Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Amariliai, o kortos gali specialiai meluoti ir nerodyti visišką netiesą?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 19, 09:01)
As tai nieko nezinau, cia Waitas pataike. Ir net nesitaike smarkiai, eme ir parode biggrin.gif As nenorejau spirt, norejau palaikyt Tave, bet kaip gavosi, taip gavosi biggrin.gif Ateis laikas, atsiras diedas, suktiksi kur nors netiketai.


Ta viska ir turejau omeny, o spyris didziausias palaikymas buna daznai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V.i.k.A @ 2015 06 19, 09:13)
Labas rytas!!! Geros nuotaikos visom i grazios sauletos dienos! 4u.gif  mirksiukas.gif


Labas, Tau irgi biggrin.gif Oi kokia juokinga tema yra salia padeta... Man nuotaika jau taisosi. Be to, merga issives uosvija savaitgaliui, tai bus ramybe ir galesiu spakainiai koncentruotis i ka reik. Greit jau cia, uz poros valandu.

QUOTE(Nura @ 2015 06 19, 09:16)
Amariliai, o kortos gali specialiai meluoti ir nerodyti visišką netiesą?


Toiu atveju, jeigu kliente "tikrina" ir meluoja. Taip pat galima su jomis susipykti ta pati klausima nonstopu uzdavinejant, nu tarkim po daug kartu per diena su klausimu "ar jonas mane tikrai myli", kai tuo tarpu jonas abejingas kaip pakeles stulpas. Taip pat as esu isitikinusi (bet cia mano isitikinimas tik), kad jos imtu meluoti, jeigu pradeciau zaisti su klausimais, kurie yra tabu. Nors yra buves labai rimtas atvejis, kur dejau mirties klausimu su kolege ir viskas buvo tiesa, bet ten buvo ne klausimas kada ir kaip zmogus mirs ar kiek gyvens, bet kaip gelbet, nu, specifine situacija ir jokio viesumo, jokiu ten tokiu, isimtis. Tai nemelavo. Net labai tiksliai parode. Is mano metodo ir koleges metodo kitokio gavosi mixas, tobulai tikslus. Siaip jau normaliai, tai klysti galima interpretuojant. Ir tai va, as pati kaip sirse dabar, o Sondratina sako, jog viskas tiesa, ka man parode net sirses busenoj. Dazniau ne kortos meluoja, bet interpretuojantis klysta del kokiu nors pirezasciu. melas tai sakau, klientes melo ir tikrinimo atveju - beveik garantuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 19 birželio 2015 - 09:32
Kaip įdomu bigsmile.gif Siūlyčau jums knygą lietuviškai apie Taro teoriją išleisti, garantuoju būtų iššluotos iš knygynų lentynų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 19, 10:30)
Labas, Tau irgi biggrin.gif Oi kokia juokinga tema yra salia padeta... Man nuotaika jau taisosi. Be to, merga issives uosvija savaitgaliui, tai bus ramybe ir galesiu spakainiai koncentruotis i ka reik. Greit jau cia, uz poros valandu.


Aciu! mirksiukas.gif

Oj, tai pas tave "plotas" biggrin.gif Galesi kaip didele diedu prisikviest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 06 19, 09:34)
Kaip įdomu bigsmile.gif Siūlyčau jums knygą lietuviškai apie Taro teoriją išleisti, garantuoju būtų iššluotos iš knygynų lentynų 4u.gif


Ui nia, knyga lietuviskai tai kada nors isleis Matrica, as ja sitam agituoju ir net padet siulausi biggrin.gif, nes va ji tai tikrai yra Taro enciklopedija. Man dar, kaip cia svelniau pasakius, ankstoka.
Atsakyti
[quote=Solemn still,2015 06 17, 20:53]
Labuka smile.gif , Amariliai jei galesi paziurek

Ž kaip asmenybe koks-ar turi gyvenime tokia moteri kokios nori (su kuria nori buti)?

Paleist nenori bet kazkokiu zingsniu santykiu pagerinimui irgi nedaro ... jauciuosi "nei pakarta nei paleista", nesuprantu kam jis taip elgesi-atsarginis variantas? Galvoja, priimineja sprendima? nors man asmeniskai nepanasu i tai, uzkniso... jau ...
Susitaikius buvau, kad tai trumpalaikis romanas buvo, pati aiskiai jam pasakiau, kad gali eiti sau jei tik nori, nera jokiu prievoliu ir isipareigojimu, nera butina palaikyti kazkoki bendravima, draugyste, nera del ko, nenoriu ir neturiu del ko pykti ant jo, pyktis su juo. Parodziau aiskiai del santykiu nutraukimo nebus jokiu scenu, pykciu, kersto ar pan. kad jis nebijotu. Atrode viskas aisku, suprato ir pasitrauke. Sugryzo... po keleto dienu kaip niekur nieko, vel inciatyva, tik gaila labai jau trumpam, nes tik susitaikem tik sutikau bendrauti toliau... vel viska "pakabino"
(zinau, kad kai susipzinom jis tuo metu turejo drauge as kazkokiu iliuziju ir nekuriau, jam paciam reikejo norejosi, galiausiai suprantu kad tik atsiradus naujai pazinciai kvaila is kazko tiketis, laukti galvoti ir suprantama kad tokia padetis ir bus kuri laika, kitaip neimanoma)

Aciu

[/quote
Ar jis ištikrųjų durnas ar tiesiog iš manes ? Nes kartais kelia abejonių jo psichologinė būklė -atrodo kad viduj pilnas baimių kompleksų. Kartais kad tiesiog "niekšas".Nesuprantu jo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 19 birželio 2015 - 09:56
QUOTE(V.i.k.A @ 2015 06 19, 09:42)
Aciu!  mirksiukas.gif

Oj, tai pas tave "plotas"  biggrin.gif Galesi kaip didele diedu prisikviest  lotuliukas.gif



ne, as arsiu. kad kviest diedu, tai reik vel tvarkyt virtuvini ta kampa, bet man ant to nestovi. net nezinau ka su kaimu daryt, nu nepadirbu as ten, jei nera kompo. o dabar ten nera kompo, nes nera ten interneto, galima kokia tai kortele ikist i laptopa, bet brangiai moket, tevas2 po ilgalaikiu atstogu babkese nesimaudo, net nezinau. jau arimo poreikis objektyvus toks susidare, kad kaimo malonumus nusveria. nu ziuresiu. pirma iseit is sirses busenos, a tai dar psichotrauma kam ivarysiu prie geru noru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 19, 09:28)

Papildyta:
Perspektyva tokia is sios dienos, kad kuri laika dar bus taip, kaip yra, bet gali but sekmes momentas, trumpalaikis ir padoriai apmokamas koks tai projektas, sekmes dalykas, vietoj ir laiku pasipainios kazkur.
Kas jam trukdo ir ka daryt: jis pernelyg isrankus duotu momentu, pervertina savo galimybes ir objektyvias aplinkybes, reik susiimti ir daryt tai, ka gali, su tuo, ka turi. Apie didelius pinigus ir stabiluma kol kas net kalbos nera, tiesiog daryti viska, kas imanoma, numetus vyriskas ambicijas ir visokius "nedirbsiu sito, nes man ten nepatinka tas ir anas" ir panasiai. Ir imtis veiksmo aktyvaus, nes jis stovi vietoj ir darbo paieskos panasios i darbo paiesku imitacija del vaizdo. Pasirinkimuose maziau svarstyt, nes kuo ilgiau svarstys ar apsimoka, tuo maziau tikimybes pasiekti tiksla. Veiksmo reikia.


Labai dėkinga už atsakymą, Jūs kaip pirštu į akį. Na, bent jau pasitvirtino mano nuomonė, ir dabar žinosiu, kad čia ne jis nesėkmingas žmogus, o skatinsiu imtis veiksmų...
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 19, 10:46)
ne, as arsiu. kad kviest diedu, tai reik vel tvarkyt virtuvini ta kampa, bet man ant to nestovi. net nezinau ka su kaimu daryt, nu nepadirbu as ten, jei nera kompo. o dabar ten nera kompo, nes nera ten interneto, galima kokia tai kortele ikist i laptopa, bet brangiai moket, tevas2 po ilgalaikiu atstogu babkese nesimaudo, net nezinau. jau arimo poreikis objektyvus toks susidare, kad kaimo malonumus nusveria. nu ziuresiu. pirma iseit is sirses busenos, a tai dar psichotrauma kam ivarysiu prie geru noru  doh.gif

Kaimas poilsiui gerai. Bet internetas nebutinas. Dirbk worde.Nusikopink klienciu klausimus i word paskui tam pačiam word aprašyk dėliones.Ir gryžus -copy-paste i elektronkę ir išsiunti.
Atsakyti
nu ziuresiu. mano vienas kolega kartoznikas sake, kad turi pareigos tika sitoj srity. tai man jau po daug kartu pakartojimo sito noro, randasi disciplinos tikas pamazele.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 19, 12:10)
nu ziuresiu. mano vienas kolega kartoznikas sake, kad turi pareigos tika sitoj srity. tai man jau po daug kartu pakartojimo sito noro, randasi disciplinos tikas pamazele.

Teisinga linkme mastai-darbas ir poilsis turi būt atriboti vienas nuo kito, kai dirbi tai dirbi kai ilsiesi tai ilsiesi.
Atsakyti