Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(ninkute @ 2015 06 22, 16:43)
Perskaičiau įsakymą, bet pamokų skaičius išlieka toks pat.

NE TAIP, BUVAU SUPRATUS. TIK PRADIONGO ŽIEMOS ATOSTOGŲ VASARIO 15 D.
Atsakyti
Merginos, kolegės aš tokiu ne kukliu klausimu doh.gif Dirbau kaimo mokykloje, už 12 savaitinių pamokų gaudavau 1380lt į rankas, šiemet turėjau 25 savaitines pamokas (dvigubai daugiau nei pernai) ir alga buvo 2075lt į rankas... Aišku, alga nesiskundžiu, viskas gerai, bet tik keista, kad pamokų dvigubai daugiau,o alga pakilo tik 600lt... O dabar pakvietė dirbti į miestą, turėsiu 19 savaitinių pamokų, pažiūrėjus mokyklos internetinį puslapį, tai alga sieks vos 400eurų (1380lt), tad įdomu, ar gali būti toks didelis atlyginimo skirtumas tarp kaimo ir miesto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 06 23, 12:14)
Merginos, kolegės aš tokiu ne kukliu klausimu  doh.gif Dirbau kaimo mokykloje, už 12 savaitinių pamokų gaudavau 1380lt į rankas, šiemet turėjau 25 savaitines pamokas (dvigubai daugiau nei pernai) ir alga buvo 2075lt į rankas... Aišku, alga nesiskundžiu, viskas gerai, bet tik keista, kad pamokų dvigubai daugiau,o alga pakilo tik 600lt... O dabar pakvietė dirbti į miestą, turėsiu 19 savaitinių pamokų, pažiūrėjus mokyklos internetinį puslapį, tai alga sieks vos 400eurų (1380lt), tad įdomu, ar gali būti toks didelis atlyginimo skirtumas tarp kaimo ir miesto?  g.gif

greičiausiai čia parašyta kiek gausi už kontaktines val., o dar plius vadovavimas klasei, pasiruošimai, taisymai ir viskas susisumuos iki normalios algos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arden: 23 birželio 2015 - 12:37
4u.gif Sveikos
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 06 23, 13:14)
Merginos, kolegės aš tokiu ne kukliu klausimu  doh.gif Dirbau kaimo mokykloje, už 12 savaitinių pamokų gaudavau 1380lt į rankas, šiemet turėjau 25 savaitines pamokas (dvigubai daugiau nei pernai) ir alga buvo 2075lt į rankas... Aišku, alga nesiskundžiu, viskas gerai, bet tik keista, kad pamokų dvigubai daugiau,o alga pakilo tik 600lt... O dabar pakvietė dirbti į miestą, turėsiu 19 savaitinių pamokų, pažiūrėjus mokyklos internetinį puslapį, tai alga sieks vos 400eurų (1380lt), tad įdomu, ar gali būti toks didelis atlyginimo skirtumas tarp kaimo ir miesto?  g.gif

O kiek klasėje buvo mokinių? Nes jei iki 12 vaikų, vienaip skaičiuoja, virš 12- kitaip. O dėl internetinio puslapio rodmenų, pritariu arden, ir manau rodo ten tik "nuogų" valandų užmokestį.
thumbup.gif arden, 4u.gif skaičiau naujoj vietoj dirbsi? Kryptis link didžiųjų cepelinų? (manau supratai apie ką aš)
Atsakyti
4u.gif sveikos, kolegės,
gal kas žinot, kiek uždirba pradinių klasių mokytojos padėjėja? norėčiau išbandyti šį darbą vienoje katalikiškoje gimnazijoje, tačiau girdėjau kalbų, kad atlyginimas labai menkas? gal kas esate susidūrę, ar turit kokios informacijos?
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2015 06 29, 16:15)
4u.gif sveikos, kolegės,
gal kas žinot, kiek uždirba pradinių klasių mokytojos padėjėja? norėčiau išbandyti šį darbą vienoje katalikiškoje gimnazijoje, tačiau girdėjau kalbų, kad atlyginimas labai menkas? gal kas esate susidūrę, ar turit kokios informacijos?

Žiūrint kaip jis "apiformintas"... jei padėjėjas, kuriam nekeliami jokie išsilavinimo reikalavimai, tai atlyginimas tik minimumas... juk padėjėju gali dirbti žmogus turintis tik vidurinį išsilavinimą.
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2015 06 29, 16:15)
4u.gif sveikos, kolegės,

Labai maza alga, minimumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 30 birželio 2015 - 07:29
Kai gera, smile.gif visos atostogaujam! vacation4.gif vacation1.gif tourist5.gif
Atsakyti
Geras dalykas atostogos drinks_cheers.gif sunglasses2.gif ale kažikaip nejučia čia užklydau... hm schmoll.gif
Atsakyti
Pasidžiaukim tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif Kiek čia tų atostogų likę, nepamatysim, kaip prabėgs smile.gif
Atsakyti
O man neina įsijungti atostogų mygtuko schmoll.gif Vis galvoju apie darbą, apie būsimus pirmokus... Vyrelį išlydėjau į užsienį, atostogaujam su sūneliu thumbup.gif nail.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kartais save pagaunu, kad mintys nukrypsta į darbą. g.gif
Gal kuri galėtumet pasidalinti, turite sukūrę skaidres ar filmuką ,,Žydrasis obuolys" pagal J. Degutytę. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elbitele: 14 liepos 2015 - 17:59