Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

Sveikutės 4u.gif
QUOTE(GORGONE @ 2015 08 14, 14:28)
Sveikutės. Aš dar tik grįžau iš kelionės, tai mintys apie darbą toli. Skaitau jūsų mintis,  galvoje vis dar  atostogos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tikiuosi kitą savaitę įsijungsiu ir aš mirksiukas.gif nes laiko tikrai nėra jau tiek daug

Mano mintys pasijungė tik šią savaitę, tai jau rimtai pradėjau galvot apie rugsėjo pirmos pamokėlę ir kaip ir viską sumąsčiau thumbup.gif Dar liks tik klasę pagražint ta tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 08 14, 20:58)
Sveikutės 4u.gif

Mano mintys pasijungė tik šią savaitę, tai jau rimtai pradėjau galvot apie rugsėjo pirmos pamokėlę ir kaip ir viską sumąsčiau thumbup.gif Dar liks tik klasę pagražint ta tema mirksiukas.gif

Pasidalink savo mintimis g.gif O aš suku galvą, kokį sveikinimo atviruką pirmokėliams padaryti.. gal kas turi kokį pelėdos šabloną.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 08 17, 10:37)
Pasidalink savo mintimis  g.gif O aš suku galvą, kokį sveikinimo atviruką pirmokėliams padaryti.. gal kas turi kokį pelėdos šabloną.. g.gif

4u.gif Pernai kažkuri mergaitė buvo į paštą atsiuntusi labai gražius atvirukus_pelėdžiukus. Paieškok pašte :-)

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , o aš va jūros tematika vis krypstu, bet taip neina visko į vieną sujungti, žodžiu plaukioju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 08 17, 14:16)
Sveikutės 4u.gif , o aš va jūros tematika vis krypstu, bet taip neina visko į vieną sujungti, žodžiu plaukioju doh.gif

Gintule, aš kaip ir tu.. plaukioju.. tai galvoju apie aitvarus, po to apie boružėles, dabar galvoju apie pelėdžiukus, bet nežinau kaip viską sujungti.. g.gif
Atsakyti
Gal turite dainelę ,,Kelias į mokyklą?" Tiktų ir karaoke.
Ačiū, jei kas pagelbės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2015 08 05, 14:15)
Reikia išspausti drugelio formą iš kelisų sluoksnių laikraščio (ar tiksliau išpjaut su lazeriu). Bet kur tai daro g.gif gal kas susidūrėt mirksiukas.gif

Labutis. Prašapau visai. Sunkūs be galo buvo praėję mokslo metai. Daug sveikatos padėjau. Džiaugiuosi, kad pagaliau tą laidą išleidau ir su standartizuotais gerai praėjom. Kai kurių iš tos laidos mokinių ir jų tėvelių tikrai net akyse niekada nenorėsiu regėti. Svarsčiau, ar nereiktų tą darbą po galais išvis mesti. Visą vasarą skyriau sveikatos reabilitacijai. Šių metų pradžia vėl sunki ir neeilinė laukia. Kažkur apie lapkričio mėn. auditas pas mus vyks. Tai turbūt pirmą pusmetį kažin ar vėl turėsiu laiko čia užsukti. Na bent dabar, nuotaika gera, grįžo vėl noras dirbti ir tikiuosi, kad ši laida bent jau nebus prastesnė. Žinoma, noriu tikėtis, kad ji bus geresnė, mielesnė.
Pasitinkant Rugsėjo 1-ąją to noriu palinkėti ir Jums visoms: mielų vaikų, supratingų ir pareigingų tėvų, o pačioms kiūrybingų minčių, idėjų ir kantrybės.
Rugsėjo pirmai tradiciškai skaitysiu "Zuikis Puikis", dovanosiu popierinius pastatomus zuikučius su kokiu niekučiu.
Kur galima būtų su lazeriu iškirpti formas, supratimo neturiu ir neteko girdėti. Bet esu mačiusi didelius skylamušius, tik jie labai labai brangūs. Būna, kad net iškerta ažūrinius raštus ant kokio drugelio ar įspaudžia reljefą. Čia va įdedu vieną nuorodą, kur tokių galima įsigyti: http://www.spalvunamai.lt
Papildyta:
QUOTE(ingredb @ 2015 08 12, 09:22)
labas rytas.Norėčiau paklausti ką Jūs dovanojate vaikams per gimtadienius ir kaip juos švenčiate?Kažkaip norisi įsivesti naujovių.

Gimtadienius švenčiame minimaliai ir tik per klasės valandėles kartą per mėnesį. Padainuojam gimtadienio dainelę, paspaudžiam ranką, mokomės išsakyti palinkėjimą ir ketvirtoj klasėje pakylojam. Dovanų ypatingų neperku. Ant dekoruoto laiškų popieriaus užrašo visi trumpus palinkėjimus (pakanka ir vieno žodžio), pasirašo. Kažkuriais metais dovanojome "klasės saulėgrąžą": kiekvienas gavo po saulėgrąžos geltoną žiedlapį ir ant jo užrašė palinkėjimą. Tuos žiedlapius priklijavau juodo kartoninio skritulio ir pritvirtinau prie ilgos karklo vytelės. Tikrai įspūdinga dovana gavosi.
Prašau, kad tortų, pyragaičių nesineštų. Nebent, jei nori - gali atsinešti saldainių draugams pavaišinti, tačiau patys ir turi dalinti, kaip išmano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 17 rugpjūčio 2015 - 19:22
[quote=Snaudale,2015 08 17, 21:19]
Kur galima būtų su lazeriu iškirpti formas, supratimo neturiu ir neteko girdėti. Bet esu mačiusi didelius skylamušius, tik jie labai labai brangūs. Būna, kad net iškerta ažūrinius raštus ant kokio drugelio ar įspaudžia reljefą. Čia va įdedu vieną nuorodą, kur tokių galima įsigyti: http://www.spalvunamai.lt
Papildyta:
Toki skylamusi ta didyji rezervavau, pirksiu. Jis tiks stendo drugeliams, bet man reikia dar didesnio. Bandysiu ranka karpyti, gal pasiseks g.gif

Atsakyti
idėjos rugsėjo pirmai
https://korsigita.wo...ios-scenarijai/
Atsakyti
[quote=Snaudale,2015 08 17, 20:19]
Labutis. Prašapau visai. Sunkūs be galo buvo praėję mokslo metai. Daug sveikatos padėjau.
Linkiu, kad ši laida būtų geresnė 4u.gif , negali būt visą laiką taip blogai, kaip sakant išėjo ir vsio...... ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(elbitele @ 2015 08 17, 18:42)
Gal turite dainelę ,,Kelias į mokyklą?" Tiktų ir karaoke.
Ačiū, jei kas pagelbės smile.gif

Įmesiu į muzikinį paštą dainelę mirksiukas.gif

QUOTE(Snaudale @ 2015 08 17, 19:19)
Kur galima būtų su lazeriu iškirpti formas, supratimo neturiu ir neteko girdėti. Bet esu mačiusi didelius skylamušius, tik jie labai labai brangūs. Būna, kad net iškerta ažūrinius raštus ant kokio drugelio ar įspaudžia reljefą.

Tuos didesnius ažūrinius drugelius galima iškirti specialiu kirtimo aparatu, o tokį trafaretą gali turėti tie, kas užsiiminėja atvirukų gamyba.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 08 17, 22:02)
Sveikos 4u.gif

Įmesiu į muzikinį paštą dainelę  mirksiukas.gif
Tuos didesnius ažūrinius drugelius galima iškirti specialiu kirtimo aparatu, o tokį trafaretą gali turėti tie, kas užsiiminėja atvirukų gamyba.

Ačiū už dainelę 4u.gif
Atsakyti