Įkraunama...
Įkraunama...

Užkandžiai gamtoje

O jūs tada iš patirties pasakykit -tų tarkim 80 vnt eklerų pakanka pulkui pavalgyt g.gif Turbūt nelabai, vistiek koks 8-10 žmonių susidaro (nu aš pagal savo žmonių skaičių mąstau) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 06 28, 11:09)
O jūs tada iš patirties pasakykit -tų tarkim 80 vnt eklerų pakanka pulkui pavalgyt  g.gif Turbūt nelabai, vistiek koks 8-10 žmonių susidaro (nu aš pagal savo žmonių skaičių mąstau)  mirksiukas.gif

pasisikambinau as tai Elytei, tai sake 180vnt - 35lt
daro su surio, vistienos krutineles ir skumbres idaru. pas mus i gamta vazines apie 30zmoniu, tai sake dvieju tokiu porciju reiketu, nes jei dar prie zakso vaisint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija25 @ 2007 06 28, 08:39)
pasisikambinau as tai Elytei, tai sake 180vnt - 35lt
daro su surio, vistienos krutineles ir skumbres idaru. pas mus i gamta vazines apie 30zmoniu, tai sake dvieju tokiu porciju reiketu, nes jei dar prie zakso vaisint  ax.gif

blink.gif tiktai? Čia Kaune? Nu tada skambinsiu ir aš biggrin.gif
O klausykit, kaip jie patiekiami? Taigi juos ant padeklu deda, o kaip vežiotis tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 06 28, 11:49)
blink.gif tiktai? Čia Kaune? Nu tada skambinsiu ir aš  biggrin.gif
O klausykit, kaip jie patiekiami? Taigi juos ant padeklu deda, o kaip vežiotis tada?  g.gif

as tiesa pasakius irgi nustebau del kainos, maniau,kad daug daugiau kainuos smile.gif. o detis manau jie gali vienas ant kito, tai as turbut susidesiu i pora kasikiuku ir viskas g.gif , tik man biski del tos skumbres neramu, kazkaip baisu, jei karsta bus, kad nesugestu ta zuvis, nes apsinuodyt rukyta zuvim butu oi nekas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija25 @ 2007 06 28, 08:52)
as tiesa pasakius irgi nustebau del kainos, maniau,kad daug daugiau kainuos smile.gif. o detis manau jie gali vienas ant kito, tai as turbut susidesiu i pora kasikiuku ir viskas  g.gif , tik man biski del tos skumbres neramu, kazkaip baisu, jei karsta bus, kad nesugestu ta zuvis, nes apsinuodyt rukyta zuvim butu oi nekas  blink.gif

Vat dėl žuvies tai tu teisingai galvoji... g.gif o kada tavo vestuvės? mirksiukas.gif
Papildyta:
Jau matau, už 16 dienų biggrin.gif
Na, mano irgi.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 06 28, 11:56)
Vat dėl žuvies tai tu teisingai galvoji... g.gif o kada tavo vestuvės?  mirksiukas.gif
Papildyta:
Jau matau, už 16 dienų  biggrin.gif
Na, mano irgi.... blush2.gif

as jau uzsisakiau smile.gif ir paprasiau,kad su zuvim nedarytu, sake nedarys thumbup.gif , tai bus puse su vistiena ir puse su suriu.

tai tavo vestuves ta pacia diena ax.gif ?
Atsakyti
Man atrodo, kad mes iš Elytės ir ėmėm sumuštinukus. Jie tokie kaip mažos mažos bandelės su įdaru. Sudėti būna į dėžutes, su tom dėžėm ir vežėmės. Galima į paprasčiausius šaltmaišius susidėti tas dėžes. Nors ir buvo karšta diena, bet niekas nesugedo, niekam bloga nebuvo. Geriausiai susivalgė su agurku, paprašykit, gal daugiau tokių padarys biggrin.gif. Šiaip jie pabrangiai tikrai neatrodo, paprasti tokie smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(ariete @ 2007 06 28, 12:05)
Man atrodo, kad mes iš Elytės ir ėmėm sumuštinukus. Jie tokie kaip mažos mažos bandelės su įdaru. Sudėti būna į dėžutes, su tom dėžėm ir vežėmės. Galima į paprasčiausius šaltmaišius susidėti tas dėžes. Nors ir buvo karšta diena, bet niekas nesugedo, niekam bloga nebuvo. Geriausiai susivalgė su agurku, paprašykit, gal daugiau tokių padarys biggrin.gif. Šiaip jie pabrangiai tikrai neatrodo, paprasti tokie  smile.gif.

o man apie agurkus nieko nesake g.gif o siaip ar skanus buvo?
Atsakyti
QUOTE(Mija25 @ 2007 06 28, 09:00)
as jau uzsisakiau smile.gif ir paprasiau,kad su zuvim nedarytu, sake nedarys  thumbup.gif , tai bus puse su vistiena ir puse su suriu.

tai tavo vestuves ta pacia diena  ax.gif ?

Greičiausiai ne tą pačią, nes mano penktadienį -13 dieną doh.gif biggrin.gif biggrin.gif

Na, skambinu ir aš tai moterytei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 06 28, 12:07)
Greičiausiai ne tą pačią, nes mano penktadienį -13 dieną  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na, skambinu ir aš tai moterytei  mirksiukas.gif

tada ne ta pacia biggrin.gif , tau dar maziau dienu liko rolleyes.gif , tai tada turbut apsiims tikrai padaryt ir tau bigsmile.gif tikekimes,kad bus skanus ax.gif
Atsakyti
Užsisakiau thumbup.gif Tai sakė, kad dedasi ten ir agurkas arba paprika mirksiukas.gif Irgi ėmiau be žuvies, tik dviejų rušių.
Ačiū Ribošiukei už telefoniuką ir idėją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija25 @ 2007 06 28, 11:07)
o man apie agurkus nieko nesake  g.gif  o siaip ar skanus buvo?

Skanūs, tik su sūriu man asmeniškai nelabai, o mano vyrui kaip tik jie labiausiai patiko, o tuos su agurkais gyrė visi (agurkai turbūt kartu su vištiena ar žuvimi dedami).
Atsakyti