QUOTE(varlins @ 2015 07 08, 07:40)
Dabar gi, nukrypstama nuo temos link pokalbiu.
a cia jau mano reikalas, visada sakau, kad pokalbiai sveikintini ir tarpusavy cia buna issisprendzia ir palaiko mergicos viena kita, ne kortu nereik paskui. Tik dabar vasara, atostogos, daug islaksciusiu, daug susiradusiu darbus ir neturinciu kada pripult pasisakyt, nu tai maziau tu pokalbiu siek tiek. Bet ju cia bus ir taskas. Yra daugiau priezasciu, kodel manau juos esant reikalingus, cia nebus sausa tema niekada. Jau vien del tu besivelianciu i p[okalbius tarpusavio palaikymo grupes, bet kuri gali prisijungt, kuriai ten issikalbet ar paguodos reik, tokiu pilna ateina. Bet neprivalau aiskintis. Nors va truputi pasiaiskinau. Taipogi pasiaiskinu, kad as blyn, turiu ta asmenini gyvenima, pagaliau suintensyvejusi po n metu, taigi gyvenu ir dziaugiuosi, plius as dar dirbu su tom, kurios nenori viesumo, ten daaaaug darbo, ne trys kortos. Ir dar turiu darba papildoma sia vasara. As labai noriu atsakyti i visus klausimus, bet ne visada turiu tam galimybiu, jegu (nes Taro paima daug) ir laiko. Noro turiu visada. Regium taip pat siuo metu uzimta asmeniniu gyvenimu ir kitais darbais, ji tiesiog prie geriausiu noru negali dabar ateiti ir man padeti. Niu kalbinu dabar kita tarologe, kolege savo, bet ta irgi turi savu reikalu daug, ner laiko. O cia yra labdaringas projektas, as gi pirmam lape parasau, kad nesu isipareigojusi. Cia mano darbas is idejos, as nuo jo kaifuoju, bet supraskit - yra dar gyvenimas uz SM ribu.
Nieko asmenisko, i klausima, kai galesiu, atsakysiu. Kada galesiu, jei ne - pakelkit ramiai, no problem. Be to, as pati sakau, iskelkit tuos klausimus, as issiblaskius, praleidziu ir t.t. Kai jau cia prisedu. Bet tas iskelimas buna irgi visokio pobudzio, tai agresyvus, tai nuosirdus, nu Dieve brangus, as ne visada atskiriu
O Andro izvalgos dar niekada manes nepavede
QUOTE(Andro @ 2015 07 08, 09:35)
Saulute nesipiktink saugok save ,perspėjai žmogų,aš bandžiau paaiškint,tikiuosi Amariliai atsirinks ir kortas kalbins toms kurioms tikrai reikia. O jei skaito provokatorė- tai narė su. 2 žinutėm gali būti eilinė provokatorė gikrintoja ar pan.Narė be istorijos man įtartina norėčiau kad Amariliai būtų atsargi nes ji jautri ir saugotina
Och, aciu, Motin
Saule, trenk ta veidrodi velniop skubiai ir nueik i cerkve zvakiu pasidegink namie. Ir siukstu del sito nesigasdink ir nebijok, Tau negalima sureiksminti negatyvo, tai kontraindikacija Tau.
Papildyta:
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 07 08, 09:33)
Vajėj, kaip puiku- pasidžiaugė. Paplokim, nusilenkim, dar bučiukų ir balioniukų pridėkim.
Klausyk, Saulute, o cia Tave gal tie greiti ir isiute sitaip veikia?
As to filmo pirma dali ziurejau su kazkokiu (jau neatsimenu kas ten toks buvo) biarnu vardan miailez... kentejau
Nu ainu pas tas in privata ir dar paskui darbo turiu, plius trioba atrodo kaip pas isprotejusi profesoriu turbut, tas knygu kalbnas is mociutes buto tokio dydzio ir formos kaip baldas, bet jis dabar transformavosi i tvora ir dar vos nesupyliau kompo su arbata, tai kai traukiau link knygu tvoros, tai dabar net katinai priekaistingai ziuri, nes per ta viska jie turi persokti, kad prieiti iki savo maisto
nu iki tokio lygmens laiko neturiu
reikia nueit i lavke ka tais valgomo isigyti, bet nerandu adekvacios maikes. ju tikrai buvo, bet kur? ne, as dar siandien i tema neateisiu deliot, as dar tvarkysiu trioba, nes ta tvora, dinge rubai, nesamone. cia sitaip visas "galias" prarast galima tokioj aplinkoj (nors paskutiniu metu mazai cia ir bunu, ale...)
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys