QUOTE(Amariliai @ 2015 06 20, 00:03)
tai as tycia, tiesiog manosios jau baigia sudegt neuzmiegu, kol nesudegs, o tai dar katinai susimus ant ju. susimust jie gali bet kur. man tik ant galvos nedrista. mergiotei drista pvz. zinok, kad suprasti schiziko elgesi, reik ju ne viena pamatyt, pasiklausyt ir pasikalbet reguliariai. as josios minti atseku, zinau, kodel taip ji daro, turiu toki sugebejima. yra tam tikri dalykai, priklausomai nuo schizos porusio, kurie identiski, zmones kalba, elgiasi identiskai ir turi vienodas nuostatas. pvz yra toks schizos tipazas moteru, kurios nusipjauna pacios su britva apgamus, kad geriau ir greiciau idegtu sauleje. cia rimtai. ne jumoras. motyvas tas pats, metodas tas pats, paaiskinimas sito tas pats. ir jom nuo to nieko nepasidaro. idega sauleje. jokiu komplikaciju. toks va pavyzdys vienas, tipisko elgesio vienos tos sch rusies, ju daug yra. nu daugiau nepasakosiu, a tai visos islakstys, sakys siaubu kampelis, o ne Taro tema nu negaliu uzmigt, durnasis katinas islindo is spintos ir susikoncentraves i zvakes ir visai nesu tikra, kad jis medituoja, greiciau jau ketina ten uzlipt, uzmigciau, tai tuoj cia jis... labai durnas vienas pas mane bet mes ji vis tiek mylim kortu irgi negaliu dabar det, pervargus, dar siandien buvau tokio dokumento paimt ir pasiklydau mieste, nu nepazistu to galo miesto, esu ten tik viena karta buvusi. tai mane tie dokumentai, kontoros ir klaidziojimai irgi nusiaubia. manau kelsiuos anksti ir tada kazka darysiu, taip ramu namuose, niekam is manes nereik pinigu... ant mineralkes. beje, mergos draugo gimtadienis taip ir neivyko, arba ivyko labai nepastebimai. uz 3 eurus. anksciau reikedavo 30 euru ir dar senelis turedavo papildomai tiek atsiust, nes nelygis eit su tokiom pigiom dovanom, nu zodziu manrods tas gimtadienis vadinosi kokiu metiniu kentu ar pan.
daugiau nepasakok. Apsi...iesiu lygioj vietoj
o tai kiek tu katinu turi?
O tai gal su tuo draugu nieko neber, kad neprase pinigu? Ar tik rimtai dovana tik uz 3 eurus kentas