QUOTE(elvega @ 2015 05 24, 19:53)
irgi pasiilgau
Amariliai, Tau kaip ir man, toj pacioj kojoj, ir skausmas ne tik is kaires bet matyt dar ir i pakinkli gal nukeliauja? reiskia cia meniskas vaiksto.Jis gali nei is sio nei is to issokti is vietos ir uzstringa taip, kad neina kojos istiesti.Cia as apie saviski. tai zinok ismokau ji atstatyt i vieta. Reikia paemus sulenkta koja spaust peda prie slaunies ir tuo paciu sukti kulna i isore kol bandant istiesti koja i prieki nebesijaus skausmo.Tada tas meniskas sugryzta i normalia savo padeti ir momentaliai skausmas dingsta.Karta sekmingai atstacius jau paskui lengvai pajusi kiek ir kokiu kampu ta koja sukineti. jei neaiskiai parasiau pasakyk,
Miailes romanu buvo du, vienas vietinis kitas norvegas.ir pasivaiksciojom uz rankuciu susikabine , ir saule palydedavom, vakarieniavom ant juros kranto, ir laizemes bet nedaviau nei vienam. Matyt man jau pypiec, nebera parako. Ach, mazdaug, geriau nereikia. Pasenau arba hormonai. Reiktu susiimt
Aha, man taip ir pasake galu gale, meniskas. Nu ir norejo ten kaip tais pjaut, as atsisakiau. Suzinojau, kad tai nera butina, kad cia mechanika. Jop, istiest neina po kruvio. Pabandziau, kaip siulei, nu rimtai! Veikia.
Pavasario Saule, tas, kas Tau darosi, vadinasi depresija ir tai yra netinkamas hormonu vaiksciojimas ir gaminimasis smegenyse, nu zinok, eik ir prasitestuok pas medikus, nes jeigu netvarkysi sito reikalo, tai jis savaime nesunyks ir jokie cia patarimai pozityviai mastyti, skaityti Coelho, uzsiimti sportu ir pamastyt, kaip kiti blogai gyvena, nepades, tai gali buti tik papildomos priemones, kaip kvepalai. Jie nepanaikina blogo kvapo, atsiradusio nuo nesiprausimo, tik sugadina reikala dar labiau. Pavyzdys mano yra tikrai grubus, bet as ir nejuokauju. Kuo ilgiau tempsi guma, tuo sunkiau bus isbrist, paskui komplikuotis gali i sudetingesnius dalykus ir tada jau Dieve padek. Kategoriska siuo klausimu esu ne todel, kad galeciau diagnozes nustatineti, bet suicidines mintys yra simptomas, kurio su niekuo nesumaisysi, tai yra labai rimta. Tiek pat rimta, kaip schizofrenijos atveju butu haliucinacijos. Tiksli diagnoze yra mediku darbas, bet as matau, kad reikalas ne pliurpimo lygmens ir jauciu atsakomybe Tau pasakyti sitai. Nueik prasitestuok. Tai neskausminga.
Adriana Lee, Soled nebera forume, bet as galiu jos paklausti ir jei ji sutiks, galiu duoti elpasta, bet cia private susirasykim, Jus pasakykite mazdaug man, kokia tema ir koks klausimas butu jai ir as jai perduosiu zinute.
Visiskai neturiu ikvepimo. Sako, kai nera ikvepimo, reikia negalvoti apie pinigus uz darba... O kaip tik labai galvojasi.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys