Įkraunama...
Įkraunama...

Užkandžiai gamtoje

QUOTE(pumpica @ 2007 06 28, 12:19)
Užsisakiau  thumbup.gif Tai sakė, kad dedasi ten ir agurkas arba paprika  mirksiukas.gif Irgi ėmiau be žuvies, tik dviejų rušių.
Ačiū Ribošiukei už telefoniuką ir idėją  4u.gif

thumbup.gif tai liuks tada. tiesa ir as nepadekojau blush2.gif aciu Ribosiuke uz telefoniuka 4u.gif

QUOTE(ariete @ 2007 06 28, 12:20)
Skanūs, tik su sūriu man asmeniškai nelabai, o mano vyrui kaip tik jie labiausiai patiko, o tuos su agurkais gyrė visi (agurkai turbūt kartu su vištiena ar žuvimi dedami).

vistiek visi susivalgys, turbut taip ir bus, kad vieni labiau vieniem,kiti kitiems patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 06 28, 10:49)
blink.gif tiktai? Čia Kaune? Nu tada skambinsiu ir aš  biggrin.gif
O klausykit, kaip jie patiekiami? Taigi juos ant padeklu deda, o kaip vežiotis tada?  g.gif

aga, man ir reikia tada skambinti, visai cia nebrangiai g.gif
Atsakyti
as kaip dziaugiuosi kad galejau jums padeti thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai kad nebrangiai...
Gaila kad Kaune doh.gif
Atsakyti
gal kartais zinot kas vilniuje aba panevezyje tokius sumustinukus daro?
Atsakyti
sveikutes, o man pasiule pasidaryti tokias mini barankeles su mesa. Sake labai skaniai gaunasi, Reikia mazuju barankeliu (buna visokiu rusiu, cia reiktu kurios yra surios) i ju viduriukus pridedi mesytes farso (galima rinktis pagal skoni, kas kiaulienos, kas vistienos, su priedais). Dedi i tu baranku viduri, skarda patepi riebalais ir i orkaite thumbup.gif Tik va kiek leiko kept ir kokioj temperaturoj nepaklausiau blush2.gif Bet jai ka sudomino, parasykit i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 06 28, 10:47)
duok man telefoniuka kur daro eklerus smile.gif
idomu kur skaniau juos daro : ar moteriske kur as zinau ar ten kur tu zinai smile.gif g.gif

860023100, bet mes daremes pas jos drauge, nes ji pati negalejo.
Papildyta:
QUOTE(Mija25 @ 2007 06 28, 11:39)
pasisikambinau as tai Elytei, tai sake 180vnt - 35lt
daro su surio, vistienos krutineles ir skumbres idaru. pas mus i gamta vazines apie 30zmoniu, tai sake dvieju tokiu porciju reiketu, nes jei dar prie zakso vaisint  ax.gif

pas mus vazinejo m18 zmoniu, tai 3 porcijos suejo optum. l. skanus tikrai.
o ta elyte ne is sanciu?
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2007 06 28, 15:14)
gal kartais zinot kas vilniuje aba panevezyje tokius sumustinukus daro?

Vilniuje kazka panasaus mes uzsakem Italiskam Sode. trapios teslos krepseliais su iv. skoniu idarais
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2007 06 28, 18:41)
Papildyta:

o ta elyte ne is sanciu?

kiek zinau is sanciu
smile.gif
tai gal ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2007 06 28, 20:41)
Papildyta:

o ta elyte ne is sanciu?

musu vestuves buvo praita sestadieni ir vazinejo apie 30 zmoniu, tai mums tie trys padeklai taip greit suejo, kad visi alkani grizom smile.gif istikruju, tai geriausia paprastai, atskirai duona, atskirai mesytes ir darzoves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 29, 01:51)
Vilniuje kazka panasaus mes uzsakem Italiskam Sode. trapios teslos krepseliais su iv. skoniu idarais

Joa, o kokios kainelės buvo?
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 06 29, 08:57)
Joa, o kokios kainelės buvo?

jei tik teisingai prisimenu, 1 kg - 30 litu g.gif
Atsakyti