Įkraunama...
Įkraunama...

Užkandžiai gamtoje

QUOTE(airv @ 2007 07 30, 21:59)
mergaitės, kažkuri buvo įdėjusi telefoniuką moters kuri padaro vieno kąsnio sumuštinukus...ji iš žemųjų šančių...užsisakiau pas ją juos, bet neužsirašiau tel nr...HELP doh.gif čia Kaune...pagal kainas tai Elytė, bet jei kuri nors užsisakinėjot pas ją tai parašykit jos adresą, nes jį esu užsirašiusi, o tel nr ne  doh.gif

papasakok kiek jimei ekleru ir kokiu ir kiek uz juos sumokejai?
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 01, 13:18)
papasakok kiek jimei ekleru ir kokiu ir kiek uz juos sumokejai?

mano uzsakymo pati Elyte negalejo priimti, tai nukreipe pas dar viena moteriske, kuri ir dare sumustinukus (su vistiena, susiu ir skumbre). turejo buti ju apie 180 vnt (tikrai netikrinau, neskaiciavau), o mokejau 35 lt. Nors maisto i gamta pasiemem nemazai, pirmiausia buvo suvalgyti site sumustinukai (kiek supratau is sveciu, labiausia patiko su vistiena, nors man asmeniskai teko suvalgyti tik 1 eklera su surium, visai skanutis). Moteris visus eklerus sudejo i 2 dezutes (tokio dydzio, kai standartine batu dezute), kurios buvo papuostos, prideta baltu serveteliu figuriniu, o ant paciu sumustinuku buvo dar papuosimu is ridikeliu ir agurku (kazkokios ar gelytes, ar figureles). Tikrai viskas buvo gerai, laiku ir kaip sutarta. Jau seniai norejau padekoti uz telefona musu forumietems, tai pasinaudoju proga - aciu, mergaites!!!

PS: mano drauge jau po vestuviu dar uzsakinejo tokius sumustinius, ir plius dar saldzius (puse su sokoladu, puse su vanile), irgi liko labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitten: 01 rugpjūčio 2007 - 14:26
Mes i gamta prisideje buvome tikrai nemazai maisto lotuliukas.gif Tik labai jau greit viskas susivalge blink.gif Buvo ir vaisiu didelis padeklas, ir verinukai, ir kt uzkandziai, bet kaip jau griebe visi, tai netruko lekstes tuscios likti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes kas uzsakinejot eklerus, ar tuos vieno kasnio sumustinukus, kiek man reiketu 3-4 valandoms gamtoje, 65 zmonems?.. musu ceremonija lauke, pries tai ekskursija, zodziu pries vaziuojant svest visi sveciai tures daug veiklos gamtoje..
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 08 27, 18:16)
Sveikos, mamytes kas uzsakinejot eklerus, ar tuos vieno kasnio sumustinukus, kiek man reiketu 3-4 valandoms gamtoje, 65 zmonems?.. musu ceremonija lauke, pries tai ekskursija, zodziu pries vaziuojant svest visi sveciai tures daug veiklos gamtoje..

na, ant tiek zmoniu, manau 4 kilogramu reiktu ir dar vieno kasnio sumustiniu kokius 250 vnt. gal kas kitaip apskaiciuos (labiau patyre smile.gif ) tegu pasidalina patirtimi ax.gif
o jeigu vietoj sumustiniu vistienos krutineliu saslikeliu, tai kokiu 3 kilogramu reiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 27 rugpjūčio 2007 - 17:37
Rusaite, aciu
o dar ir vaisiu, gerimu ir gal kokiu saldainiu/sausainiu reikia...
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 08 28, 00:54)
Rusaite, aciu
o dar ir  vaisiu, gerimu ir gal kokiu saldainiu/sausainiu reikia...

drinks_cheers.gif tikrai reikia. Paprasto vandens, mineralinio blush2.gif Troskulys ima ir atsigerti norisi kazko gaivaus rolleyes.gif Sasusainiu ir mes turejome, tai pati neragavau ir net nemaciau ju, kazkas labai greit sunaikino lotuliukas.gif O vaisiai irgi buvo labai valgomi. Kai gamtoje buni, tai ypac greit valgosi toks maistas ax.gif
Atsakyti
Na kiek aš esu buvusi vestuvėse, tai visur buvo atskirai papjaustyta duonytės, agurkų, pomidorų, mėsytės ir pan. Dar sausainukų ir būtinai gėrimo kokio bei servetėlių. Niekam dėl to nekilo jokių problemų. blink.gif
Atsakyti
Per mano vestuves užkandžiai buvo: pjaustyta pica, nedideliais gabaliukais, vištų blauzdeles, agurkai, ir suris. Ne, iš maisto būtinai pasirūpinti šlapiomis servetėlėmis. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes į gamtą vežėmės sumuštinius, pjaustytos rūkytos mėsytės, daržovių, sausainių/saldainių, degtinės, šampano ir daaaaaug mineralinio. beje, šitas ėjo geriausiai thumbup.gif
Atsakyti
na mes dareme labai paprastai pripjausteme parukytu ir rukytu mesyciu, desryciu, duonytes, agurkiuku, pomodoriuku, ivairiu suriu ir t.t. dar prisipirkom is maximos ju keptu tokiu nedideliu bandeliu su desrelemis ir lasinukais (na jos tokios triju mazu kasniuku dydzio blush2.gif ) niu ir buvo puiku, kadangi sumustinukus tept bijojau, kadangi buvo karsta tai tas sviestukas vis tiek butu susigeres visas i ta duona pries pradedant valgyt, tai emem sita paprasta varianta ax.gif ai tiesa dar turejom vaisiu. o daryt kazkokius krepselius tai tikriausiai butu buve graziau, tik kad mum daug laiko gamtoj reikejo prabut, tai visi sitie reikalai susidejo mum daug kompaktiskiau, nes kokia 20 krepseliu kuo nors idarytu ir ziurek jau nemaza lekste, taciau pavalgyt nera, o ten apsikraut nesuliais nors ir lengvais, bet kuriuos butu reikeje labai saugot nesinorejo ax.gif kazkaip man norejos kuo maziau apkrauti galva tokiom smilkmenom ta diena blush2.gif
Atsakyti
Aš tai planuoju pasidaryti vieno kasniuko sumuštinukus, nes tokius užsakyti kavinėje tai brangiai išeina, tai prisirinkau receptų ir pati darysiu. Nes nuotraukuose gražiau žiūrėsis, nei tos supjaustytos mesytes plasmasineme indelyje
Atsakyti