Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Amariliai,norejau paklausti ar ilgai dirbsiu dabartiniame darbe? Turiu kita darbo pasiulyma, tik jo pradzia nera konkreciai nustatyta, galvoju, ar tas darbas bus megiamas ir finansiskai stabilus?

Aciu.

Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2015 05 20, 16:57)
Amariliai,
gal galėtumėt pažiūrėt dėl meilės reikalų? 4u.gif

Ir konkrečiai, dėl santykių su G. wub.gif

Ačiū labai. 4u.gif 

Atsakyti
Sveiki,Amariliai.
Gal galėtumėt pažiūrėt į kortas,ką jos sako-turiu draugą T.,tik nesuprantu,ko jis iš manęs nori.Kokius jausmus man jis jaučia ir kokie planai,susiję su manimi.Ar jis tik žaidžia su manimi?..Labai lauksiu atsakymo.
Atsakyti
Amariliai, sulauk ikvepimo smile.gif Bet jau taip buna, kai sako, kad negalvok apie kazka, mintys kaip specialiai tik apie tai ir sukas.
Atsakyti
Ačiū, merginos, už palaikymą. Šiandien truputį geriau. Vakar apskritai man juoda juoda duobė buvo. 4u.gif

Amariliai, o pas ką testuotis? Psichologus, psichiatrus, ar gal pas dar kažką? Niekad nesu susidūrusi (išskyrus kai vaikystėj mane mama po gydytojus tąsė, nes hiperaktyvi buvau), tai nelabai net žinau, kur kreiptis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 05 25, 11:59)
Ačiū, merginos, už palaikymą. Šiandien truputį geriau. Vakar apskritai man juoda juoda duobė buvo. 4u.gif

Amariliai, o pas ką testuotis? Psichologus, psichiatrus, ar gal pas dar kažką? Niekad nesu susidūrusi (išskyrus kai vaikystėj mane mama po gydytojus tąsė, nes hiperaktyvi buvau), tai nelabai net žinau, kur kreiptis.  unsure.gif


Nueik pas seimos gydytoja ir pasakyk, kad Tau tokiu minciu kyla, kaip kad cia rasai, ir kad nori/liepe mama/uosviene/bureja prasitestuoti. Toliau jin zinos ka daryt.
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 05 23, 21:31)
Labuka , Regium uzsiemus..ko gero .

Amariliai trumpai jei galima patrukdyti?

Daraugajam su vyru Do... Gal galima paziureti ką kortos pataria i šio vyro puse?

Dekoju labai.

Beja i nauja darbą priėmė ..aš džiaugiuosi tikiuosi nesuklydau..
.


na ka pataria. Pasimegauk, pasidziauk, surizikuok. Tau jis duos kazkokio etapo pabaiga. Gali duot ir nervu kiek tai, kaip pasalini poveiki. ner cia svajoniu princas, bet kazkas gali ir iseiti kompromisu pagalba. Ketinimai jo ner blogi, taip tik nelabai lengvo charakterio atrodo.

Nu per tuos driveriu ir antivirusiniu instaliavimus, uzlauziau ana kompa visai. eme patys is saves atsidarineti kazkokie praturtejimo per minute puslapiai, paskolos ir t.t., suletejo viskas iki nebepakenciamo lygmens biggrin.gif dabar dirbu su situo antikvariniu, nezinau, kiek jo sveikata laikys biggrin.gif Laukiu budisto sveciuose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ryto saule @ 2015 05 24, 08:16)
Sveiki. Su vyru stovime ant skyrybų slenksčio. Į kurią pusę pakryps reikalai, ar liksime kartu ar išsiskirsime? Kaip teisingiau pasielgti mūsų situacijoje? Ačiū.



Vis tik skyrybas man rodo perspektyvoj. Jums kaip patarimas krenta pamastyti gerai, kaip maziau nukenteti paciai nuo sitos situacijos.
Atsakyti
QUOTE(trys.pakeliai.gumos @ 2015 05 24, 16:49)
Sveiki smile.gif

Amariliai, turiu Jums klausimuką, jei galėsit užmesti akį  4u.gif

Darbe dabar nemažai permainų, plečiamės, mano pačios pareigos irgi kyla. Norėjau to seniai, tai kaip ir viskas super, bet viskas labai sunkiai juda, klausimas, kokios perspektyvos man dabartiniam darbe? Ar verta stengtis, plėšytis ir visą save atiduot kaip dabar, ar jokio skirtumo ir geriau pasitausot save kažkiek? Nes kol kas jaučiuos taip, kad verčiuos per galvą daryt kiek įmanoma daugiau, o atsako, palaikymo ar įvertinimo nesulaukiu  unsure.gif

Būsiu dėkinga labai, jei pažiūrėsit smile.gif



Dar kuri laika taip sunkiai ir judes, nes siuo momentu atkasta daugiau, nei iseina sukramtyt smile.gif Nesekmiu gali buti. Jeigu atiduosit visa save, tai anksciau ar veliau tai taps prievarta pries save ir vidiniu konfliktu, tas prie gero neprivestu. Visai atsipalaiduoti irgi netinkamas krastutinumas. Panasu, kad perdaug imate ant saves vienos, perkelkite, kiek galite, atsakomybes ir darbu kitiems ir suletinkite tempus, bet nesustokite.
Atsakyti
Ačiū, Amariliai. Eisiu tada. Dabar pati suvokiu, kad nėra normalios tos mintys pas mane. Reikia pas gydytojus. Bet, galvoju, nepaguldys manęs į stacionarą, kaip keliančios grėsmę sau unsure.gif ? To aš, ko gero, labiausiai bijau. unsure.gif doh.gif Ir, neradusi atsakymo į savo klausimą, norėjau paklausti- ar nepamatėte mano klausimo, ar iškrito labai blogos kortos ir tiesiog nusprendėte net nerašyti? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 25 gegužės 2015 - 15:01
QUOTE(Amariliai @ 2015 05 25, 14:59)

Vis tik skyrybas man rodo perspektyvoj. Jums kaip patarimas krenta pamastyti gerai, kaip maziau nukenteti paciai nuo sitos situacijos.


Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pavasario saulė, bet cia del diedo tau kyla tokiu minciu? Todel ir sakiau, kad myleti besalygiskai yra blogai ax.gif O kiek tu laiko su savo antraja puse esat kartu? Kiek suprantu tik susitikinejat, bet negyvenat kartu?
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 05 25, 14:59)
Ačiū, Amariliai. Eisiu tada. Dabar pati suvokiu, kad nėra normalios tos mintys pas mane. Reikia pas gydytojus. Bet, galvoju, nepaguldys manęs į stacionarą, kaip keliančios grėsmę sau unsure.gif ? To aš, ko gero, labiausiai bijau. unsure.gif  doh.gif Ir, neradusi atsakymo į savo klausimą, norėjau paklausti- ar nepamatėte mano klausimo, ar iškrito labai blogos kortos ir tiesiog nusprendėte net nerašyti?  verysad.gif


Ne, jeigu nesiimsi tokiu veiksmu ir neturi konkretaus plano. Pasiulyti gali, priklausomai nuo to, ka pamatys medikai, bet per jega negali paguldyt. Be to, valstybe taupo pinigus, nemanyk, kad taip jau dalina paslaugas kairen desinen. Pas mus nukritusiu lektuvu net netraukia, pfg, kad ten zmones viduj, minuciu reikalas istraukt juos, ka gyvi liktu, tai kur jau ten kokia nelaiminga panele per jega gelbes. Cia pati tik. Nedejau Tau kortu. Pirma, as negaliu meluoti, o antra - ka sakyt, jei blogis sukris?
Atsakyti