QUOTE(^Vakarė^ @ 2015 06 18, 07:29)
Sveikutes
Prasau paziurekite ka kortos sako del mano vaiko R. Praejo 2 men kaip jis jau isejes is namu, situacija i gera nesikeicia. Kuo tolyn tuo blogyn. Iklimpes i labai negerus dalykus Norečiau suzinoti ar jis zada is viso to lipti, ir ar yra nors koks spindulelis tunelio gale, kad visa si situacija baigsis gerai. Ka kortos pataria sitoje situacijoje. ačiu
Prasau paziurekite ka kortos sako del mano vaiko R. Praejo 2 men kaip jis jau isejes is namu, situacija i gera nesikeicia. Kuo tolyn tuo blogyn. Iklimpes i labai negerus dalykus Norečiau suzinoti ar jis zada is viso to lipti, ir ar yra nors koks spindulelis tunelio gale, kad visa si situacija baigsis gerai. Ka kortos pataria sitoje situacijoje. ačiu
As Jum isimties tvarka i az parasiau
QUOTE(elvega @ 2015 06 20, 20:55)
sveika, Tu irgi retai bepasirodai, sakyk kaip pasielgei su mamos gimtadieniu?
Papildyta:
nu va, o sakei kad visai gerai sutardavot kas nutiko ad uzsiraukei?
Papildyta:
nu va, o sakei kad visai gerai sutardavot kas nutiko ad uzsiraukei?
Todel, kad jin mane informavo, kad musu geras sutarimas buvo del to, kad ji mane laiko protiskai atsilikusia ir as viska liguistai suprantu, o mano vaikas kalba irgi kaip as, per ilgais sakiniais, dar kazkokiomis metaforomis neaiskiomis, jumoras koks tai nesveikas juodas nesuprantamas niekaip, tai matyt paveldejo is mano giminiu schiza. Ir kad nebuvom mes jokia seima ir viskas cia buvo tik del to, kad mergiote su jais susijusi kraujo rysiais. Plius dar labiau isiuto tada, kai susitaikiau po konflikto su exu ir mes vieni patys be jos nusprendem kokiu budu jis skraidinasi mergiote atostogoms pasaulio parodyt, kol turi darbo ir pinigu, ir kokiu budu pargrazina, be jos. Tai jin uzsiraukus ant visu, o ant jos tik as viena. Nes nusprendziau, kad as turiu teise uzsiraukt, a tai jin periodiskai bando nusizudyti del israutu morku darze kieno tai, arba uzsukto karsto vandens ir jei uosvis i jos isterikas juokais sureaguoja, eina sokt is balkono, o kai dar be ramentu vaiksciojo, tai eidavo nuo tilto sokt. Lygiai taip pat ji laiko siaubinga schizofrenijos forma ta dalyka, kad mergiote ziuri per tv pvz karibu piratus, nes jin ten nieko nesupranta ir neatseka minties, taigi, sitai yra schizofreniskas filmas. Exas jau seniai sake, kad sitie dalykai visa gyvenima. Nu as su ja negyvenau, tik per telefona. Bet dabar darsyk papasakojau, tai sake ramiai tik, juk iprastas reikalas, dalykas tame, jog visi nustojo sokinet palei jos dudele, nes visi suaugo. Reiskias, as bent jau nesoku per langa del morku ar vandens ir jei uzeina isterika, tai gydausi ir zinau, kad tai isterika. Ir karibu piratus suprantu, atseku minti. Skirtumas sitas. Ir antras, kad ji ner papuolus niekad i stacionara del sokinejimo per balkonus ir dideliu kiekiu vaistu prisigerimu, nes visada viska sutvarko uosvis pats vienas. Taip tai sedetu su oficialia diagnoze, juolab, kad absoliut nesavikritiska. Todel as uzsisikau. O kiti ne ligoniai, tai neuzsisike, siaip ignoruoja. Merga sake paskambinus, kad mociute uzkliuvo uz laiptelio, tai visa diena verke tikromis asaromis, kaip jai blogai ir niekas nekreipe demesio. Bet ten nera balkono, todel niekur nesoka. Nors grasina. Tai ka, negaliu isiust? As isiutus del sitiek metu melo.
O dabar laukiu drauges seniai matytos, nainainai