Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(Bebras2014 @ 2015 08 18, 12:37)
Merginos, gal kuri galite pasidalinti Šaltinėlio 1kl mokytojos knygomis?  g.gif

Jeigu negausite, galėsiu nuskanuoti, tačiau mano pagal seną Šaltinėlį.
Atsakyti
Kažkas ieškojo iškirstų drugelių, tai feisbuke radau moteriškę, kuri juos gali iškirsti. Dydžio nežinau smile.gif
(Paspausti ant paveikslėlio- padidės)
user posted image
1 vnt. 9 eurocentai

user posted image
1 vnt. - 15 eurocentų

user posted image
1 vnt. - 10 eurocentų.
Atsakyti
[quote=zuzanele,2015 08 18, 23:59]Kažkas ieškojo iškirstų drugelių, tai feisbuke radau moteriškę, kuri juos gali iškirsti. Dydžio nežinau smile.gif
(Paspausti ant paveikslėlio- padidės)
Oi kaip dekui už rūpestį. O kaip ta moteriške FC pasivadinusi. Labai gražūs drugeliai. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 18 rugpjūčio 2015 - 22:03
QUOTE(daivajazz @ 2015 08 18, 22:03)
Oi kaip dekui už rūpestį. O kaip ta moteriške FC pasivadinusi. Labai gražūs drugeliai. Ačiū 4u.gif

Ji yra Čia
Bet foto patalpinus grupėje Čia
Visos foto Čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 18 rugpjūčio 2015 - 22:26
Vasara jau į pabaigą. Bandau ir aš grįžti į realybę ir kibti į darbus.
Šiandien sutvarkiau ( surūšiavau laiškus) mūsų paštą. Manau, kad prasidėjus mokslo metams reikės pradėti pildyti antrą paštą, nes pirmasis jau braška per siūles smile.gif. Bet kol kas dar lai viskas lieka taip kaip buvo.

Prašau asmenine žinute pranešti su kokia klase šiais metais dirbsite. Kas dar neįtrauktas į sąrašą irgi gali tai padaryti. Tik nesiųskite el laiškų į paštą. Man papraščiau viską susekti, kai atsiunčiate asmeninę žinutę šiame portale.

Gal yra narių, kurios aktyviai bendravo, bet dar neturi raktelio??? Pastaruosius metus nebuvau aktyvi, tai ir nežinau. Pažadu šiais metais pasitaisyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 18 rugpjūčio 2015 - 22:27
QUOTE(22peliukas22 @ 2015 08 18, 22:26)
Prašau asmenine žinute pranešti su kokia klase šiais metais dirbsite. Kas dar neįtrauktas į sąrašą irgi gali tai padaryti. Tik nesiųskite el laiškų į paštą. Man papraščiau viską susekti, kai atsiunčiate asmeninę žinutę šiame portale.

Gal yra narių, kurios aktyviai bendravo, bet dar neturi raktelio??? Pastaruosius metus nebuvau aktyvi, tai ir nežinau. Pažadu šiais metais pasitaisyti smile.gif

parašiau 4u.gif

manau, kad liepsnele2 tikrai nusipelnė raktelio. Seniai, aktyviai bendrauja ir paštan siunčia gerų dalykų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 08 18, 23:43)
parašiau  4u.gif

manau, kad liepsnele2 tikrai nusipelnė raktelio. Seniai, aktyviai bendrauja ir paštan siunčia gerų dalykų  mirksiukas.gif

Oi ačiū už palaikymą! Labai laukiu raktelio... ;-)
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2015 08 18, 22:26)
Prašau asmenine žinute pranešti su kokia klase šiais metais dirbsite.

Atlikta 4u.gif

QUOTE(arden @ 2015 08 18, 22:43)
manau, kad liepsnele2 tikrai nusipelnė raktelio. Seniai, aktyviai bendrauja ir paštan siunčia gerų dalykų  mirksiukas.gif

Pritariu ir balsuoju clap_1.gif

Man dar aie naujus mokslo metus nesigalvoja, nes turiu pilnus namus svečių. Vaikai visi suvažiavę... ir anūkai... Tik spėk suktis. Bus rugsėjis paprastas. Vienas tėvelis rugsėjo 2-ai ekskursiją į saldainių fabriką užsakė. Tai iš vakaro bus instruktažas vaikams ir tėvams... Reiks dar pamąstyt, kaip linksmai tai pateikti... gal dar kokį filmuką rasiu...
Atsakyti
Labai patiko šie saldainiai thumbup.gif Galvoju, gal reiktų padaryti pirmokėliams g.gif

http://stranamasterov.ru/node/626078
Atsakyti

manau, kad liepsnele2 tikrai nusipelnė raktelio. Seniai, aktyviai bendrauja ir paštan siunčia gerų dalykų mirksiukas.gif
[/quote]

Aš irgi už thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuo pirmadienio ir aš jau būsiu darbe, tada kibsiu į klasės puošybą ir pasiruošimą šventei. O kol dar atostogos- jokių darbų mokyklai biggrin.gif
Atsakyti
O aš jau visą savaitę darbuojuosi ax.gif Spintose viskas surūšiuota, sudėliota į dėžutes, dulkytės nuvalytos thumbup.gif Galės gyventi vėl iki kitos vasaros. Šiandien eilė stalčiams, o kitą savaitę pradedu ruoštis šventei 4u.gif Antrus metus taip išeina, kad grįžtu gerokai anksčiau už kitas. Man tai pradeda patikt. Iki visų planų būnu susitvarkiusi klasę thumbup.gif
Atsakyti