aciu Amariliai...
3 savaites bus skirtos savianalizei, susikaupimui, drasos, ryzto kaupimui ir pasiruosimui visiems zemiskiem teisiniams ir ne tik dalykams...
pagalba is sono yra - drauges, tik ji ne vyresne, bet gal protingesne is sono viskas geriau matyti....
Labas visoms
Kad žinotumėt, kaip keistai jaučiuosi, nesuprantu kas man pačiai darosi...
Išsiskyriau su vyru prieš porą metų, buvau jau kaip ir pamiršus, bet staiga...viskas vėl lipa per viršų. Šiuo metu bendrauju su kitu. Gal sutapimas, gal ne, bet tada ir prisiminiau buvusį.
Amariliai, gal galėtumėt pažiūrėti ką kortos sako? Ar aš esu pasiruošusi naujiems santykiams?
Dėkinga
Išsiskyriau su vyru prieš porą metų, buvau jau kaip ir pamiršus, bet staiga...viskas vėl lipa per viršų. Šiuo metu bendrauju su kitu. Gal sutapimas, gal ne, bet tada ir prisiminiau buvusį.
Amariliai, gal galėtumėt pažiūrėti ką kortos sako? Ar aš esu pasiruošusi naujiems santykiams?
Dėkinga
Laba diena.
Amariliai. labai neramu dėl darbo, buvo daroma viskas kad
pakenkti, daromas psichologinis spaudimas. Ir dabar bandoma tuo padinaudot kad man pakenkti, dugadint karjerą,galimybę jai ar net atsikratyt manim.
Ar pavyks man išvengti blogų pasėkmių, ar pareigų pažeminimo ar atleidimo išvrngsiu. Ačiū
Amariliai. labai neramu dėl darbo, buvo daroma viskas kad
pakenkti, daromas psichologinis spaudimas. Ir dabar bandoma tuo padinaudot kad man pakenkti, dugadint karjerą,galimybę jai ar net atsikratyt manim.
Ar pavyks man išvengti blogų pasėkmių, ar pareigų pažeminimo ar atleidimo išvrngsiu. Ačiū
Sėkmės, Amariliai. Aš picą kemšu su kokakola. Nesveika, bet šiandien galima.
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 07 10, 16:03)
Sėkmės, Amariliai. Aš picą kemšu su kokakola. Nesveika, bet šiandien galima.
nu gal ir man nepamaišytų nes sėkmingai užklijavom dukros kambary fototapeta -bruklino tilta , privertė ji mus pasirašyti jos kambario remontui.Kai toks oras tai gerai dirbasi tokie darbai. kažin kur Amariliai tokiu oru?
Papildyta:
QUOTE(BAiste @ 2015 07 10, 14:19)
Labas visoms
Dėkinga
Dėkinga
Nu kas pačiai darosi reilėtų išsiaiškinti pačiai ir dar išsiaiškinkite pradžiai ko norite pati
QUOTE(BAiste @ 2015 07 10, 15:19)
Labas visoms
Dėkinga
Dėkinga
normaliai Tu jautiesi, neissigask tiktai. Mes ne tik samone, bet ir pasamone turim, tai va pastaroji Tau ir ismete streso pliupsni nemaza juk ne is gero gyvenimo issikyret, tad ir islindo visos uzsleptos nugesintos emocijos. Nesigreziok atgal, kas buvo tas prazuvo. Linkiu kad naujasis draugas butu supratingas ir kantrus
Papildyta:
QUOTE(Andro @ 2015 07 10, 19:45)
nu gal ir man nepamaišytų nes sėkmingai užklijavom dukros kambary fototapeta -bruklino tilta , privertė ji mus pasirašyti jos kambario remontui.Kai toks oras tai gerai dirbasi tokie darbai. kažin kur Amariliai tokiu oru?
Papildyta:
Nu kas pačiai darosi reilėtų išsiaiškinti pačiai ir dar išsiaiškinkite pradžiai ko norite pati
Papildyta:
Andro, paaiskink kas per liniuote pas Tave? niekaip neisikertu
Aciu, Amariliai, tegul tada jis zinosi jei neina kortu klausti mano klausima apie vaika, gal pakeis darba uzsidirbs daugiau ir darysis ta testa nezinau.
Paskaiciau jusu liudnas diskusijas, linkiu kad skausmas praeitu. Prisiminiau savo sapna, aisku ne i tema, bet noriu papasakoti. Sapnavau teti, kalusiau ar neranda vis dar ramybes, sake, kad ne ir nepamenu ka as paklausiau dar, kad tetis tokiu svajingu balsu man atsake, kad ten gera, pieva... geles... supratau kad jis ten buvo del pokalbio (manau rojui). Bet kai jis taip pasake jauciau kad kazkas krapsto peti, prabundu, o mano panele kad krapsto per miegus peti. Vat kazkas is auksciau neleido man toliau kalbetis su teciu, kad dar kazko klausineciau ir ispasakotu man per daug, as taip manau
Paskaiciau jusu liudnas diskusijas, linkiu kad skausmas praeitu. Prisiminiau savo sapna, aisku ne i tema, bet noriu papasakoti. Sapnavau teti, kalusiau ar neranda vis dar ramybes, sake, kad ne ir nepamenu ka as paklausiau dar, kad tetis tokiu svajingu balsu man atsake, kad ten gera, pieva... geles... supratau kad jis ten buvo del pokalbio (manau rojui). Bet kai jis taip pasake jauciau kad kazkas krapsto peti, prabundu, o mano panele kad krapsto per miegus peti. Vat kazkas is auksciau neleido man toliau kalbetis su teciu, kad dar kazko klausineciau ir ispasakotu man per daug, as taip manau
QUOTE(it is @ 2015 07 06, 22:33)
Labas vakaras AMARILIAI. skaitinejau foruma ir aptikau sia idomia tema, esu naujoke,bet labai noriu uzduoti man rupima klausimeli. Keleta metu dirbau vienoje valdiskoje istaigoje. Niekada nenorejau to darbo, net sapna buvau susapnavusi, kad man nesiskes ten, bet..isidarbinau.Darbas nesiseke nuo pat pradziu-daug intrigu,pavydo ir pan. taigi isejau is to darbo ir dabar jau metai kaip nedirbu niekur. Per tuos metus turejau ne viena darbo pokalbi,vis norejau isidarbinti vienoje tokioje imoneje,bet nu niekaip nesiseke. Dabar vel yra keli darbo variantai,taciau neisivaizduoju kas nusimato. Ar Jus galetumete pasakyti,kas man trukdo isidarbinti ,rodos, kad ir bet kur? Ir kas nusimato del busimo darbo? Jauciuosi esanti kaip kokioj duobej,labai viskas nesiseka,krenta is ranku. Kame cia reikalas.. aciu uz atsakyma
AMARILIAI-pakeliau dar karta savo klausimeli.....
Andro, laikyk mane, nes aš tuoj kažkam nešiu galvą.
Papildyta:
O jei rimtai, tai tikiuos, kad Amariliai tikrai praleis pro akis šitą žmogų (nors paprastai taip nesakau, bet šįkart nenutylėsiu)
Papildyta:
O jei rimtai, tai tikiuos, kad Amariliai tikrai praleis pro akis šitą žmogų (nors paprastai taip nesakau, bet šįkart nenutylėsiu)
Labas rytas! Bet ir buna ikiruoliu galvociau gal zmogui su galvele kazkas negerai