Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(ingredb @ 2015 08 12, 12:22)
labas rytas.Norėčiau paklausti ką Jūs dovanojate vaikams per gimtadienius ir kaip juos švenčiate?Kažkaip norisi įsivesti naujovių.

Galvos skausmas man tie gimtadieniai buvo anksčiau, kol pradėjau...nesureikšminti biggrin.gif.
Man sunkiausia vieta-nepraleisti to gimtadienio blush2.gif jeigu jau ketvirtokai, tai patys seka, patys galvoja, o štai pirmokėliai doh.gif
Taigi, ,,su gimimo diena"-būtina, pakilnojimas būtinas, sveikinimai rankos paspaudimu būtini, dovanos.....minimaliai minimaliausiai.
Geriausiai man patinka perlenktas popieriaus lapas-atvirukas, ant kurio suklijuoti lipnūs lapeliai su kiekvieno sveikinimu.Bet, kai vaikų daug, tai ir tie lapeliai pasidaro prabanga mokytojai:), tad dar nežinau, kaip su šita laida darysiu.Žinau tik viena, kad noriu atsikratyti vaišių ax.gif o kaip jūs?
Dėl dovanų Rugsėjo pirmą, manau, kad ženkliuko nuo manęs pakanka, nes dovanų daugumas jas sumenkina biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 08 12, 12:59)
Galvos skausmas man tie gimtadieniai buvo anksčiau, kol pradėjau...nesureikšminti biggrin.gif.

Gimtadienių aš nesureikšminu. Kabo kalendorius su vaikų gimtadienių datom. Patys vaikai seka ir pasisako, kad jų gimtadienis. Nuo pirmos klasės tėvams įdiegiau, kad gimtadienius švenčiam namie, o klasėj tik paminėsim. Gaila pamokos laiko. Tai vaikai atsineša vaišes tokias, kurias per kelias minutes išdalina: saldainiai, šokoladukai. Kiekvienas nupiešia ant lapo per petrauką piešinį, parašo linkėjimą. Aš tik juos susegu. Pasveikinu nuo visų, paspaudžiu ranką, gimtuvininkas išdalina vaišes. Viskas. Maksimum 5 minutės.

O rugsėjo 1 dovanosiu po ženkliuką, seksiu pasaką. Ženkliukų pavyzdį įmesiu į paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau apie rugsėjo pirmą kalbat? g.gif Maniau dar toli, ale netrus ateit... blush2.gif

Ryškią šventę stengiuosi tik pirmokams padaryt ax.gif ax.gif .
Pernai spauzdinau popierėlius ir dovanojau "Pirmoko saldainį", sekiau pasaką apie voveriuką. Šiemet dar nežinau, bet daikčiukų jokių nedovanosiu. Manau, kad nereikia pripratint, kad visur turi ką nors gauti materialaus.
Kažkada kažkur girdėjau pasakaitę apie švelniuką. Gal tą reiks atgamint ir sau pritaikyt... blush2.gif

Gimtadienių nesureikšminu. Tik pirmoj klasėj minimaliai: klounų knygelė, nuo kiekvieno vaiko linkėjimas. Jei turi vaišių - padalina. Jie nėra - nereikia.
Paskui pažymim tik kai dešimt metų sueina. Tada jau skiriam laiko ir pašvenčiam. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 08 12, 16:26)
Sveikutės 4u.gif

Gimtadienių aš nesureikšminu. Kabo kalendorius su vaikų gimtadienių datom. Patys vaikai seka ir pasisako, kad jų gimtadienis. Nuo pirmos klasės tėvams įdiegiau, kad gimtadienius švenčiam namie, o klasėj tik paminėsim. Gaila pamokos laiko. Tai vaikai atsineša vaišes tokias, kurias per kelias minutes išdalina: saldainiai, šokoladukai. Kiekvienas nupiešia ant lapo per petrauką piešinį, parašo linkėjimą. Aš tik juos susegu. Pasveikinu nuo visų, paspaudžiu ranką, gimtuvininkas išdalina vaišes. Viskas. Maksimum 5 minutės.

O rugsėjo 1 dovanosiu po ženkliuką, seksiu pasaką. Ženkliukų pavyzdį įmesiu į paštą  mirksiukas.gif

Gal gimtadienių kalendorių būtų galima apžiūrėt ar ,,apskaityt" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 08 12, 14:25)
Gal gimtadienių kalendorių būtų galima apžiūrėt ar ,,apskaityt" 4u.gif

Mano kalendorius iš čia mirksiukas.gif Atspausdinau vaikų vardus su gimimo diena ir sukabinau prie mėnesių.
Gimtadienio plakatas
Atsakyti
Rugsėjo pirmai dovanėlės labai simbolinės, pritaikytos prie temos. Kai buvo pirmokai gavo dovanų sąsiuvinį ir pieštuką su popierine pelėda. Buvau įmetusi į paštą pavyzdį. Tikrai gražiai atrodė. Antrokai gavo jūros akmenuką dekupažuotą kriauklės paveikslėliu ir palinkėjimu. Trečiokai gaus drugelį, turiu idėją tik dar nežinau kaip ją įgyvendinsiu.
Gimtadienius švenčiam paprastai. Pirmoje klasėje visiems duodavau skrituliukus, ant jų vaikai parašydavo palinkėjimą, nupiešdavo. Juos suklijuodavau ant spalvoto popieriaus juostos ir padarydavcau armonikėlę. Visiems labai patikdavo kai tooookią ilgą išskleisdavo. Antrokai gaudavo ketvirtadalį A4 formato lapelį ir parašydavo du sakinius ir nupiešdavo pvz Rūta, tu esi...... Tau linkiu...... Viską sudėdavau į padarytą vokelį, dekoruodavau visokiomis juostelėmis ir t.t. Trečiokams minčių dar neturiu doh.gif bet dar yra laiko mirksiukas.gif
Vaikai atsineša vaišių - aš pati dukrai taip darydavau, kažkaip ir maniškiams prilipo - padarytus rinkinukus (supakuotus ar į popierių, ar maišeliuose, čia jau nuo tėvų išradingumo priklauso) ten būna saldainukų, dar būna šakotis.
Antrokai jau patys siųlydavosi rengti sveikinimo šventę. Galvodavo žaidimus, užduotis, kurdavo žemėlapius dovanos paieškai (mes tokiems dalykams laiko turim, nereikia pamokų naudoti).
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 08 12, 10:38)
Matau, kad pirmokėliai anksčiausiai pradėjo ruoštis rugsėjo 1-ąjai  biggrin.gif Ką ketinate tiems pipirams dovanoti?  g.gif  Užsakysiu po ženkliuką, o ką dar? skirtuką gal kokį? ar pamokų tvarkaraštį? nesugalvoju  g.gif

Sveika, 4u.gif aš taip pat užsakiau ženkliukus su vardais, dar turiu po tvarkaraštį pamokoms, manau,pakaks.
O dėl gimtadieniu, tai nežinau, jei pradeda nešti tuos pyragus tai jau -ne, tiesiog tam visai nėra laiko. Jei vaikas pasisako, kad jo gimtadienis, tada mes pakilojame, paspaudžiame ranką, pasakome po linkėjimą.jei turi kokių saldainių atsinešęs pavaišina draugus,neturi-nereikia. Jei tai atostogos, ar savaitgalis, tai taip ir praeina. Nežinau čia gerai ar blogai, esu visokių variantų išbandžiusi ax.gif ir atvirutes gaminti, linkėjimus rašyti, dovanėles teikti.... amžiais galvosūkis su vasarą gimusiais vaikais.
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 08 13, 09:00)
Sveika, 4u.gif  aš taip pat užsakiau ženkliukus su vardais, dar turiu po tvarkaraštį pamokoms, manau,pakaks.
O dėl gimtadieniu, tai nežinau, jei pradeda nešti tuos pyragus tai jau -ne, tiesiog tam visai nėra laiko. Jei vaikas pasisako, kad jo gimtadienis, tada mes pakilojame, paspaudžiame ranką, pasakome po linkėjimą.jei turi kokių saldainių atsinešęs  pavaišina draugus,neturi-nereikia. Jei tai atostogos, ar savaitgalis, tai taip ir praeina. Nežinau čia gerai ar blogai, esu visokių variantų išbandžiusi ax.gif ir atvirutes gaminti, linkėjimus rašyti, dovanėles teikti.... amžiais galvosūkis su vasarą gimusiais vaikais.

Aš irgi taip pagalvojau, kad čia ne koks gimtadienis, kad reikia vaikus "apkrauti" dovanomis.. Užsakiau po ženkliuką, padarysiu kokią atvirutę su sveikinimu ir duosiu po skirtuką ( turiu iš 4kl mokinukų, darėm pagal projektą su vaikų piešiniais, įlaminuoti, gražūs, spalvingi). thumbup.gif O dėl gimtadienių, tai nežinau.. nepatinka man juos švęsti, nes tarp vaikų prasideda lyginimai, pradeda diskutuoti, kas ko atsinešė, kas ko neatsinešė, pas ką buvo skanu, neskanu.. Šiemet, ko gero apsiribosiu be vaišių, su vaikais padarysime po atvirutę, surišiu jas, padainuosime dainelę ir gana g.gif

Beje, tiek daug kalbate apie voveriuką, pelėdžiuką.. pasidalinkite tais pasakojimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 08 13, 12:27)
Aš irgi taip pagalvojau, kad čia ne koks gimtadienis, kad reikia vaikus "apkrauti" dovanomis.. Užsakiau po ženkliuką, padarysiu kokią atvirutę su sveikinimu ir duosiu po skirtuką ( turiu iš 4kl mokinukų, darėm pagal projektą su vaikų piešiniais, įlaminuoti, gražūs, spalvingi).  thumbup.gif O dėl gimtadienių, tai nežinau.. nepatinka man juos švęsti, nes tarp vaikų prasideda lyginimai, pradeda diskutuoti, kas ko atsinešė, kas ko neatsinešė, pas ką buvo skanu, neskanu.. Šiemet, ko gero apsiribosiu be vaišių, su vaikais padarysime po atvirutę, surišiu jas, padainuosime dainelę ir gana  g.gif

Beje, tiek daug kalbate apie voveriuką, pelėdžiuką.. pasidalinkite tais pasakojimais  4u.gif

Apsisprendžiau ir aš dėl tų gimtadienių.
Pakilnojimas, žodiniai sveikinimai, matyt, su atvirukais irgi neužsiimsiu, juk pirmokui bet ką nupiešti, jau reikia laiko, mokytojai viską suklijuoti-laikas.O kai pilna klasė pirmokų, jau yra ką veikt ir taip.Su vaišėm-tabu.Mokysimės žodinio sveikinimo kultūros 4u.gif
Voveriukas yra pašte,pakartosiu šiandien 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas dar atostogaujančioms ir vacation4.gif ir jau dirbančioms doh.gif (tokioms kaip aš),

pamažu ateina...vasarėlė prabėgo kaip visad smile.gif greita.. Ir automatiškai įlindau į dar vienus namus smile.gif ne taip baisu grįžti wink.gif Maniškiai jau ketvirtokai (Jau dabar bijau pirmokų).. Ką su jais darote įdomaus? Regis, ir ne pirmi metai, bet kaip prabėga viskas - kaži kaip išsitrina iš galvos. Be to, juk nebus tas pats. Na, bet mūsų pagalba viskas bus ok smile.gif Reiks ir man paieškot iš seniau ko, įmesiu paštelin smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš gimtadienių su tortais nešvenčiu. Atsineša arba ne saldainių, pasivaišina ir viskas. O atsineša tortus, po to trūksta, dalini, dalini doh.gif
Šiemet irgi dovanosiu po akmenuką iš pajūrio.
Atsakyti
Sveikutės. Aš dar tik grįžau iš kelionės, tai mintys apie darbą toli. Skaitau jūsų mintis, galvoje vis dar atostogos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikiuosi kitą savaitę įsijungsiu ir aš mirksiukas.gif nes laiko tikrai nėra jau tiek daug
Atsakyti