Man taip pat darbukas nuo pirmadienio, tačiau mintyse jau dirbu visą savaitę. Šiais metais turėsiu pirmokiukus. Dovanėles jau užsakiau: šaukštelius, kurių kotelis iš molio ir ant jo užrašas pirmokui Mantui ir pan. Manau vaikučiams turi patikti. Tik vis suku galvą kaip tą pamokėlę vesti, kad prie šaukštelio prieiti. Gal kas turite idėjų?
QUOTE(arden @ 2015 08 18, 22:43)
parašiau
manau, kad liepsnele2 tikrai nusipelnė raktelio. Seniai, aktyviai bendrauja ir paštan siunčia gerų dalykų
manau, kad liepsnele2 tikrai nusipelnė raktelio. Seniai, aktyviai bendrauja ir paštan siunčia gerų dalykų
Na tikrai liepsnele2 jau senokai verta raktelio.
Papildyta:
QUOTE(gitė @ 2015 08 20, 21:33)
Tik vis suku galvą kaip tą pamokėlę vesti, kad prie šaukštelio prieiti. Gal kas turite idėjų?
Ką išvirsi, tą ir srėbsi
QUOTE(Varna80 @ 2015 08 18, 19:46)
Suprantu, kad iškart nebusiu prileista prie tokių gėrybių. O kaip nusipelnyt?
Aš pernai prisijungiau prie šito gražaus būrelio, bet lig šiol neturiu rakto nuo lobių skrynios... Matyt neaktyvi esu☺. Iš pradžių siunčiau į paštą šį tą. Bet būtų gerai, kad būtų konkretesnis susitarimas. Pvz atsiunti 5 scenarijus, 10 darbelių pvz ar ką kitką konkrečiai ir gauni priėjimą....
QUOTE(gitė @ 2015 08 20, 21:33)
Man taip pat darbukas nuo pirmadienio, tačiau mintyse jau dirbu visą savaitę. Šiais metais turėsiu pirmokiukus. Dovanėles jau užsakiau: šaukštelius, kurių kotelis iš molio ir ant jo užrašas pirmokui Mantui ir pan. Manau vaikučiams turi patikti. Tik vis suku galvą kaip tą pamokėlę vesti, kad prie šaukštelio prieiti. Gal kas turite idėjų?
Niu pvz pasirinkti kokią saldžią temą, kad ir apie drakoniuką kuris vis norėjo saldumynų. Manau pirmokams patiktų kad juos toks pasitiktų klasėje. Arba koks Karlsonas galėtų būti draugiškas ir norėti pasidalinti uogiene, o tam reikia šaukštų...
QUOTE(Snaudale @ 2015 08 21, 00:02)
Na tikrai liepsnele2 jau senokai verta raktelio.
Pritariu.
Sveikutės , gal kuri iš mergaičių užsisakinėjot ženkliukus iš http://www.yzireklama.lt/, per kiek laiko gavote ženkliukus, nes aš jau savaitė kaip pinigėlius pravedus, bet jokių žinių, parašiau laiškelį ar viskas tvarkoje, tylu.....
QUOTE(gintule @ 2015 08 21, 10:26)
Sveikutės , gal kuri iš mergaičių užsisakinėjot ženkliukus iš http://www.yzireklama.lt/, per kiek laiko gavote ženkliukus, nes aš jau savaitė kaip pinigėlius pravedus, bet jokių žinių, parašiau laiškelį ar viskas tvarkoje, tylu.....
Ir vakar, ir šiandien jie nedirba.. Sakė - mini atostogos
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 08 21, 10:32)
Ir vakar, ir šiandien jie nedirba.. Sakė - mini atostogos
Vakar dirbo. Užsakiau ženkliukus.
QUOTE(arden @ 2015 08 21, 11:39)
Vakar dirbo. Užsakiau ženkliukus.
Kaip įdomiai.. aš jiems trečiadienį kai rašiau, tai sakė ketvirtad ir penktad nedirbs
APIE PENKTOKUS: http://www.smm.lt/up.../Penktokas1.pdf
Papildyta:
Gal žinote, kur internete rasti J. Degutytės "Žydrasis obuolys"?
Papildyta:
Gal žinote, kur internete rasti J. Degutytės "Žydrasis obuolys"?
Sveikutės . Grįžau pagaliau po savo kelionių, tik dar niekaip negaliu įsitraukti į darbus , taip tingisi, o Rugsėjo 1 nenumaldomai artėja . Kolkas tik klasės patalpas pasikeičiau, susitvarkiau ir labai stengiuosi bandyti galvoti apie šventines idėjas . Dovanėles vaikams pirkau užsienyje. Nelabai jos mokyklinės, tačiau tai kartu ir lauktuvės, nes vaikai žinojo apie mano išvyką . O kadangi jie grįžę man ką nors padovanoja, tai ir aš neatsilieku . Mergaitėms po vaikišką vaisinį lūpų blizgį, o berniukams po tušinį su žmogum voru . Dar gal po šokoladinį saldainiuką - bučinuką . Apie pačią šventę dar nieko papasakoti negaliu - nesugalvojau . Nenusimenu, nes laiko dar yra
Sveikutės,
Jau po truputį grįžtame į savo namučius. Čia užsukti labai miela, bet apie darbą tai dar jokių minčių, jokių idėjų. Kažkaip dar labai nesinori galvoti. Vaikams nupirkau užrašų knygeles ir spalvinimo knygutes. Kitiems dar nežinau ką sugalvoti, nes visgi dvi klasės.
Jau po truputį grįžtame į savo namučius. Čia užsukti labai miela, bet apie darbą tai dar jokių minčių, jokių idėjų. Kažkaip dar labai nesinori galvoti. Vaikams nupirkau užrašų knygeles ir spalvinimo knygutes. Kitiems dar nežinau ką sugalvoti, nes visgi dvi klasės.