Įkraunama...
Įkraunama...

Užkandžiai gamtoje

Gal žinot kas užkandžius daro Klaipėdoje ar Palangoje?

Atsakyti
klaipedoje otardo kavine ligtais uzsiima tokiais dalykais smile.gif
Atsakyti
Mes tai nusprendem taip - vestuves rugpjuti, bus karsta, todel reikia imti plombyriniu ledu thumbup.gif ir skanu ir maistinga, ir atvesina.
Dar pasiimsim vaisiu - vynuogiu, obuoliu, kokiu abrikosu ar nektarinu, ir tu mazyciu bandeliu, kurias kilogramais pardavineja (su lasinukais ir pan.), galbut dar papjaustyto suriu su alyvuogemis.
Nes tie naminiai sumustiniai su sviestu, mesom ir kokiais pamidorais yra nekas schmoll.gif kam sudaryti nepatogumus sau ir savo sveciams. Na aisku, mes degtines dienos metu tikrai negersim, tad stiprios uzkandos nereik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 04 11, 21:59)
Mes tai nusprendem taip - vestuves rugpjuti, bus karsta, todel reikia imti plombyriniu ledu  thumbup.gif  ir skanu ir maistinga, ir atvesina.
Dar pasiimsim vaisiu - vynuogiu, obuoliu, kokiu abrikosu ar nektarinu, ir tu mazyciu bandeliu, kurias kilogramais pardavineja (su lasinukais ir pan.), galbut dar papjaustyto suriu su alyvuogemis.
Nes tie naminiai sumustiniai su sviestu, mesom ir kokiais pamidorais yra nekas  schmoll.gif kam sudaryti nepatogumus sau ir savo sveciams. Na aisku, mes degtines dienos metu tikrai negersim, tad stiprios uzkandos nereik smile.gif

o mes esam slabakai, todel imsim rimtesnes uzkandos uz suri ir vaisius biggrin.gif taip jau yra, kad pagal plana baznycia 14 valanda o vakariene 20... o nepavalgius mb ziauriai galva isiskausta ir niekas nepadeda, todel reikes bandyt sakytis sumustinukus, nes nuspindesim dar vestuviu diena biggrin.gif
Atsakyti
Naudingas straipsnelis :

http://www.alfa.lt/s...007-05-20_13-00
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2010 03 10, 10:25)
Gal žinot kas užkandžius daro Klaipėdoje ar Palangoje?

Saluno pica, teko dometis tai ir grazu ir tikrai gera kaina mirksiukas.gif cia kolkas jie klaipedoje bet vasara ir palangoje.
Atsakyti
sveikos,
gal zinote kur galima nusipirkti krepseliu, kad butu daug ir pigiai? ax.gif
idara tai as pati pasigaminciau... 4u.gif
Atsakyti
Reikia klausti konditerijos skyriuose arba parduotuvese. Turiu omenyje ne prekybcentrius.
Atsakyti
QUOTE(pitchy @ 2010 04 28, 07:41)
sveikos,
gal zinote kur galima nusipirkti krepseliu, kad butu daug ir pigiai? ax.gif 
idara tai as pati pasigaminciau... 4u.gif

Issikepti paciai pigiausia.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

O kaip manote, jei po bažnyčios išlėkus į gamtą, prie jūros ar dar kur nors, susitarti kad atvežtų mums į vietą picų?
Ar labai jau nevestuviškai atrodytų? blush2.gif

Bet manau tada visi rimtai galėtų užkąsti, nes visi vien apie 5-6 valandas nuo bažnyčios iki karštų patiekalų reikės ištverti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunshow @ 2010 06 01, 18:31)
Sveikutes  4u.gif

O kaip manote, jei po bažnyčios išlėkus į gamtą, prie jūros ar dar kur nors, susitarti kad atvežtų mums į vietą picų?
Ar labai jau nevestuviškai atrodytų?  blush2.gif

Bet manau tada visi rimtai galėtų užkąsti, nes  visi vien apie 5-6 valandas nuo bažnyčios iki karštų patiekalų reikės ištverti  smile.gif

Man asmeniškai atrodytų tikrai neestetiškai, tačiau gal kitiem visai normalu 4u.gif Bet didesnė problema, kad picą nėra taip jau patogu valgyti, kaikurie valgo su peiliu ir šakute (susipjaustydami), o prie jūros tokios galimybės nebus. Ir dar, man pica ir vestuvės iškart sukelia tokį vaizdą - jaunosios balta suknelė ir ant jos išdrėbtas picos gabalas biggrin.gif
O šiaip, 5-6 valandas be "stipraus" pavalgymo, manau daugelis suaugusių žmonių ištverti gali. Jūs paskaičiuokit, sakykim pusryciaujat kokią 7val ryte, pietaujat apie 12-13val, vakarieniaujat maždaug 19-20, taigi gaunasi tarp pusryčių ir pietų maždaug 5-6 val tarpas, tarp pietų ir vakarienės dar daugiau, bet juk ištveriam kažkaip smile.gif Jei vestuvės vyks vasarą, tai patarčiau geriau daugiau atsigerti gaiviųjų gėrimų pasiimt. Aišku, be užkandos neapsieisi, na bet kam tos picos, tada jau geriau krepšelius su įdarais, ar kažką panašaus.
Aišku, čia tik mano nuomonė, bet sumanymas valgyti picas manęs nesuviliotų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 06 01, 20:04)
Man asmeniškai atrodytų tikrai neestetiškai, tačiau gal kitiem visai normalu  4u.gif Bet didesnė problema, kad picą nėra taip jau patogu valgyti, kaikurie valgo su peiliu ir šakute (susipjaustydami), o prie jūros tokios galimybės nebus. Ir dar, man pica ir vestuvės iškart sukelia tokį vaizdą - jaunosios balta suknelė ir ant jos išdrėbtas picos gabalas biggrin.gif
O šiaip, 5-6 valandas be "stipraus" pavalgymo, manau daugelis suaugusių žmonių ištverti gali. Jūs paskaičiuokit, sakykim pusryciaujat kokią 7val ryte, pietaujat apie 12-13val, vakarieniaujat maždaug 19-20, taigi gaunasi tarp pusryčių ir pietų maždaug 5-6 val tarpas, tarp pietų ir vakarienės dar daugiau, bet juk ištveriam kažkaip smile.gif Jei vestuvės vyks vasarą, tai patarčiau geriau daugiau atsigerti gaiviųjų gėrimų pasiimt. Aišku, be užkandos neapsieisi, na bet kam tos picos, tada jau geriau krepšelius su įdarais, ar kažką panašaus.
Aišku, čia tik mano nuomonė, bet sumanymas valgyti picas manęs nesuviliotų  4u.gif

Na taip, ko gero tu teisi. Dabar pati taip ramiai pamąsčiau, tikrai nelabai estetiškai, o dar jei nukristų ant suknutės tai iš vis doh.gif
O dėl tų 5-6 valandų, tai kiek buvau vestuvėse, visada kažkaip po kokių 4 valandų jau norėdavom kažką užkąst, nes buvimas lauke, grynas oras, visokie nešimai per tiltus reikalauja energijos biggrin.gif Bandysiu ieškoti kokių sočių, bet kartu ir elegantiškų užkandžiukų ax.gif
Atsakyti