Įkraunama...
Įkraunama...

Užkandžiai gamtoje

o mano viena drauge buvo vestuvese, tais ake buvo ir tikru kaimisku lasiniu isideje, tai visi valge su malonumu! praktiskai visi miestieciai, tai sake visiems labai patiko!
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2008 02 12, 17:54)
kaina tai as zinau-viena porcija(tai yra 180vnt)-40ltl.
mano manymu, cia nera daug.Prekybcentriuose 1vnt virs 1lito, o cia 0.22 ltl gaunasi.
Bet foto vistiek noretusi pamatyt, gal jie kokie super maziukai g.gif  sleep.gif

taip, maziukai lens.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 03 06, 20:08)
taip, maziukai  lens.gif

jo maziukai, buvau uzsiskius gimces proga pabandymui-labai greit suejo thumbup.gif

bet siaip mazesni nei tie isivaizduojami krepseliai cool.gif
Atsakyti
Mes taip pat planuojame į gamtą vežtis atskirai pjaustytą mėsytę, duonytę, daržoves, dar būtinai reiks paimti kelių rūšių riešutų ir vaisių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2008 03 06, 14:27)
o mano viena drauge buvo vestuvese, tais ake buvo ir tikru kaimisku lasiniu isideje, tai visi valge su malonumu!  praktiskai visi miestieciai, tai sake visiems labai patiko!

Mes per savo vestuves irgi visokių užkandžių iš namų prisikrovm tongue.gif kai alkani, tai skaniau už bet kokius desertus užsakytus mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
apmirus tema.. mastau.gif
gal kas jau buvo vestuves ar savo atsoko, kaip siemet su uzkandziais? kur kas uzsakineja Kaune ir kokius?? g.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 03 06, 20:08)
taip, maziukai  lens.gif

Jei cia kalbat apie tuos eklererius ar kaip ten jie kur moteriske daro, tai ju 180 vnt 42lt bent jau kai as uzsisakinejau.. 4u.gif ir nera jie tokie mazi kaip as isivaizdavau 4u.gif pas drauge maciau, tai visai normaliai.. bet grozio ten is ju tai nera.. tik kad skanu 4u.gif ir nebrangu palyginus 4u.gif
Atsakyti
Ar ta Elyte vis dar tebedaro tuos sumustinukus? Gal tikrai kas foto turit? Aisku gamtoj sedevru ir nereikia, tiesiog estetisko vaizdo ir gero skonio bigsmile.gif
Ir jau paskutinis pastebejimas. O kodel tie sumustinukai vadinasi eklerais? Nes kiek as zinau ekleras tai toks saldumynas - plikyta tesla, viduj kremas ir ant virsaus sokoladas cool.gif
Atsakyti
geriausia, aisku, furseta uzsisakyti, kad padarytu. Nes nekaip atrodo, kai sveciai graziai apsirenge, pradeda is masinu traukti Maximos maiselius. Varga kazkam toki uzkrauti, tai nenoreciau. Zmones eina i svente, pailseti, o ne vargti su agurkais, pomidorais, lasiniais. Geriau ateiti "rankas i kisenes" ir atsipalaidoti, o ne galvoti ka pamirsai, o ko ne. Bet aisku cia dar pinigu klausymas.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 07 17, 18:09)
bet grozio ten is ju tai nera.. tik kad skanu  4u.gif ir nebrangu palyginus  4u.gif

oi kaip galima graziai padaryti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Butter_Fly @ 2008 07 17, 18:28)
Ir jau paskutinis pastebejimas. O kodel tie sumustinukai vadinasi eklerais? Nes kiek as zinau ekleras tai toks saldumynas - plikyta tesla, viduj kremas ir ant virsaus sokoladas  cool.gif

i ta kauseli gali ka tik nori ipurkst, ikrest ar dar kaip kitaip ideti 4u.gif
Atsakyti
O man va kas nelabai aišku. Kiek esu mačius vieno kąsnio sumuštinių - jie ant padėklų. Kaip tuos padėklus sudėti į automobilio bagažinę, kad sumušiniai nesutirptų, nesubyrėtų bevažiuojant ir pan. Juk ant kelių tai turbūt nelaikysi....

Aš kol kas lieku prie minties nupirkti mažų bandelių su įdarais, sausainių su sūriu ir kmynais, vaisių gal, nors nelabai įsivaizduoju kokie vaisiai yra "patvarūs" smile.gif, aišku šampano....
Atsakyti
o as tai vis gundausi tais ekleriais, nors zinoma, galima ir paciai ka nors pasigaminti kaip uzkandzius, kazkada teko valgyti mazoj baronkytej kepta mesyte, labai skanu. bigsmile.gif bet kazkaip nemanau, kad tureciau laiko, diena pries stoveti prie puodu.. blush2.gif uztai ir ieskausi..
Atsakyti