Įkraunama...
Įkraunama...

Šauniosios pradinukės laukia vasaros

Smagu, kad jums siūlo naujus darbus. Aš iki rugpjūčio mėnesio esu nežinomybėj. Užauginau iki 4 klasės ir gal teks palikti. 😟
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 06 11, 14:08)
naujose programose yra parašyta, kad namų darbai pirmose ketvirtose skiriami pagal mokykloje priimtas nuostatas.Mes šiemet tvirtinsimės metodinej grupėj.Aš siūlysiu pradėti skirti pirmoje klasėje nuo antro pusmečio. 4u.gif

kokioj programoj? g.gif Gal žinot, dabar kai atšaukė mokslo metų ilginimą, tai gal ir papildomos atostogos išliks tos pačios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 06 11, 20:36)
kokioj programoj? g.gif Gal žinot, dabar kai atšaukė mokslo metų ilginimą, tai gal ir papildomos atostogos išliks tos pačios? g.gif

Ugdymo plano 2015-2016 projektas įmestas į paštą. Kai pagalvoji tai tik projektas dar, betmes juo jau naudojamės, na, tiksliau mūsų administracija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 06 11, 09:42)
gAL ŽINOT, KUR BŪTŲ GALIMA RASTO OFICIALŲ RAŠTĄ, KAD PIRMOJ KLASĖJ namų darbai neužduodami. Anksčiau buvo higienos normose, dabar to jau nėra. Tai reiškia, kad galim užduoti. smile.gif

Mes šiemet į ugdymo planą jau įsirašėm, kad bus skiriami namų darbai nuo 1 kl. I pusmečio.
Atsakyti
Na gal ir ir kvaila, bet nerandu, kad būtų parašyta dėl namų darbų... g.gif kuris punktas?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 06 10, 18:12)
Labas  4u.gif
pasiūlė darbą kitoj mokykloj, visi pliusai, kad keist darbovietę, bet kaip sunku palikt vaikus, kuriuos labai myliu ir jie mane labai myli ir 16 m išdirbus vienoj darbovietėj pereit į kitą. aš gi vėžys, mėgstu pastovumą ir sunki adaptacija laukia.

Kaip smagu girdėti, kad dar gali pasiūlyti darbą kitoj mokykloj. Turbūt tik didmiesty taip būna ir tikiu, kad ne kaime.
Atsakyti
4u.gif Sveikos.
Dėl namų darbų mūsų administracija pasakė taip,kad vis dar galioja higienos normų nustatymai ir higienos normos viršesnis dokumentas. Tai kaip iš tiesų yra nebežinau. unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2015 06 12, 16:29)
Na gal ir ir kvaila, bet nerandu, kad būtų parašyta dėl namų darbų... g.gif kuris punktas?
Jei atmintis nepaveda berots 11.12
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 06 09, 21:35)
Kas tai per būrelis? Labai įdomus pavadinimas.😉

Būrelis skirtas patobulinti mokinių skaitmeninį raštingumą, supažindinti su Web 2.0 įrankiais, mokyti video, infografikos kūrimo pagrindų, pateikčių kūrimo bent 2-3 skirtingomis programomis ir t.t.
Pavadinimą sugalvojau tokį todėl, kad klasėje turime išmaniąsias pelytes.Ir vaikams jis labai tiko ir patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 06 13, 22:06)
Būrelis skirtas patobulinti mokinių skaitmeninį raštingumą, supažindinti su Web 2.0 įrankiais, mokyti video, infografikos kūrimo pagrindų, pateikčių kūrimo bent 2-3 skirtingomis programomis ir t.t.
Pavadinimą sugalvojau tokį todėl, kad klasėje turime išmaniąsias pelytes.Ir vaikams jis labai tiko ir patiko. smile.gif

Gal galėtum įmest į paštą programą? Jei kitais metais dirbčiau, tai ir aš gal išbandyčiau, nes savo būrely jau išsisėmiau.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 06 13, 22:06)

tokį būrelį ir aš pati mielai lankyčiau mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ar jums davė už testų taisymą išeigines? Girdėjau, kad kai kuriuose rajonuose švietimo skyrius atsiuntė raštus į mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 06 12, 18:02)
Kaip smagu girdėti, kad dar gali pasiūlyti darbą kitoj mokykloj. Turbūt tik didmiesty taip būna ir tikiu, kad ne kaime.

Pas mus šiemet mieste net 11 pirmų klasių, kai jau daugelį metų vos 8 surinkdavo... thumbup.gif Kalbama, kad atėjo ta vaikų laida, kai 2007-2008 m. dekretinėse mokėdavo 100proc atlyginimą, todėl visos mamos tada puolė gimdyti thumbup.gif O švietimas teigia, kad yra daug grįžtančių iš užsienio smile.gif
Atsakyti