QUOTE(agė-melagė @ 2015 06 17, 15:58)
Labutis visoms visoms! Smagu,kad yra būrys kolegių su kuriomis viską gali aptarti, bet stoooop! Vasara! Ilsėkitės! Lai pasiunta tie visi pažymėjimai ir visos darbo problemos!
Elkitės laisvai,atsipalaiduokit! Velniop visus rūpesčius! Tuo įsitikinau ir pati. Esu pilka pelytė. Bet šiemet užsispyriau savarankiškai nuvykti pas dukrą į ameriką irvakar tai padariau! Net jai neleidau skambučiais manęs lydėti kelionėje, anglų vos susišneku, bet viskas pavyko liuks! Nors pokalbių su muitine ir pasų kontrole turėjau tris stiprius. Tad dabar siunčiu karščiausius linkėjimus iš Džordžijos Albanio miesto. Pamiegojau šešias valandas ir net laiko skirtumo nejaučiu. Nuotaika pakili, norisi kalnus nuversti. O prieš skrendant buvo daugybė, tiesiog kalnai abejonių... Taigi, geros vasaros! Puikaus poilsio! Stipriausi apkabinimai Lututei ir jos kolegėms! Ačiū tau už puikų priėmimą, o dabar gero atsipalaidavimo ir užsimiršimo!
net širdis apsalo nuo tokio pozityvo
Atrodo, kad pati būčiau taip keliavus kartu
Aš jau irgi,, nueinu nuo reikalų"
Neužilgo lėksim į Kretą kaitintis. Nesu buvus jokiuose kurortuose, tad man pirmas kartas
irgi nerimauju
gal kas turit kokių patarimų?kaip nesudegt labiausiai rupi