Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(arden @ 2015 08 04, 14:44)
Koks užrašas?  gražu būtų ženkliukas "aš pirmokas", bet mergaitėms reikėtų keist galūnę  g.gif
labas  4u.gif  net nesitiki, kad jau rugpjūtis. atostogos baigias, vis mintys link darbų, darbelių

Aš rašau - pirmokė Sonata, pirmokas Emilis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2015 08 04, 15:50)
aš darysiu su vardais, man bus paprasčiau juos įsiminti.. ax.gif

Aš irgi darau su vardais ir prašau vaikų, kad nešiotų tuos žengliukus visą rugsėjį smile.gif Tam, kad rasčiau juos mokykloje ir, kad greičiau įsiminčiau vardus thumbup.gif
Atsakyti
Susidomėjau tais ženkliukais, ar kas esate darę iš čia?

http://www.mariaus-z...yti_zenkliukus/
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 08 05, 11:21)

Kažkaip neįtikinamai atrodo tas puslapis g.gif Jokių pavyzdžių, nieko.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
prasidėjo rugpjūtis ir kažkaip mokykla "pakvipo". Siūlau dalyvauti dalyvauti konkurse "Matematikos Ekspertas"
http://www.matematikosekspertas.lt/
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi į diskusiją ir aš. Nors dar atostogauju, bet mintys jau sukasi apie rugsėjo pirmąją. Mano šių metų tema - drugelis. Stendui mintis jau yra, istorija - yra. Dovanos vaikams mintis irgi yra, tik nežinau kur ją įgyvendinti. Gal galit patarti. Reikia išspausti drugelio formą iš kelisų sluoksnių laikraščio (ar tiksliau išpjaut su lazeriu). Bet kur tai daro g.gif gal kas susidūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2015 08 05, 15:15)
Sveikos,
jungiuosi į diskusiją ir aš. Nors dar atostogauju, bet mintys jau sukasi apie rugsėjo pirmąją. Mano šių metų tema - drugelis. Stendui mintis jau yra, istorija - yra. Dovanos vaikams mintis irgi yra, tik nežinau kur ją įgyvendinti. Gal galit patarti. Reikia išspausti drugelio formą iš kelisų sluoksnių laikraščio (ar tiksliau išpjaut su lazeriu). Bet kur tai daro g.gif gal kas susidūrėt mirksiukas.gif

Gal pasidalinsit mintimis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 08 05, 14:21)

Jau skambino man šiandien tas Marius. Nesisakysiu pas jį. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 08 04, 13:43)
Pernai pirmokėliams iš yzi sakiau ženkliukus, šiemet vėl, kitiems pirmokėliams taip pat iš jų sakysiuos ženkliukus smile.gif

Pasižiūrėjau į tą puslapį ženkliukams užsakyti ir supratau, kad nesuprantu net nuo ko pradėt g.gif , gal galit padėti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Vėl vasara skuba, vėl mokslo metai artėja, o minčių dar neturiu. Nežinau kaip viską susidėliosiu, nes esu taip atsipalaidavus, kaip dar gyvenime nesiilsėjau. Į užsienį nevažiavau, prie jūros nebuvau, bet va kasdien matau augantį savo beveik dviejų mėnesių anūkiuką. Bendravimas su mažiuku teikia tiek daug gerų emocijų, meilės ir šilumos. O jo šypsena mane "nuginkluoja". Ateisiu į darbą super pailsėjus thumbup.gif
QUOTE(1aviada @ 2015 08 05, 13:40)
Sveikos,
prasidėjo rugpjūtis ir kažkaip mokykla "pakvipo". Siūlau dalyvauti dalyvauti konkurse "Matematikos Ekspertas"
http://www.matematikosekspertas.lt/

Konkurse nedalyvausim, nes sprendimo taškai užskaitomi, kai uždaviniai sprendžiami nuo 7 iki 14 val. Tokios galimybės mes neturim. Klasėj tik vienas kompiuteris, o kol vaikai po pamokų pareis namo, bus jau ir 14 val. g.gif

QUOTE(Vaivorytė @ 2015 08 05, 16:02)
Pasižiūrėjau į tą puslapį ženkliukams užsakyti ir supratau, kad nesuprantu net nuo ko pradėt g.gif , gal galit padėti? 4u.gif

Aš esu pas juos darius. Likau patenkinta. Viską derinom elektroniniu paštu. Rašiau ko noriu, rinkau ir siunčiau savo norimą paveikslėlį. Surašė vaikų vardus keliais būdais. Aš pasirinkau kokį norėčiau variantą, tada spausdino ir atsiuntė. Aišku, spausdina tada, kai patikrini ar viskas teisingai parašyta, ar nėra klaidų. Paskutinis žodis buvo mano, kad viskas gerai. Atsiuntė greitai. Buvo padarę vienam vaikui du, tai ir tą antrą nemokamai įdėjo. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 05 rugpjūčio 2015 - 22:11
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 08 05, 16:02)
Jau skambino man šiandien tas Marius. Nesisakysiu pas jį. schmoll.gif
Papildyta:

Kaip ir minėjo kita narė, bendraukite el paštu arba per facebooka smile.gif Parašykit ko norit, jie atsiųs pvz ir taip dėl visko sutarsit smile.gif
Savo pirmokėliams dovanosiu po ženkliuką ir galvoju ką dar... ar po pamokų tvarkaraštį (pati kokį įdomesnį padaryčiau), ar po skirtuką į pirmąją knygelę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 08 06, 14:23)
Kaip ir minėjo kita narė, bendraukite el paštu arba per facebooka smile.gif Parašykit ko norit, jie atsiųs pvz ir taip dėl visko sutarsit smile.gif
Savo pirmokėliams dovanosiu po ženkliuką ir galvoju ką dar... ar po pamokų tvarkaraštį (pati kokį įdomesnį padaryčiau), ar po skirtuką į pirmąją knygelę?  g.gif

Ačiū už paprastus patarimus, merginos 4u.gif
Zuzanėle, džiugu girdėt, kad turi tokį energijos papildą 4u.gif
Einu bendraut el.paštu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 08 04, 16:50)
aš darysiu su vardais, man bus paprasčiau juos įsiminti.. ax.gif

pernai dariau as pirmokas ar pirmoke ir vardai. siaip geriau daryt su vardais nes siais metais jau jie nebetinka, o su vardais gali visus keturius metus nesiot.
Atsakyti
Gal kas jau užsakinėjot ženkliukus iš YZI? Gal žinot kokia kaina vieno ženkliuko? (Aš užsakinėjau kai dar litai buvo, tad įdomu kaip kaina pasikeitė smile.gif)
Atsakyti