QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 07 10, 09:37)
Tvarkau vonią ir prisiminiau S. Browne knygą "Palaiminimai iš anapus". Nežinau, ant kiek tai tiesa, bet toje knygoje ji teigia, kad
Taip, esu skaiciusi tokiu knygu, bet ne groziniu, o new age krypties, nu tai man savo metu sitas isivaizdavimas labai stipriai padejo ir tiesa sakant, tai ir liko man panasiai kaip pasaka apie Dieva, ant debesies sedinti, tokia grazi ir vaikiska, raminanti, kritiniu momentu padeda. Siaip labai sauniai tvarkaisi, viskas gerai, pirmine reakcija normoj, toliau bus lengvyn, saunuole. Filmas Tau Kusturicos "Life is a miracle". Uzpakajoncu paskui nekalk pirma laiko, kiek gali, nes pati zinai...
Ai Nurai norejau parasyti, kad po tokio zygio gali tekti eiti karmu ir auru valytis, ar tai ispazinties, ar pas medikus, pagal religinius isitikinimus ir sugedimo laipsni, gi negali zinot, kas po to paciai pasidarys
bet ziuriu, paneles labai graziai ir kulturingai jau aprase sita minti
Mmeda, perspektyvoj Jusu laukia isbandymas, jis gali Jus imt per Jusu jautruma ir moteriskuma vel, per visus jausmus, kuriuos turite, kad jaustumetes kalta ir neiseitumete nuo jo, Jum padeti issiskirti gali tik brandus ryztingas elgesys, be lyriniu nukrypimu, is isores pagalba per moteri, ismintinga ir vyresne (arba pati tokia tapkite, jei tokios salia nera), kliutis visam sitam vis tik yra pinigai ir nauda (jei turite vaiku, gali buti alimentu klausimas, jei turto - tai turto, vis tik priesinasi jis del to is esmes, ir namu seimininkes reik), rezultate is sios dienos as matau procesa atsistatymo - is visisko pakrikimo i stabiluma. Lengva nebus, bet tragediju nenusimato. Kaip zinote, as daugiau kalbu apie vidini plana, apie psichologini. Nematau dar skyrybu tiesiogiai.
Delrey, Jums perspektyva susirasti darba yra per kitus zmones - agenturos, pazistami, kazkas turi padeti. Jus pati, jei to norite, nelaukite nicnieko, eikite pirmyn ir imkite tai, kas pasitaikys, veliau, jei noresit, pakeisit. Jeigu pasyviai lauksit, nieko nebus, tas kliudo labai. Kazkoks emocinis disbalansas del to darbo paiesku irgi kliudo, man kirba, kad Jus pati nenorite dirbti, bet reikia. Kas tai tokio yra, cia kliutis. Siaip, jei ryztingai pirmyn, su aktyviu veiksmu, per menesi laiko man rodo, kad galimas darbo susiradimas. Tik reik nepamirst, kad laike buna paklaida, priklausomai nuo paties zmogaus veiksmu.
Isvaziuoju dviem ar trim dienom, nezinau. Adekvacias maikes spec susimeciau ant sekcijos dureliu, kad nedingtu. Su drauge vaziuojam, cia jin man dainuska atsiunte, kad suprogramuot sekminga kelione
https://www.youtube....h?v=WTrNsAsjEmY
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys