Puiku kam sekasi su nauju darbu. Sakykit pradinių klasių ugdymo plano tik projektas, tai dar juo vadovautis nereikėtų, nes jis nepatvirtintas? Jame ir mokslo metai baigiasi birželio 9 d. nors ministrė atšaukė šį nesusipratimą.
QUOTE(Mergelė @ 2015 06 14, 13:44)
Gal galėtum įmest į paštą programą? Jei kitais metais dirbčiau, tai ir aš gal išbandyčiau, nes savo būrely jau išsisėmiau.
Planas jau pašte.
Papildyta:
QUOTE(arden @ 2015 06 15, 00:02)
tokį būrelį ir aš pati mielai lankyčiau
Arden, mielai kviečiu
Papildyta:
QUOTE(Bites Rites @ 2015 06 15, 07:44)
Ar jums davė už testų taisymą išeigines?
Mums davė.
QUOTE(lutute1 @ 2015 06 15, 19:26)
mums sumokejo už taisyma už matematikos 1darbą- 2eurai
QUOTE(lutute1 @ 2015 06 15, 18:26)
Dėkui, lutute1, tu auksas. 😘🍷😘 Mūsų užvadėlis.
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 06 15, 07:54)
Pas mus šiemet mieste net 11 pirmų klasių, kai jau daugelį metų vos 8 surinkdavo... Kalbama, kad atėjo ta vaikų laida, kai 2007-2008 m. dekretinėse mokėdavo 100proc atlyginimą, todėl visos mamos tada puolė gimdyti O švietimas teigia, kad yra daug grįžtančių iš užsienio
Vaje, kur čia tokie stebuklai dedas😳? Mes gal turėsim tik 1 klasę, su 14 vaikų. Ot tau ir provincija.
Sveiki,
Mane domina ar yra kur vienoje vietoje parašyta kokius pažymėjimus privalo turėti kiekvienas pedagogas?
Iš mūsų reikalauja, kad parašytume ar turime šiuos pažymėjimus ir aišku, kada juos įgijome:
ECDL
Specialioji pedagogika ir specialioji psichologija
Etnokultūros
Gaisrinės saugos
Higienos ir sveikatos įgūdžių
Turizmo renginių
Mane domina ar yra kur vienoje vietoje parašyta kokius pažymėjimus privalo turėti kiekvienas pedagogas?
Iš mūsų reikalauja, kad parašytume ar turime šiuos pažymėjimus ir aišku, kada juos įgijome:
ECDL
Etnokultūros
Gaisrinės saugos
Turizmo renginių
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 06 15, 22:59)
Sveiki,
ECDL
Etnokultūros
Gaisrinės saugos
Turizmo renginių
ECDL
Etnokultūros
Gaisrinės saugos
Turizmo renginių
Kokios čia naujovės? ECDL reikia, higienos reikia, spec.pedagogikos reikia atestuojantis, turizmo jau keli metai pažymėjimų nebereikia, apie etnokultūrą ir gaisrinę saugą pirmą kartą girdžiu
QUOTE(Bites Rites @ 2015 06 16, 00:13)
Kokios čia naujovės? ECDL reikia, higienos reikia, spec.pedagogikos reikia atestuojantis, turizmo jau keli metai pažymėjimų nebereikia, apie etnokultūrą ir gaisrinę saugą pirmą kartą girdžiu
Šitas visiškai neseniai buvo atnaujintas visas kolektyvui, dalyvavom seminare.Galiojimas lyg buvo ribotas
QUOTE(Bites Rites @ 2015 06 15, 23:13)
Tai va, norėčiau žinot, kur yra parašyta...
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 06 15, 23:27)
Tai va, norėčiau žinot, kur yra parašyta...
Dar pirmosios pagalbos pažymėjimą pamiršai...
Pas mus kažkaip tais pažymėjimais mokykla pasirūpina Ką reikia, kolektyviai mokykloj padaro, ko trūksta, primena ir vieni mokytojai pasidaro , tai nė nežinau, kokių ten reikia, niekur stalčiuj atskirai jų nelaikau , bet, kad turizmo...man regis, tikrai pamirštas reikalas
Turizmo renginių kažkur turiu. Klausėm visas kolektyvas. Dar kažką esam išklausę apie pirmąją pagalbą, tai čia ta turbūt higienos ir sveikatos įgūdžių. ESDL turiu. Spec pedag ir psichologija išklausoma, kai atestuojiesi. O apie priešgaisrinę saugą ir etnokultūrą nesu girdėjusi.☺️
laba
gal galite patarti, kaip greitai, paprastai ir lengvai padaryti nuotraukų koliažą?
gal galite patarti, kaip greitai, paprastai ir lengvai padaryti nuotraukų koliažą?