Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Amariliai @ 2015 06 27, 15:29)
Sveikute. Tokie klausimai nera kortu kompetencijoj, todel as neatsakau uz rezultatus, jeigu aklai vadovausies tuo, ka pasakysiu. Pziurejau tendencijas: jeigu priimi ju pasiulyma, Taves laukia beda ir apgavyste, jeigu nepriimi, daug nerimo, bet finansiskai tikrai palankiau, patarime krenta valdyt emocijas, kliautis protu ir atsiribot nuo to, ka jauti esant negero, kirst nesamone, kuri tave gali ivest i negerus dalykus finansine prasme. "Jauti" - turiu minty intuicija, bet ne emocijas, tai skiriasi ir Tu ta puikiai zinai.

Aciu tau. Aciu uz aprasytas tendencijas.
As masciau pasilikti prie tu paciu salygu, nes naujomis... na bankas iklabineja, gasdina, kiti pasiraso, bet... niekada bankas nepasiulys sutarciu kad zmogui butu geriau, ziures sau naudos.
ir labai suinteresuotas bankas kad pasirasytu klientai naujas sutartis... Liksiu prie senuju, taip geriau nebus bet ir blogiau ne, negu pasirasius nauja susitarima, ne. Nes jie taip ir gaudo-paburia, pagasdina.
O tos emocijos, ju nera labai daug. Bet pakankamai, be abejones sunervina tokie banko skambuciai, iskart po euro ivedimo nepavyko zmonems pabloginti salygu tai praejus pusei metu vistiek rado budu. Ir be abejo suprantu, kad bus blogiau negu buvo.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2015 06 27, 10:26)
mirksiukas.gif Kas nuoširdžiai nerimauja-tai jai tikrai viskss gerai o kitoms reiks susitaikyti su tuo kad esama asmeninio gyvenimo,problemų ir kaip sakoma batsiuvys dažnai basas sėdi.

mirksiukas.gif tikrai kad gerai tada mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Amariliai,2015 06 27, 15:29]

Mineralkes puta, pieno negeriu, prastai ji virskina, as gyva, viskas yr gerai biggrin.gif Laiko tikrai neturiu daug, turejau visokiu ispudziu ir ivykiu, dar as nuo ju geraja prasme neatsigavau, kadangi esu bais emocionali ir vis dar su tuo nesusidoroju, tai sitas man trukdo dirbt, plius siauteja mano vandenis ir siauteja ta prasme, kad jis siejasi su Uranu, tai yra, visokiu nuotykiu ir virsmu bei netiketumu planetike, taigi, viskas neprognozuojama. Bandau susiimti biggrin.gif Bet nezinau, kur busiu rytoj. Nuosirdziai nezinau, ypac kad mergiotes ner namie, uzsieny su tevu.

[/quot prapulk nors ir menesiui, tik parasyk kad viskas okey ir mes nesiparinsim,kaip sakoma, svarbu kad esi laiminga ir tas yr vundebaaa 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Amariliai kaip smagu kad Tave tokie potyriai aplankė,duok Dievuli ir toliau taip wub.gif

Visko šiame gyvenime reikia išlaukti rolleyes.gif


Aš dar laukiu ....tikiu kad nebe ilgai ax.gif

Optimistė kaip visad rolleyes.gif

Gero vakariuko visoms 4u.gif
Atsakyti
Amariliai, paziurekite kas manes laukia su darbu? kas nusimato? kokie pokyciai? aciu.
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 06 27, 22:52)
Amariliai kaip smagu kad Tave tokie potyriai aplankė,duok Dievuli ir toliau taip wub.gif

  Visko šiame gyvenime reikia išlaukti  rolleyes.gif
Aš dar laukiu ....tikiu kad nebe ilgai  ax.gif

Optimistė kaip visad rolleyes.gif

Gero vakariuko visoms 4u.gif

ar jau lagaminas supakuotas i uzsieni? ka nutarei?
linkiu kad optimizmas neisblestu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2015 06 28, 16:49)
ar jau lagaminas supakuotas i uzsieni?  ka nutarei?
linkiu kad optimizmas neisblestu 4u.gif

Labuka, optimizmas su manim kol kas cool.gif rugsėjį grįžta brolienė atostogų,aptarsim visus niuansus ir manau viskas bus ok apie lapkritį kelsiu sparniukus..

Db dirbu ramiai..nepersidirbu palyginus su senuoju darbu ,.tik alga mažėlesnė bet nervai pailsėję ir fizinio krūvio jokio.. o pratus sparčiai dirbti ...tuoj kg augt pradės lotuliukas.gif ..na bet kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti
Labas Amarilia, reikia Tavo patarimo smile.gif

Nusprendžiau šiemet studijuoti Magistrą, kolkas rezultatų nežinau, (penktadienį bus skelbiami) tačiau reikalas yra tame, kad studijos yra mokamos, brangiai kainuoja. Todėl reikės imti paskolą...

Nežinau, kaip man elgtis, ar palankus dabar laikas, taip pat nesu užtikrinta dėl darbo.

Gal galėtum žvilgtelti, kokios perspektyvos su studijom bei darbu?

Ačiū smile.gif.
Atsakyti
Laba diena, mergaitės gal patarsit? ,kuri galit ....

Planuoju palikti darba ... nesenai aš ten bet neveža jis manęs net eiti nesinori..galvoju išeiti...

Ką daryti eiti lauk dabar ir pora mėnesiuku poilsiui skirt ir vaikams ? Ar likti dar gal pasikeis į gera tiek pinigais tiek vidine atmosfera?


Ačiū labai atsakiusiai .
Atsakyti
Sveiki.Gal galetumete paziureti ir atsakyti i mano klausima? Su vyru esame issiskyre 4 metai,dabar pradejome daugiau bendrauti,jis rodo man demesy,graziai ir meiliai elgesi,sako kad esu jam reikalinga,kad vis dar mane myli. As nezinau ka daryti,ar tiketi jo zodziais,ar jis nuosirdus? Ir ar verta vel buti kartu,ar turime mes bendra ateiti,ir kokia ji butu?
Is anksto dekoju uz Jusu atsakyma:-)
Atsakyti
QUOTE(Lašiša17 @ 2015 06 19, 20:05)
Amariliai, gal galit pažiūrėt kokie buvo/yra K motyvai mano atžvilgiu? ( ego pasikėlimas, kompleksai ar tiesiog visiškai ne taip mano suprasta situacija) ačiū 4u.gif



atkeliu savo klausimą, vis dar nerandu ramybės verysad.gif
Atsakyti
Amariliai arba regium, kuri galetumete uzmesti aki i situacija. Esu darbo paieskose. Vieno darbo labai noreciau. Ar pavyks ten isidarbinti. Kokios tolimesnes perspektyvos toje srityje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlins: 30 birželio 2015 - 12:36
QUOTE(Racika @ 2015 06 27, 15:45)
Laba diena, esu pasimetus.. doh.gif Turiu darbą, bet nežinau, kažkas netaip, jaučiu, kad per didelis krūvis, ar pati kažko nesugebu, tad pradedu galvoti, gal bandyti ieškoti kito, o gal visgi pasikeis darbe padėtis, gal pagerės situacija. Gal galite pažiūrėti, kaip bus toliau, ačiū 4u.gif


Problema yra valdzios skupumas ir kas tai is vadovaujancius postus uzimanciu asmenu i Jus ziuri ne kaip i darbuotoja, o kai i moteri, tas sukelia irgi problemas. Kolektyvas pries Jus neturi nieko blogo. Jus ten nauja, ar senbuve? Atrodo, kad bandomasis ar panasiai. Tai kolegos truputi su smalsumu ziuri, ar nesuklysite kur, bet tai nera piktybiska, tik smalsumas. Tiek iseidama is sito darbo, tiek likdama, jus turesite problemu su sprendimais ir pasirinkimais, galite klysti sitoj vietoj. Cia bet kur, kas susije su darbu, bukite atidi. Perspektyvoj nemalonumu cia gali buti ir siaip darbiniuose reikaluose (cia ar kitur) gali buti ju, tiesiog nesekmes periodas, bet jisw ner labai rimtas ir pavojingas. Tiesiog nemalonumai. Kurie baigsis. Laiko pasakyti negaliu, nerodo net. Patarime yra viltis, nenukabinti nosies, istverti nemalonu perioda ir paskui Jums pades tiek kolegos, tiek viswa aplinka ten, tiek rasis zmogus, kuris Jums pades ten. Dideliu blogiu nematau, tik neverta daryti pokyciu, jie nieko nepakeistu. Toks nemalonus periodas.
Papildyta:
QUOTE(Kritikė @ 2015 06 28, 10:19)
Amariliai, paziurekite kas manes laukia su darbu? kas nusimato? kokie pokyciai? aciu.


Kas nusimato: pakrike nervai nusimato, galimos sveikatos problemos, kazkurios rusies atsiribojimas is Jusu puses (tas netgi gerai butu), finansines problemos ir darbo pakeitimas nusimato. Patarime - pataupyti pinigus ir pamastyti gerai, ar Jus savo vietoje, pastrateguoti, pailseti, neuzsikrauti daugiau, nei galite pavezti, nes nebegalite. Ko nedaryti - nesivadovauti emocijomis ir nepasitiketi laikina sekme, nes tokia gali pasipainioti labai trumpam, graziu pazadu pavidalu. Finale - naujas etapas darbineje sferoje, manyc, ne sitam darbe, kur esate.
Atsakyti