Tarp skirtingų produktų kainos skirtumas bemaž dvigubas.
Imant pvz klijuotos medienos siją m3 kaina 900eur tai mano atveju 400eur
Alramsta nail-web sija tokių matmenų ~195eur. Tiesa ar ji tinkama toms apkrovoms nežinau, bet iš pažiūros ten kur jas montuoja, atrodo tinkama.
Metalinės sijos - sudėtingesnis tvirtinimas jos pačios ir gegnių ant jos. Čia ir norisi turėti apgalvotą visapusiškai sprendimą.
Kai pats nemoku skaičiuoti apkrovų, laikausi to kas nupiešta ir suprojektuota, iš lempos nedarau. lig šiol viską pradedant pamatais, baigiant stogui - milimetras į milimetrą pagal turimus projektus.
Ramiau.
QUOTE(13b @ 2017 06 22, 17:15)
Tarp skirtingų produktų kainos skirtumas bemaž dvigubas.
Alramsta nail-web sija tokių matmenų ~195eur. Tiesa ar ji tinkama toms apkrovoms nežinau, bet iš pažiūros ten kur jas montuoja, atrodo tinkama.
Metalinės sijos - sudėtingesnis tvirtinimas jos pačios ir gegnių ant jos. Čia ir norisi turėti apgalvotą visapusiškai sprendimą.
Kai pats nemoku skaičiuoti apkrovų, laikausi to kas nupiešta ir suprojektuota, iš lempos nedarau. lig šiol viską pradedant pamatais, baigiant stogui - milimetras į milimetrą pagal turimus projektus.
Ramiau.
Ramiau.
man metalinė sija kaip tik atrodo žymiai paprastesnis variantas. Ten nereikia tvirtinimo, ten reikia atramos gegnėm. Galima, aišku, kokiais nors kampukais ir gegnes prie metalo prisisukti.
Už konstrukcinius/atraminius reikalus patarčiau nesivaikyti vien tik kainos. Čia kalbate apie 200 ekonomiją namo konstrukcijoje, o kai unitazą rinksitės, ar plyteles, tai 100 bus ne pinigas.
Rekomenduokite prašau stogo remontui meistrus Vilniuje. Į AŽ.
QUOTE(majen @ 2017 07 16, 09:50)
Svarstome ar dėti aliuminę falcuojamą skardą ar paprastą Ruukki classic click. Pati skarda tai kaina panaši, bet va falcavimas gali labai kvadrato kainą išdidinti. Gal kas dėjote aliuminio skardą ir kokia gavosi uždėjimo kaina?
Uždengimo kaina panaši buvo bent mano atveju.
QUOTE(vaikis_ @ 2017 07 16, 23:17)
Uždengimo kaina panaši buvo bent mano atveju.
Gal būtų galima skardininko kontaktus? Nes aliuminio pardavėjo nurodytas skardininkas vien už falco uždėjimą užsiprašė 60 eur.
QUOTE(majen @ 2017 07 17, 08:19)
Gal būtų galima skardininko kontaktus? Nes aliuminio pardavėjo nurodytas skardininkas vien už falco uždėjimą užsiprašė 60 eur.
Bandykit tartis, gal dar bus laisvas šiais metais, 865-503-309
QUOTE(majen @ 2017 07 17, 14:27)
nes aliuminis nerudija

QUOTE(13b @ 2017 07 17, 15:59)
Rekomenduokite dvipusę lipnią juostą. Klijuoju aktyvią garo izoliaciją.
kodėl būtinai dvipusę? kokie jos privalumai lyginant su normalia, paprasta sandarinimo juosta, kuri klijuojama ant siųlės? ir kas yra aktyvi garo izoliacija? kuo ji skiriasi nuo paprastos garo izoliacijos?