Sveikutės
Vėl vasara skuba, vėl mokslo metai artėja, o minčių dar neturiu. Nežinau kaip viską susidėliosiu, nes esu taip atsipalaidavus, kaip dar gyvenime nesiilsėjau. Į užsienį nevažiavau, prie jūros nebuvau, bet va kasdien matau augantį savo beveik dviejų mėnesių anūkiuką. Bendravimas su mažiuku teikia tiek daug gerų emocijų, meilės ir šilumos. O jo šypsena mane "nuginkluoja". Ateisiu į darbą super pailsėjus
QUOTE(1aviada @ 2015 08 05, 13:40)
Sveikos,
prasidėjo rugpjūtis ir kažkaip mokykla "pakvipo". Siūlau dalyvauti dalyvauti konkurse "Matematikos Ekspertas"
http://www.matematikosekspertas.lt/
Konkurse nedalyvausim, nes sprendimo taškai užskaitomi, kai uždaviniai sprendžiami nuo 7 iki 14 val. Tokios galimybės mes neturim. Klasėj tik vienas kompiuteris, o kol vaikai po pamokų pareis namo, bus jau ir 14 val.
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 08 05, 16:02)
Pasižiūrėjau į tą puslapį ženkliukams užsakyti ir supratau, kad nesuprantu net nuo ko pradėt
, gal galit padėti?
Aš esu pas juos darius. Likau patenkinta. Viską derinom elektroniniu paštu. Rašiau ko noriu, rinkau ir siunčiau savo norimą paveikslėlį. Surašė vaikų vardus keliais būdais. Aš pasirinkau kokį norėčiau variantą, tada spausdino ir atsiuntė. Aišku, spausdina tada, kai patikrini ar viskas teisingai parašyta, ar nėra klaidų. Paskutinis žodis buvo mano, kad viskas gerai. Atsiuntė greitai. Buvo padarę vienam vaikui du, tai ir tą antrą nemokamai įdėjo.