Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

Man taip pat darbukas nuo pirmadienio, tačiau mintyse jau dirbu visą savaitę. Šiais metais turėsiu pirmokiukus. Dovanėles jau užsakiau: šaukštelius, kurių kotelis iš molio ir ant jo užrašas pirmokui Mantui ir pan. Manau vaikučiams turi patikti. Tik vis suku galvą kaip tą pamokėlę vesti, kad prie šaukštelio prieiti. Gal kas turite idėjų?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 08 18, 22:43)
parašiau  4u.gif

manau, kad liepsnele2 tikrai nusipelnė raktelio. Seniai, aktyviai bendrauja ir paštan siunčia gerų dalykų  mirksiukas.gif

Na tikrai liepsnele2 jau senokai verta raktelio.
Papildyta:
QUOTE(gitė @ 2015 08 20, 21:33)
Tik vis suku galvą kaip tą pamokėlę vesti, kad prie šaukštelio prieiti. Gal kas turite idėjų?

Ką išvirsi, tą ir srėbsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna80 @ 2015 08 18, 19:46)
Suprantu, kad iškart nebusiu prileista prie tokių gėrybių. O kaip nusipelnyt?

Aš pernai prisijungiau prie šito gražaus būrelio, bet lig šiol neturiu rakto nuo lobių skrynios... Matyt neaktyvi esu☺. Iš pradžių siunčiau į paštą šį tą. Bet būtų gerai, kad būtų konkretesnis susitarimas. Pvz atsiunti 5 scenarijus, 10 darbelių pvz ar ką kitką konkrečiai ir gauni priėjimą....
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2015 08 20, 21:33)
Man taip pat darbukas nuo pirmadienio, tačiau mintyse jau dirbu visą savaitę. Šiais metais turėsiu pirmokiukus. Dovanėles jau užsakiau: šaukštelius, kurių kotelis iš molio ir ant jo užrašas pirmokui Mantui ir pan. Manau vaikučiams turi patikti. Tik vis suku galvą kaip tą pamokėlę vesti, kad prie šaukštelio prieiti. Gal kas turite idėjų?

Niu pvz pasirinkti kokią saldžią temą, kad ir apie drakoniuką kuris vis norėjo saldumynų. Manau pirmokams patiktų kad juos toks pasitiktų klasėje. Arba koks Karlsonas galėtų būti draugiškas ir norėti pasidalinti uogiene, o tam reikia šaukštų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petugni: 21 rugpjūčio 2015 - 06:11
QUOTE(Snaudale @ 2015 08 21, 00:02)
Na tikrai liepsnele2 jau senokai verta raktelio.

Pritariu.

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , gal kuri iš mergaičių užsisakinėjot ženkliukus iš http://www.yzireklama.lt/, per kiek laiko gavote ženkliukus, nes aš jau savaitė kaip pinigėlius pravedus, bet jokių žinių, parašiau laiškelį ar viskas tvarkoje, tylu..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 08 21, 10:26)
Sveikutės 4u.gif , gal kuri iš mergaičių užsisakinėjot ženkliukus iš http://www.yzireklama.lt/, per kiek laiko gavote ženkliukus, nes aš jau savaitė kaip pinigėlius pravedus, bet jokių žinių, parašiau laiškelį ar viskas tvarkoje, tylu..... g.gif

Ir vakar, ir šiandien jie nedirba.. smile.gif Sakė - mini atostogos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 08 21, 10:32)
Ir vakar, ir šiandien jie nedirba.. smile.gif Sakė - mini atostogos  thumbup.gif

Vakar dirbo. Užsakiau ženkliukus.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 08 21, 11:39)
Vakar dirbo. Užsakiau ženkliukus.

Kaip įdomiai.. aš jiems trečiadienį kai rašiau, tai sakė ketvirtad ir penktad nedirbs g.gif
Atsakyti
APIE PENKTOKUS: http://www.smm.lt/up.../Penktokas1.pdf
Papildyta:
Gal žinote, kur internete rasti J. Degutytės "Žydrasis obuolys"?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Grįžau pagaliau po savo kelionių, tik dar niekaip negaliu įsitraukti į darbus doh.gif , taip tingisi, o Rugsėjo 1 nenumaldomai artėja blush2.gif . Kolkas tik klasės patalpas pasikeičiau, susitvarkiau ir labai stengiuosi bandyti galvoti apie šventines idėjas lotuliukas.gif . Dovanėles vaikams pirkau užsienyje. Nelabai jos mokyklinės, tačiau tai kartu ir lauktuvės, nes vaikai žinojo apie mano išvyką mirksiukas.gif . O kadangi jie grįžę man ką nors padovanoja, tai ir aš neatsilieku mirksiukas.gif . Mergaitėms po vaikišką vaisinį lūpų blizgį, o berniukams po tušinį su žmogum voru mirksiukas.gif . Dar gal po šokoladinį saldainiuką - bučinuką ax.gif . Apie pačią šventę dar nieko papasakoti negaliu - nesugalvojau blush2.gif . Nenusimenu, nes laiko dar yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 21 rugpjūčio 2015 - 20:25
Sveikutės,
Jau po truputį grįžtame į savo namučius. Čia užsukti labai miela, bet apie darbą tai dar jokių minčių, jokių idėjų. Kažkaip dar labai nesinori galvoti. Vaikams nupirkau užrašų knygeles ir spalvinimo knygutes. Kitiems dar nežinau ką sugalvoti, nes visgi dvi klasės.
Atsakyti