Įkraunama...
Įkraunama...

Užkandžiai gamtoje

Mes galvojam apie karštą šokoladą wub.gif Nes turbūt bus šaltas metų laikas, tai būtų labai į temą. nežinau dar kaip įgyvendinti, bet juo svečius lauke labai norėtume pavaišinti:)
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 04 11, 22:02)
o mes esam slabakai, todel imsim rimtesnes uzkandos uz suri ir vaisius biggrin.gif taip jau yra, kad pagal plana baznycia 14 valanda o vakariene 20... o nepavalgius mb ziauriai galva isiskausta ir niekas nepadeda, todel reikes bandyt sakytis sumustinukus, nes nuspindesim dar vestuviu diena biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 06 01, 20:04)
Man asmeniškai atrodytų tikrai neestetiškai, tačiau gal kitiem visai normalu  4u.gif Bet didesnė problema, kad picą nėra taip jau patogu valgyti, kaikurie valgo su peiliu ir šakute (susipjaustydami), o prie jūros tokios galimybės nebus. Ir dar, man pica ir vestuvės iškart sukelia tokį vaizdą - jaunosios balta suknelė ir ant jos išdrėbtas picos gabalas biggrin.gif
O šiaip, 5-6 valandas be "stipraus" pavalgymo, manau daugelis suaugusių žmonių ištverti gali. Jūs paskaičiuokit, sakykim pusryciaujat kokią 7val ryte, pietaujat apie 12-13val, vakarieniaujat maždaug 19-20, taigi gaunasi tarp pusryčių ir pietų maždaug 5-6 val tarpas, tarp pietų ir vakarienės dar daugiau, bet juk ištveriam kažkaip smile.gif Jei vestuvės vyks vasarą, tai patarčiau geriau daugiau atsigerti gaiviųjų gėrimų pasiimt. Aišku, be užkandos neapsieisi, na bet kam tos picos, tada jau geriau krepšelius su įdarais, ar kažką panašaus.
Aišku, čia tik mano nuomonė, bet sumanymas valgyti picas manęs nesuviliotų  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2009 09 08, 09:26)
8614 22829 - Elena

8677 80911 - Virginija

Sveikos smile.gif gal kas užsakinėjote tuos pyragėlius neseniai, ar kontaktai tie patys likę?
Ir ar jos abi tokius pačius gamina tuos pyragėlius?

kiek teko ragauti nesenai vienam baliuke tai jie nerealūs, buvo su sūriu, rūkyta žuvim, krabų lazdelėmis, kumpiu, paprika, siaubingai skanūs ir sotūs thumbup.gif tad galvoju užsisakyti savo vestuveėms.

padėkite, kas turite kokios informacijos šiuo klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 06 13, 16:14)
Sveikos  smile.gif gal kas užsakinėjote tuos pyragėlius neseniai, ar kontaktai tie patys likę?
Ir ar jos abi tokius pačius gamina tuos pyragėlius?

kiek teko ragauti nesenai vienam baliuke tai jie nerealūs, buvo su sūriu, rūkyta žuvim, krabų lazdelėmis, kumpiu, paprika, siaubingai skanūs ir sotūs thumbup.gif  tad galvoju užsisakyti savo vestuveėms.

padėkite, kas turite kokios informacijos šiuo klausimu mirksiukas.gif

taip vis dar tie patys numeriukai 4u.gif man ir labai skanus tie sumustinukai, manau ir mes uzssisaklysim savo vestuvems juos i gamta 4u.gif
Atsakyti
Prasom, i gamta
user posted image

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Na mes tai galvojam, kad reiks kokiu sumustiniu pasidaryti ir viskas, aisku man noretusi to vieno kasnio sumustinuku, jie estetiskiau atrodo, bet dar yra laiko, kad nors sugalvosiu smile.gif
Atsakyti
kadangi as pries musu svente nenorejau idarbinti mamos ar artimuju, tai buvau uzsisakius vieno kasnio uzkandeliu is vienu seimininkiu. tai buvo netik grazu bet ir skanu.. o ir nereikejo apkrauti artimuju ar saves - galejom labiau svente pasidziaugti...
Atsakyti
O klaipedoje daugiau tokiu vietu iskur laukneselius galima butu uzsakyti ar zinote?
smile.gif
Atsakyti
Gal zinote kas Vilniuj galetu pagaminti vieno kasnio sumustininuku
Atsakyti
QUOTE(vedita @ 2010 06 25, 19:48)
Gal zinote kas Vilniuj galetu pagaminti vieno kasnio sumustininuku

www.mazojiragaine.lt

ten jie viska gali padaryt smile.gif
Atsakyti
Klaipedoje zinau, yra naujai atsidariusi kavine " Uosto baras", tai ten galima uzsisakyti ne tik vietoje, bet ir isvezamuosius banketus, vieno kasnio sumustinius, verinukus, vaisiu asorti ir t.t.. Buvau viename gimtadienyje tenai tai stalas buvo super. O ir kainytes nesikandzioja. Pati jau laukiu savo dienos, tai irgi is ju uzsisakiau i gamta sveciam vaisiu verinuku asorti ir vieno kasnio sumustinukus. Mokesiu nuo 0.50 iki 1.00 lt. ( Kainos priklauso su kuom uzsisakai sumustinukus ). smile.gif
Atsakyti