Matai, as nezinojau realios situacijos, kas ja verte taip elgtis. Ji nesipasakojo apie savo bedas, tylejo kaip zeme. Bet atejus tam momentui, ji man papasakojo viska ir nebebuvo uz ka nei pykt, nei panasiai. Nes tai buvo baisu, ka ji tuomet isgyveno ir niekas nezinojo. Kita vertus, man dabar liko islaikyt mazesni gyvenama plota ir tiek tu problemu. Kur kas durniau yra tai, kad cia dvieju kambariu butas, bet vienas ju priklauso kitai seseriai, kuri cia negyvena, ji gyvena pas babcia taip sakant kurorte, yra aprupinta ir apsokineta, bet sita kambari laiko uzrakinta ir jei pakeisiu spyna, tai policija iskvies sake, nse jin bendrasavininke ir "ten jos plotas". O mano mergai reikia jau privacios erdves, kad turetu kur draugiu pasikviest, pamokas ramiai ruost, isterikas kelt, masturbuotis, ziuret savo siaubekus ir t.t. Nes dabar mes trinames mazam plote dviese, tai gerai, kad as daugmaz tyliu, o ji su draugais duodas, nes jei ji irgi tupetu namie, tai butu total kosmar. Tai cia tevas2 syki pratruko, po mudvieju su mergiote eilinio konflikto. Sako viena neveiksni (ta kita sesuo, kurios kambarys uzrakintas pas mane, ji serga paranoidine schizofrenija ir sparciai eina i defekta, jos pabaiga laukia globos namuose, nes as su ja tikrai negyvensiu, organizuosiu sita dalyka ir ji ta zino, todel as esu priesas numeris vienas), tai sako viena neveiksni sokdina visa gimine mano, kiek jos dar like, plius uosviu, nes tie irgi visi bande ja ikalbet ta kambari atrakint, juk negyvena cia, gyvena kurorte, babcios apsokineta ir be jokiu pareigu. Tos susiktos pyderu, nepilnameciu ir kitu neveiksniu teises su visu jevrosojuzu, padaro cia blyn, bile ka. Dar ta neveiksnuma sunku nustatyt, mociutei va taip ir nenustate, nors toji gaude po kambari dvasias, vyniojo ant popierelio ir mete per langa arba degino, cia tik vienas pvz is jos nuolatinio elgesio, neveiksnumo nustatyt buvo neimanoma, skias, protingas ir uz savo veiksmus atsakingas zmogus skaitesi. Su seserim ta antra yra tas pats.
Atsiprasau, kad isstojau grubiai apie politika, bet tokia jau esu, tai slykstus dalykas ir jokia cia ne nepriklausomybe, cia dar sudiniau, nei kad buvo. Anuomet reikejo nesikisti i politika, gyvent asmeninius gyvenimus, o kas kisosi, tuos isveze. O per durnuma ir tampama patriotais. Tai tik mano poziuris, susiformaves sausio 13ta, kai tevas numete mus tris mazametes, jau motinos nebebuvo, ir isejo nafig po tanku lyst. Be jokios atwsakomybes pries savo vaikus, kurie lieka vieni, jei jis zus ten po tanku del bbz ko. Senelis mano, isgyvenes kara ir pirmas eiles fronto, keikesi kaip zmotas tada, bet nuomones nereiske. Mate jis i prieki, kas toliau bus. Drakonas mire, tegyvuoja drakonas, naujas visada baisesnis buna. Sita atleidau po tevo mirties. Visi patriotizmai yra pripudrintos ir totaliai isplautos smegenys. Tfu kad juos kur. Tai nieko nesakykit, cia beviltiska su manimi aiskintis, as ne lietuve ir ja nebusiu. Nors neisvaziuoju is cia del to, kad bijau kalbos barjero ir del to, kad jei per durna uzsidirbti cia, per durna busiu ir bet kur kitur. Kur noreciau, tai i Tibeta, i kalnus, kur niekas nieko neturi ir jokiu ten karjeru nereik daryt ir pan. Visi pakitusioj samones busenoj nuo anomaliniu zonu gausos ir man ten butu pats tas.
Ko cia taip susinervinau, tai nezinau
Ai, del to kambario
Velniop kambarys, gal laimesiu milijonu kiek ir nusipirksiu gyvenama vieta truputi didesne, mergai savo erdve turet
ir man atrodo, kad as dar neissimiegojau. Turejau sunku darba private ir online per visa nakti.
Tuoj ka nors paziuresiu ir matysiu, ar igali deliot kortas siand.
Cia mano labas rytas toks