Įkraunama...
Įkraunama...

Užkandžiai gamtoje

Na o is kokios kavines emete ir kokia kaina?

QUOTE(uogute @ 2008 01 06, 23:51)
Per mano vestuves turejom uzsisake is kavinukes padeklus su yvairiaus uzkandziais  thumbup.gif  (kadangi labai nebuvo laiko pacioms su mama prie to zaisti), tuos padeklus turejom mini islydejime ir tai kas liko-brolis greit surinko i gamta veztis. O buvo like daug  : mat turejom pirsli-vedeja, kuriam kalbant nebuvo kada valgyt  schmoll.gif

Gamtoje labai puikiai padeklai atrode, liko ir nuotraukose...  rolleyes.gif
...ir buvo be galo skanu  wub.gif  ...

Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 01 07, 08:41)
Na o is kokios kavines emete ir kokia kaina?

Emem is ''Siaures rato'' net nezinau kiek mama mokejo, berods 200 ar 250litu su atvezimu. Pats seimininkas atveze (tarp kitko jis musu pazystamas)
4u.gif
Atsakyti
Na kainos tikrai nemazos... O as manau, kada gal geriau atskirai viskas susipjaustyti...

QUOTE(uogute @ 2008 01 07, 13:35)
Emem is ''Siaures rato'' net nezinau kiek mama mokejo, berods 200 ar 250litu su atvezimu. Pats seimininkas atveze (tarp kitko jis musu pazystamas)
4u.gif

Atsakyti
aciu mergaites, labai gera tema, jau radau keleta patarimu smile.gif
Atsakyti
Aš tai manau su mama iš vakaro padarysim sumuštinukus, vėrinukusir uždengsim maitine plėvele, įsimesim vaisių, sūrio ir gėrimėlio. Viską gražiai supakuosiu į pintus krepšelius, gal dar juos papuošiu, jei laiko liks. mirksiukas.gif
Atsakyti
aprimus tema.
katik skambinausi Elytei, kuri eklerus daro.zinau, kad daug Kauno nuotaku pas ja gaminosi siuos uzkandzius. ax.gif
tai va, kiek mazdaug ju reikia 1zmogui?Elyte sake, kad 18zmoniu+islydejimui is namu-270vnt.bet kaip visad, baisu, kad nepritruktu g.gif

gal kas netycia foto turit? nes as jos sedervru nemacius g.gif
Atsakyti
Į gamtą, ypač vasarą, labai tinka veštis vaisių, kietų, ar pusiau kietų sūrių, atskirai supjaustytos duonytės, karštai rūkytos mėsytės, jokiu būdu neimkit lašišos ar pan, nes gal ji ir nebūna jau pagedus, bet saugumo jausmo tikrai nesuteikia. schmoll.gif
Atsakyti
Mes ir pasidarysim is vakaro. Mesytes atskirai, duonytes, darzoviu ir nereik te visokiu imantrybiu, gi gfamta, o ne balius.
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2008 02 11, 14:18)
aprimus tema.
katik skambinausi Elytei, kuri eklerus daro.zinau, kad daug Kauno nuotaku pas ja gaminosi siuos uzkandzius. ax.gif
tai va, kiek mazdaug ju reikia 1zmogui?Elyte sake, kad  18zmoniu+islydejimui is namu-270vnt.bet kaip visad, baisu, kad nepritruktu g.gif

gal kas netycia foto turit? nes as jos sedervru nemacius g.gif

jo butu labai faina pamatyti kokiu fotkiu kaip jie atrodo ir kokia ju kaina... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 02 12, 13:49)
jo butu labai faina pamatyti kokiu fotkiu kaip jie atrodo ir kokia ju kaina...  smile.gif

kaina tai as zinau-viena porcija(tai yra 180vnt)-40ltl.
mano manymu, cia nera daug.Prekybcentriuose 1vnt virs 1lito, o cia 0.22 ltl gaunasi.
Bet foto vistiek noretusi pamatyt, gal jie kokie super maziukai g.gif sleep.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @milla@: 12 vasario 2008 - 16:55
Kai pasiūliau mamai išlydėtuvėms padarut iš vakaro sumuštinukus, tai nesutiko, sako apdžius krepšeliai suminkštės. Tai turbūt užsakinėsim www.maistofabrikas.lt
Atsakyti
viską perskaičius, kažkaip labiausiai linkstu prie tu eklerių, ar kaip jie ten.. unsure.gif essen.gif tik dar nežinau kaip išeis su tais užkandžiais, nes mano būsima anyta norėtų tuo pasirūpinti, tai gal dėl to galva ramesnė bus... rolleyes.gif tik dar nešnekėjau ar ji pati darys ką nors, ar užsakinės... ohmy.gif vienose vestuvėse man rodos buvo iš "Žemyn upe" užsakyta užkandžių, čia Kaune.. bet dar man nemažai laiko, tai gali daug kas ir pasikeisti.. wub.gif man taip pat būtų įdomu pamatyti kaip tie ekleriai atrodo... blink.gif
Atsakyti