Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

Sveikos 4u.gif
Aš ir atostogauju, tik tretkarčiais mano mintys sugrįžta į mokyklą ir tai trumpam. Turiu labai smagios veiklos, tad mokyklos dar nepasiilgau mirksiukas.gif

QUOTE(elbitele @ 2015 07 14, 17:59)
Sveikos 4u.gif Kartais save pagaunu, kad mintys nukrypsta į darbą.  g.gif
Gal kuri galėtumet pasidalinti, turite sukūrę skaidres ar filmuką ,,Žydrasis obuolys" pagal J. Degutytę.  smile.gif

Apie šią pasaką ir aš galvoju rolleyes.gif
Atsakyti
Nemokama elektroninė Prano Mašioto knygelė"Mano dovanėlė" : http://www.manodovanele.eu/
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif As tai dar gyvenu atostogų akimirkomis lotuliukas.gif Gal kas galite pasiūlyti kelionių agentūrą, kuri pasiūlytų šeimai gerą, bet nebrangią kelionę. Žinau, kad šiais laikais taip nebūna, bet gal.... mirksiukas.gif
Atsakyti
gathering.gif gal ir gerai, kai yra, kas nuleidžia ant žemės gathering.gif ...................................prisiminiau, kad turėsiu pirmokus, tad reikia gražių pirmokiškų eilėraštukų rugsėjo pirmosios montažui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 07 21, 12:09)
gathering.gif gal ir gerai,  kai yra, kas nuleidžia ant žemės gathering.gif ...................................prisiminiau, kad turėsiu pirmokus, tad reikia gražių pirmokiškų eilėraštukų rugsėjo pirmosios montažui 4u.gif

Pasidalink mintimis, ką ruošies rugsėjo pirmajai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 07 21, 13:09)
gathering.gif gal ir gerai,   kai yra, kas nuleidžia ant žemės gathering.gif ...................................prisiminiau, kad turėsiu pirmokus, tad reikia gražių pirmokiškų eilėraštukų rugsėjo pirmosios montažui 4u.gif

verysad.gifKą????? Jau baigėsi atostogos?!!! cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 21 liepos 2015 - 15:19
Man tik įpusėjo smile.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 07 21, 13:09)
gathering.gif gal ir gerai,  kai yra, kas nuleidžia ant žemės gathering.gif ...................................prisiminiau, kad turėsiu pirmokus, tad reikia gražių pirmokiškų eilėraštukų rugsėjo pirmosios montažui 4u.gif

Sveiki,
Įmečiau į paštą eilėraštukus rugsėjo pirmai. Darbštuolė Vaivorytė!
Aš pagalvoju apie rugsėjo pirmą, tačiau nieko neprisiverčiu daryti...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 07 22, 20:14)
Sveiki,
Įmečiau į paštą eilėraštukus rugsėjo pirmai. Darbštuolė Vaivorytė!
Aš pagalvoju apie rugsėjo pirmą, tačiau nieko neprisiverčiu daryti...

dar ir nedarykim, atsipalaiduokim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 07 23, 14:03)
dar ir nedarykim, atsipalaiduokim smile.gif

Atsipalaiduokim vacation1.gif vacation4.gif tourist5.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 07 21, 17:32)
Pasidalink mintimis, ką ruošies rugsėjo pirmajai? wink.gif

oi, dar tikraai nesiruošiu, smegenys išplauti biggrin.gif , bet nuo birželio esu užsiprogramavusi, kad rugsėjo pirmoji bus su pasaka apie voveriuką 4u.gif
Ačiū už eilėraštukus pašte, kuriuos kažkuri mergaitė įmetė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 07 26, 08:40)
oi, dar tikraai nesiruošiu, smegenys išplauti biggrin.gif , bet nuo birželio esu užsiprogramavusi, kad rugsėjo pirmoji bus su pasaka apie voveriuką 4u.gif
Ačiū už eilėraštukus pašte, kuriuos kažkuri  mergaitė įmetė thumbup.gif

O kokia ta pasaką apie voveriuką?Gal pasidalintumėte?
Atsakyti