidalint, kuo nori pasidžiaugt ir ko negaila, tą ir atsiųsk. Tinka viskas. Ir priemonės, ir planai, ir pateiktys. Na kas pačiai yra svarbu, įdomu. Jei tavo kurta- su niekuo nesidubliuos. Jei nori siųst į skanuotojų klubą, pasiklausk ar to nėra, atsakysim. Tikrai verta pasistenkt dėl lobių raktelio. Tiktai verta mirksiukas.gif. Bet, jei negali ar nenori dalintis, sorry... Galiu tarstelėt iš savo patirties - kai supratau, kad tik nuo mano pastangų priklauso ar būsiu priimta į šį klubą, puoliau siųst viską, ką tik buvau pati sukūrus. Viskas atsipirko su kaupu. Esu dėkinga visoms visoms, kurios prididėjo prie lobynų turtinimo.
Atsakyti
Sveikos mielosios,
visos panirusios į rugsėjo pasiruošimo rūpesčius smile.gif Ačiū už puikias idėjas ir mintis smile.gif Ieškau youtube "Balto pieštuko" pasakos, žinau, kad buvote įkėlusios adresą, be jūsų pagalbos niekaip nerandu g.gif Gal pagelbėsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2015 08 24, 13:17)
Sveikos mielosios,
visos panirusios į rugsėjo pasiruošimo rūpesčius smile.gif Ačiū už puikias idėjas ir mintis smile.gif Ieškau youtube "Balto pieštuko" pasakos, žinau, kad buvote įkėlusios adresą, be jūsų pagalbos niekaip nerandu g.gif Gal pagelbėsit ax.gif

https://prezi.com/pm...ventes-klaseje/
Atsakyti
[quote=agė-melagė,2015 08 23, 21:25]
Labutis visoms! Ir aš ryt jau kulniuosiu į mokyklėlę
smile.gif Visų kelionių, patyrimų Iir atostogų kaip nebūta blink.gif Nieko nepadarysi, toks jau tas gyvenimas

Ką siųsti? O kuo norėtum iš savo darbo kūrybos pasidalint, kuo nori pasidžiaugt ir ko negaila, tą ir atsiųsk. Tinka viskas. Ir priemonės, ir planai, ir pateiktys. Na kas pačiai yra svarbu, įdomu. Jei tavo kurta- su niekuo nesidubliuos. Jei nori siųst į skanuotojų klubą, pasiklausk ar to nėra, atsakysim. Tikrai verta pasistenkt dėl lobių raktelio. Tiktai verta mirksiukas.gif. Bet, jei negali ar nenori dalintis, sorry... Galiu tarstelėt iš savo patirties - kai supratau, kad tik nuo mano pastangų priklauso ar būsiu priimta į šį klubą, puoliau siųst viską, ką tik buvau pati sukūrus. Viskas atsipirko su kaupu. Esu dėkinga visoms visoms, kurios prididėjo prie lobynų turtinimo.
Pritariu 100%
thumbup.gif
Pastangos vertos rezultato. Ačiū visoms notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 08 22, 09:43)

Labai ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 08 22, 14:29)
Labas, o iš kur pirkote magnetukus-pelėdžiukus. Pas mane bus magnetinė lenta naujoje klasėje, tad reikės daug magnetukų. Norėčiau ir aš pelėdžiukų....

Labukas, pirkau Akropoly Vilniuj, bet radau nukainotus dar birželio mėn. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Jau turbūt rimtai darbuojatės. Aš rytoj pirma diena kulniuosiu į mokyklą. Darbo laukia daug, nes metų pabaigoje klasė beveik liko netvarkyta. Minčių rugsėjui9 nulis. Šiandien kažkaip užksikabino mintis su pelėdžiukais, bet neturiu jokios pasakos rugsėjui apie pelėdžiukus.. Gal kažką žinote ar turite apie peelėdžiukus. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 08 25, 11:48)
Sveikutės,
Jau turbūt rimtai darbuojatės. Aš rytoj pirma diena kulniuosiu į mokyklą. Darbo laukia daug, nes metų pabaigoje klasė beveik liko netvarkyta. Minčių rugsėjui9 nulis. Šiandien kažkaip užksikabino mintis su pelėdžiukais, bet neturiu jokios pasakos rugsėjui apie pelėdžiukus.. Gal kažką žinote ar turite apie peelėdžiukus. Būčiau dėkinga.

Mes skaitėm pelėdžiuko laišką ir tada padėjom voveriukui susikraut kuprinę smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Visos panirusios į darbus thumbup.gif O aš savaitgalį atšvenčiau savo jubiliejų, vakar jau aplankiau savo naująją mokyklą, klasę... Klasė visa naujutėlė, tik lenta likusi ta sena, tarybinė lotuliukas.gif Viskas dar kvepia dažais ir naujais baldais 4u.gif Sunkiausia, dabar apsispręsti, ką gi daryti per tą pirmąją pamokėlę... g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turite ar žinote, kur rasti dideles spausdintines raides? Noriu išsikirpti ir iš raidžių sudėlioti sveikinimą lentoje... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 08 25, 14:26)
Merginos, gal kas turite ar žinote, kur rasti dideles spausdintines raides? Noriu išsikirpti ir iš raidžių sudėlioti sveikinimą lentoje...  g.gif

O kodėl pati neatsispausdini?
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2015 08 25, 13:50)
O kodėl pati neatsispausdini?

Nerandu internete spausdintinių raidžių... g.gif
Atsakyti