Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Ritandra @ 2015 06 17, 13:28)
Merginos, kur gali pažiūrėti dėl mano darbo?  Ar matot kokius pokycius? gerus/blogus nervarbu. labai būsiu dėkinga.  4u.gif


ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Vel as su savo klausimais, man labai ydomu ar kiek pajudes mano versliuko finansiniai reikalai, jau pradejau mazais zinksneliai keliauti, aisku dar visai nedaug del to padariau, bet vistiek idomu ar jau pradesiu uzdirbti nors truputi gal per kokius 2 menesius, nes jau tuoj baigsis man ismokos. Klausimas butu kokios mano finansines perspektyvos del versliuko 4u.gif

Ir dar domina vienas klausimas, vyras irgi noretu suzinoti, ar jis pries pazinti su manim turejo vaika. Gal ir keistas mano klausimas, bet viena moteris su kuria jis buvo jam sake kad vaikas jo norejo kad jis pripazintu, bet vyras zinojo kad ji buvo dar su keliais vyrais tai nera isitikines.

Atleiskit nenoriu ikyreti, bet kaip ir visom mano klausimas man svarbus
Aciu
Atsakyti
Labas,Amariliai! Turiu klausimą apie buto įsigijimą. Kaip ir ruošiamės liepą jį įsigyti.Labai dvejojam dėl vietos, vienas variantas name,kuriame dabar nuomojames, kitas - už kelių kiemų. Katrą kortos patartų pasirinkt?labai į viską kišasi vyro mama,kokios perspektyvos, kad visas pirkimo procesas pavyks be jos įsikišimo? Čia yra tam tikrų niuansų, kurių nenoriu viešai sakyt.... Kokie jos ketinimai?ar linki gero mūsų šeimai ar nori apsaugot sūnų nuo finansinių nuostolių skyrybų atveju, jei jos kada būtų?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 19, 08:47)
Matai, as nezinojau realios situacijos, kas ja verte taip elgtis. Ji nesipasakojo apie savo bedas, tylejo kaip zeme. Bet atejus tam momentui, ji man papasakojo viska ir nebebuvo uz ka nei pykt, nei panasiai. Nes tai buvo baisu, ka ji tuomet isgyveno ir niekas nezinojo. Kita vertus, man dabar liko islaikyt mazesni gyvenama plota ir tiek tu problemu. Kur kas durniau yra tai, kad cia dvieju kambariu butas, bet vienas ju priklauso kitai seseriai, kuri cia negyvena, ji gyvena pas babcia taip sakant kurorte, yra aprupinta ir apsokineta, bet sita kambari laiko uzrakinta ir jei pakeisiu spyna, tai policija iskvies sake, nse jin bendrasavininke ir "ten jos plotas". O mano mergai reikia jau privacios erdves, kad turetu kur draugiu pasikviest, pamokas ramiai ruost, isterikas kelt, masturbuotis, ziuret savo siaubekus ir t.t. Nes dabar mes trinames mazam plote dviese, tai gerai, kad as daugmaz tyliu, o ji su draugais duodas, nes jei ji irgi tupetu namie, tai butu total kosmar. Tai cia tevas2 syki pratruko, po mudvieju su mergiote eilinio konflikto. Sako viena neveiksni (ta kita sesuo, kurios kambarys uzrakintas pas mane, ji serga paranoidine schizofrenija ir sparciai eina i defekta, jos pabaiga laukia globos namuose, nes as su ja tikrai negyvensiu, organizuosiu sita dalyka ir ji ta zino, todel as esu priesas numeris vienas), tai sako viena neveiksni sokdina visa gimine mano, kiek jos dar like, plius uosviu, nes tie irgi visi bande ja ikalbet ta kambari atrakint, juk negyvena cia, gyvena kurorte, babcios apsokineta ir be jokiu pareigu. Tos susiktos pyderu, nepilnameciu ir kitu neveiksniu teises su visu jevrosojuzu, padaro cia blyn, bile ka. Dar ta neveiksnuma sunku nustatyt, mociutei va taip ir nenustate, nors toji gaude po kambari dvasias, vyniojo ant popierelio ir mete per langa arba degino, cia tik vienas pvz is jos nuolatinio elgesio, neveiksnumo nustatyt buvo  neimanoma, skias, protingas ir uz savo veiksmus atsakingas zmogus skaitesi. Su seserim ta antra yra tas pats.
Atsiprasau, kad isstojau grubiai apie politika, bet tokia jau esu, tai slykstus dalykas ir jokia cia ne nepriklausomybe, cia dar sudiniau, nei kad buvo. Anuomet reikejo nesikisti i politika, gyvent asmeninius gyvenimus, o kas kisosi, tuos isveze. O per durnuma ir tampama patriotais. Tai tik mano poziuris, susiformaves sausio 13ta, kai tevas numete mus tris mazametes, jau motinos nebebuvo, ir isejo nafig po tanku lyst. Be jokios atwsakomybes pries savo vaikus, kurie lieka vieni, jei jis zus ten po tanku del bbz ko. Senelis mano, isgyvenes kara ir pirmas eiles fronto, keikesi kaip zmotas tada, bet nuomones nereiske. Mate jis i prieki, kas toliau bus. Drakonas mire, tegyvuoja drakonas, naujas visada baisesnis buna. Sita atleidau po tevo mirties. Visi patriotizmai yra pripudrintos ir totaliai isplautos smegenys. Tfu kad juos kur. Tai nieko nesakykit, cia beviltiska su manimi aiskintis, as ne lietuve ir ja nebusiu. Nors neisvaziuoju is cia del to, kad bijau kalbos barjero ir del to, kad jei per durna uzsidirbti cia, per durna busiu ir bet kur kitur. Kur noreciau, tai i Tibeta, i kalnus, kur niekas nieko neturi ir jokiu ten karjeru nereik daryt ir pan. Visi pakitusioj samones busenoj nuo anomaliniu zonu gausos ir man ten butu pats tas.
Ko cia taip susinervinau, tai nezinau biggrin.gif Ai, del to kambario biggrin.gif Velniop kambarys, gal laimesiu milijonu kiek ir nusipirksiu gyvenama vieta truputi didesne, mergai savo erdve turet biggrin.gif
ir man atrodo, kad as dar neissimiegojau. Turejau sunku darba private ir online per visa nakti.
Tuoj ka nors paziuresiu ir matysiu, ar igali deliot kortas siand.
Cia mano labas rytas toks biggrin.gif  wub.gif  4u.gif


Nieko, kartais labai sveika taip issilieti biggrin.gif
O tai ta sesuo atvaziuoja i si buta kada nors? ar tik grasina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 06 19, 19:41)
Nieko, kartais labai sveika taip issilieti  biggrin.gif
O tai ta sesuo atvaziuoja i si buta kada nors? ar tik grasina?  g.gif


jo. jos abi su babce atvaziuoja mano ir mergiotes gimtadienio atvejais trumpam, arba siaip jei turguj sugalvoja ko nupirkt man, na, retai. tai sesuo atsirakina ta kambari, pavaiksto po ji su didziu dziugesiu ir uzrakina vel wub.gif jis yra tuscias. ten stovi tik is seno buto paimta prieskambario spinta, kuria pirko mano mama pries 28 metus, uzstaciusi savo vestuvini zieda. As tai nezinau, kaip ten isties buvo, bet cia babces pasakojimas, kuris anai padare dideli ispudi ir kai reikejo kraustytis, tai ji atskirai, o as irgi atskirai, kad as kai kraustysiuos, tai ten jau butu uzrakinta. Nu ta pireskambario sovietine spinta galima tik isivaizduot kokiam stovy yra ir kaip durnai atrodo, nu bet ka padarysi biggrin.gif Palikom gi ten ir geresniu spintu, bet jos ne uz kmamos vestuvini zieda pirktos, tai vertes neturi. Zodziu, gyvenimas yra komedija, tik mes kartais jumoro nesuprantam biggrin.gif Bisky paariau, dabar einu pamiegot.
Atsakyti
Amariliai, gal galit pažiūrėt kokie buvo/yra K motyvai mano atžvilgiu? ( ego pasikėlimas, kompelksai ar tiesiog visiškai ne taip mano suprasta situacija) ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 19, 20:51)
jo. jos abi su babce atvaziuoja mano ir mergiotes gimtadienio atvejais trumpam, arba siaip jei turguj sugalvoja ko nupirkt man, na, retai. tai sesuo atsirakina ta kambari, pavaiksto po ji su didziu dziugesiu ir uzrakina vel  wub.gif jis yra tuscias. ten stovi tik is seno buto paimta prieskambario spinta, kuria pirko mano mama pries 28 metus, uzstaciusi savo vestuvini zieda. As tai nezinau, kaip ten isties buvo, bet cia babces pasakojimas, kuris anai padare dideli ispudi ir kai reikejo kraustytis, tai ji atskirai, o as irgi atskirai, kad as kai kraustysiuos, tai ten jau butu uzrakinta. Nu ta pireskambario sovietine spinta galima tik isivaizduot kokiam stovy yra ir kaip durnai atrodo, nu bet ka padarysi biggrin.gif Palikom gi ten ir geresniu spintu, bet jos ne uz kmamos vestuvini zieda pirktos, tai vertes neturi. Zodziu, gyvenimas yra komedija, tik mes kartais jumoro nesuprantam biggrin.gif Bisky paariau, dabar einu pamiegot.

bet cia jau jai grynai pirncipo reikalas, laiyti ta kamari uzrakinta doh.gif ir plius dar ta liga. Tai, kas toliau? Jei, neduok D, sesers nebeliktu, kam tas kambarys atitektu tada?
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 06 19, 21:01)
bet cia jau jai grynai pirncipo reikalas, laiyti ta kamari uzrakinta  doh.gif  ir plius dar ta liga. Tai, kas toliau? Jei, neduok D, sesers nebeliktu, kam tas kambarys atitektu tada?


neisivaizduoju. siaip schizofrenikai ilgai gyvena. ju niekas neima, nei veziai, nei melanomos, anei jiem sirdys streikuoja, jie stiprus fiziskai kaip mistiniai titanai ir graiku dievai. mociutes diabetas xernia buvo, juk tik valgyt tvarkingai reik ir vaistus gert, jei neuzleista, o jei uzleista, tai insulina suleist ner kas, nieko ten perdaug nejaucia, jei valgo reguliariai ir ta ka reik. o del sitos, tai cia as greiciau galus atiduot galiu, nei kad jin.

uztat mano kita sese tai super. siandien mergiote su uosvija is mandagumo, tie dar ten bus kelias dienas, bet ji gris sekmadieni, tai ryt sesuo paima mergiote pramogoms visai dienai biggrin.gif Kad nereiktu kenteti biggrin.gif

siandien, tarp kitko, yra penktadienis, galima ilgas zvakes degint su uzsakymais biggrin.gif uzsakymai geriau, kad panaikint kazka, nes dyla lyg menulis dar. nu viskas, luztu.
Atsakyti
Sveiki.Gal galetumete paziureti ir atsakyti i mano klausima? Su vyru esame issiskyre 4 metai,dabar pradejome daugiau bendrauti,jis rodo man demesy,graziai ir meiliai elgesi,sako kad esu jam reikalinga,kad vis dar mane myli. As nezinau ka daryti,ar tiketi jo zodziais,ar jis nuosirdus? Ir ar verta vel buti kartu,ar turime mes bendra ateiti,ir kokia ji butu?
Is anksto dekoju uz Jusu atsakyma:-)
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 19, 22:14)
neisivaizduoju. siaip schizofrenikai ilgai gyvena. ju niekas neima, nei veziai, nei melanomos, anei jiem sirdys streikuoja, jie stiprus fiziskai kaip mistiniai titanai ir graiku dievai. mociutes diabetas xernia buvo, juk tik valgyt tvarkingai reik ir vaistus gert, jei neuzleista, o jei uzleista, tai insulina suleist ner kas, nieko ten perdaug nejaucia, jei valgo reguliariai ir ta ka reik. o del sitos, tai cia as greiciau galus atiduot galiu, nei kad jin.

uztat mano kita sese tai super. siandien mergiote su uosvija is mandagumo, tie dar ten bus kelias dienas, bet ji gris sekmadieni, tai ryt sesuo paima mergiote pramogoms visai dienai biggrin.gif Kad nereiktu kenteti biggrin.gif

siandien, tarp kitko, yra penktadienis, galima ilgas zvakes degint su uzsakymais biggrin.gif uzsakymai geriau, kad panaikint kazka, nes dyla lyg menulis dar. nu viskas, luztu.

Nu tada taip, stipri kaip tankas ji. Bet vis tiek nesuprasi jos elgesio, jei negyvena cia, bet ir neleidzia naudotis kambariu doh.gif
Tai, gerai, pailsesi pati tyloj ir ramybej biggrin.gif
Apie zvakes pasakei paciu "tinkamiausiu" laiku. lotuliukas.gif Visos parduotuves uzdarytos jau, o namie ilgu visai ner verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 06 19, 22:33)
Nu tada taip, stipri kaip tankas ji. Bet vis tiek nesuprasi jos elgesio, jei negyvena cia, bet ir neleidzia naudotis kambariu  doh.gif
Tai, gerai, pailsesi pati tyloj ir ramybej  biggrin.gif
Apie zvakes pasakei paciu "tinkamiausiu" laiku.  lotuliukas.gif  Visos parduotuves uzdarytos jau, o namie ilgu visai ner  verysad.gif


tai as tycia, tiesiog manosios jau baigia sudegt devil.gif neuzmiegu, kol nesudegs, o tai dar katinai susimus ant ju. susimust jie gali bet kur. man tik ant galvos nedrista. mergiotei drista pvz. zinok, kad suprasti schiziko elgesi, reik ju ne viena pamatyt, pasiklausyt ir pasikalbet reguliariai. as josios minti atseku, zinau, kodel taip ji daro, turiu toki sugebejima. yra tam tikri dalykai, priklausomai nuo schizos porusio, kurie identiski, zmones kalba, elgiasi identiskai ir turi vienodas nuostatas. pvz yra toks schizos tipazas moteru, kurios nusipjauna pacios su britva apgamus, kad geriau ir greiciau idegtu sauleje. cia rimtai. ne jumoras. motyvas tas pats, metodas tas pats, paaiskinimas sito tas pats. ir jom nuo to nieko nepasidaro. idega sauleje. jokiu komplikaciju. toks va pavyzdys vienas, tipisko elgesio vienos tos sch rusies, ju daug yra. nu daugiau nepasakosiu, a tai visos islakstys, sakys siaubu kampelis, o ne Taro tema biggrin.gif nu negaliu uzmigt, durnasis katinas islindo is spintos ir susikoncentraves i zvakes ir visai nesu tikra, kad jis medituoja, greiciau jau ketina ten uzlipt, uzmigciau, tai tuoj cia jis... labai durnas vienas pas mane biggrin.gif bet mes ji vis tiek mylim biggrin.gif kortu irgi negaliu dabar det, pervargus, dar siandien buvau tokio dokumento paimt ir pasiklydau mieste, nu nepazistu to galo miesto, esu ten tik viena karta buvusi. tai mane tie dokumentai, kontoros ir klaidziojimai irgi nusiaubia. manau kelsiuos anksti ir tada kazka darysiu, taip ramu namuose, niekam is manes nereik pinigu... ant mineralkes. beje, mergos draugo gimtadienis taip ir neivyko, arba ivyko labai nepastebimai. uz 3 eurus. anksciau reikedavo 30 euru ir dar senelis turedavo papildomai tiek atsiust, nes nelygis eit su tokiom pigiom dovanom, nu zodziu doh.gif manrods tas gimtadienis vadinosi kokiu metiniu kentu ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 19 birželio 2015 - 23:04
Labas rytas.

Amariliai, būk gerutė pažiurėk man darbo tema...
Nelabai man limpa naujas darbas (gal laiko reik) bet mintys sukas apie uzsieni...turiu giminaičių...sakau ten gal patenkinta būčiau..

Čia iki rudenio prabūciau o paskui išvaryciau metam kokiem.
Skristi i Uk rudenį ar palūkėti?
Ačiū labai labai Tau.
Atsakyti