Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

QUOTE(lutute1 @ 2015 06 15, 18:26)
Arden, mielai kviečiu drinks_cheers.gif

būtų smagu toks virtualus būrelis thumbup.gif

mums už taisymus išeigines davė.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 06 16, 11:47)
laba
gal galite patarti, kaip greitai, paprastai ir lengvai padaryti nuotraukų koliažą?

Va. Ir man šito reikia.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 06 15, 22:13)
Kokios čia naujovės? ECDL reikia, higienos reikia, spec.pedagogikos reikia atestuojantis, turizmo jau keli metai pažymėjimų nebereikia, apie etnokultūrą ir gaisrinę saugą pirmą kartą girdžiu  blink.gif

Pažymėjimų tokių nėra schmoll.gif . Kasmet turime "išklausyti" instruktažą ir pasirašyti kažkokiam žurnale, kad susipažinę. Čia jau ūkio dalies atsakomybė.

QUOTE(leliuko_mama @ 2015 06 16, 11:47)
laba
gal galite patarti, kaip greitai, paprastai ir lengvai padaryti nuotraukų koliažą?

Žiūrint kokio koliažo reikia. Galima daryti su Picasa, galima parsisiųt programėlę AutoCollage.
Galima daryti online Štai čia
Atsakyti
Apšvieskit kas čia per ESDL pažymėjimai. Spec pedagogikos ir psichologijos reikia visiems, ne tik atestacijai, nes nuo rugsėjo negalės dirbti mokytojai (lyg ir sakė, kad yra buvusio švietimo ministro nutarimas) turizmo kas penkeri metai pasitvirtiname(tai šiemet kaip tik ir tą padarėme) higienos esame išklausę labai seniai, civilinės saugos irgi labai seniai(kažkodėl kartoto nereikia). Taip pat nuo rugsėjo ir informacinių technologijų su tam tikrais pavadinimais turi būti (kažkas susiję su kompetencijomis ir atitinkamas valandų skaičius).
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 06 17, 06:30)
Pažymėjimų tokių nėra schmoll.gif . Kasmet turime "išklausyti" instruktažą ir pasirašyti kažkokiam žurnale, kad susipažinę. Čia jau ūkio dalies atsakomybė.
Žiūrint kokio koliažo reikia. Galima daryti su Picasa, galima parsisiųt programėlę AutoCollage.
Galima daryti online Štai čia

labai labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms visoms! Smagu,kad yra būrys kolegių su kuriomis viską gali aptarti, bet stoooop! Vasara! Ilsėkitės! Lai pasiunta tie visi pažymėjimai ir visos darbo problemos!
Elkitės laisvai,atsipalaiduokit! Velniop visus rūpesčius! Tuo įsitikinau ir pati. Esu pilka pelytė. Bet šiemet užsispyriau savarankiškai nuvykti pas dukrą į ameriką irvakar tai padariau! Net jai neleidau skambučiais manęs lydėti kelionėje, anglų vos susišneku, bet viskas pavyko liuks! Nors pokalbių su muitine ir pasų kontrole turėjau tris stiprius. Tad dabar siunčiu karščiausius linkėjimus iš Džordžijos Albanio miesto. Pamiegojau šešias valandas ir net laiko skirtumo nejaučiu. Nuotaika pakili, norisi kalnus nuversti. O prieš skrendant buvo daugybė, tiesiog kalnai abejonių... Taigi, geros vasaros! Puikaus poilsio! Stipriausi apkabinimai Lututei ir jos kolegėms! Ačiū tau už puikų priėmimą, o dabar gero atsipalaidavimo ir užsimiršimo!
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2015 06 17, 13:58)
Labutis visoms visoms! Smagu,kad yra būrys kolegių su kuriomis viską gali aptarti, bet stoooop! Vasara! Ilsėkitės! Lai pasiunta tie visi pažymėjimai ir visos darbo problemos!
Elkitės laisvai,atsipalaiduokit! Velniop visus rūpesčius! Tuo įsitikinau ir pati. Esu pilka pelytė. Bet šiemet užsispyriau savarankiškai nuvykti pas dukrą į ameriką irvakar tai padariau! Net jai neleidau skambučiais manęs lydėti kelionėje, anglų vos susišneku, bet viskas pavyko liuks! Nors pokalbių su muitine ir pasų kontrole turėjau tris stiprius. Tad dabar siunčiu karščiausius linkėjimus iš Džordžijos Albanio miesto. Pamiegojau šešias valandas ir net laiko skirtumo nejaučiu. Nuotaika pakili, norisi kalnus nuversti. O prieš skrendant buvo daugybė, tiesiog kalnai abejonių... Taigi, geros vasaros! Puikaus poilsio! Stipriausi apkabinimai Lututei ir jos kolegėms! Ačiū tau už puikų priėmimą, o dabar gero atsipalaidavimo ir užsimiršimo!

Gerų tau įspūdžių...
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2015 06 17, 15:43)
Gerų tau įspūdžių...

wub.gif age-malage, tu tikra kovotoja thumbup.gif Puikių įspūdžių, kelionių. sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2015 06 17, 15:58)

net širdis apsalo nuo tokio pozityvo 4u.gif Atrodo, kad pati būčiau taip keliavus kartu 4u.gif
Aš jau irgi,, nueinu nuo reikalų" lotuliukas.gif Neužilgo lėksim į Kretą kaitintis. Nesu buvus jokiuose kurortuose, tad man pirmas kartas smile.gif irgi nerimauju smile.gif gal kas turit kokių patarimų?kaip nesudegt labiausiai rupi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 06 17, 06:30)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 18 birželio 2015 - 10:40
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 06 18, 07:51)
net širdis apsalo nuo tokio pozityvo 4u.gif Atrodo, kad pati būčiau taip keliavus kartu 4u.gif
Aš jau irgi,, nueinu nuo reikalų" lotuliukas.gif Neužilgo lėksim į Kretą kaitintis. Nesu buvus jokiuose kurortuose, tad man pirmas kartas smile.gif irgi nerimauju smile.gif gal kas turit kokių patarimų?kaip nesudegt labiausiai rupi  ax.gif

Na Kretoje neteko būti, bet šiaip užsienio kurortuose teko ne kartą pabuvoti. Kretoje manau, kad daugiau laiko praleisite keliaudami,nes ten verta nuomotis automobilį ir važiuoti aplink salą (giminaičiai pastoviai renkasi Kretą). Dėl perkaitimo tai neteko su tuo susidurti nes rudai įdegu, bet manau, kad visą dieną paplūdimyje negulėsi ant saulės. O šiaip reikėtų nepamiršti kremo nors kai kurie žmonės naudodami kremą nelabai įdega. Bet kokiu atveju super atsipalaidavimas po metų darbų. Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 06 18, 14:45)
Na Kretoje neteko būti, bet šiaip užsienio kurortuose teko ne kartą pabuvoti. Kretoje manau, kad daugiau laiko praleisite keliaudami,nes ten verta nuomotis automobilį ir važiuoti aplink salą (giminaičiai pastoviai renkasi Kretą). Dėl perkaitimo tai neteko su tuo susidurti nes rudai įdegu, bet manau, kad visą dieną paplūdimyje negulėsi ant saulės. O šiaip reikėtų nepamiršti kremo nors kai kurie žmonės naudodami kremą  nelabai įdega. Bet kokiu atveju super atsipalaidavimas po metų darbų. Sėkmės!

Ot nuraminai dėl to automobilio, nes čia mus kažkas pagąsdino, kad Kretoje nuomotis automobilį problematiška bigsmile.gif O gulėt pliaže dešimt dienų tai tikrai ne man bigsmile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti