Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Labuka smile.gif , Amariliai jei galesi paziurek

Ž kaip asmenybe koks-ar turi gyvenime tokia moteri kokios nori (su kuria nori buti)?

Paleist nenori bet kazkokiu zingsniu santykiu pagerinimui irgi nedaro ... jauciuosi "nei pakarta nei paleista", nesuprantu kam jis taip elgesi-atsarginis variantas? Galvoja, priimineja sprendima? nors man asmeniskai nepanasu i tai, uzkniso... jau ...
Susitaikius buvau, kad tai trumpalaikis romanas buvo, pati aiskiai jam pasakiau, kad gali eiti sau jei tik nori, nera jokiu prievoliu ir isipareigojimu, nera butina palaikyti kazkoki bendravima, draugyste, nera del ko, nenoriu ir neturiu del ko pykti ant jo, pyktis su juo. Parodziau aiskiai del santykiu nutraukimo nebus jokiu scenu, pykciu, kersto ar pan. kad jis nebijotu. Atrode viskas aisku, suprato ir pasitrauke. Sugryzo... po keleto dienu kaip niekur nieko, vel inciatyva, tik gaila labai jau trumpam, nes tik susitaikem tik sutikau bendrauti toliau... vel viska "pakabino"

(zinau, kad kai susipzinom jis tuo metu turejo drauge as kazkokiu iliuziju ir nekuriau, jam paciam reikejo norejosi, galiausiai suprantu kad tik atsiradus naujai pazinciai kvaila is kazko tiketis, laukti galvoti ir suprantama kad tokia padetis ir bus kuri laika, kitaip neimanoma)

Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 17 birželio 2015 - 19:58
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 17, 12:26)

Keila, as irgi zaviuosi savo seserimi. Ir zinai, buvo toks dalykas, kad mes buvom susipjovusios del paveldeto turto dalybu. Normaliai sociume zmones tokiais atvejais lieka priesais visam gyvenimui. Du metus as masciau apie tai ir ji savo ruoztu maste. Kai gime antras sunus jai, tadien mum abiem atejo galutinis nusvitimas tuo klausimu, susitikom ir bliovem apsikabinusios, is to ilgesio ir apgailestavimo, kad del tokiu nesamoniu praradom du metus. Sutarem daugiau niekada nesipliekti del tokiu dalyku. Stebisi visi pazistami, man sako, kaip tu jai galejai atleisti. Ot galejau. Kada tai cia pries pora savaiciu jin skaiciavo zmones, kurie ja palaikytu bet kokiu atveju, kas benutiktu. Ir suskaiciavo mane viena. O man nuo to pasidare liudna.

Labai dziugu, kad atleidai ir susiejot. Va tokie turto dalybos ir supjudo gimines. Deja musu atveju, padare taip, kad nebendrauja mama su savo broliu, nors mama kaip ir nuskriaustoji yra, bet nurijo piliule sia ir bande vis tiek palaikyti rysius, bet anam visai jos nereikia. Nu nereikia, tai nereikia unsure.gif
Atsakyti
labas vakarelis, vel as su savo klausimais, man labai ydomu ar kiek pajudes mano versliuko finansiniai reikalai, jau pradejau mazais zinksneliai keliauti, aisku dar visai nedaug del to padariau, bet vistiek idomu ar jau pradesiu uzdirbti nors truputi gal per kokius 2 menesius, nes jau tuoj baigsis man ismokos. Klausimas butu kokios mano finansines perspektyvos del versliuko 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Prasau paziurekite ka kortos sako del mano vaiko R. Praejo 2 men kaip jis jau isejes is namu, situacija i gera nesikeicia. Kuo tolyn tuo blogyn. Iklimpes i labai negerus dalykus verysad.gif Norečiau suzinoti ar jis zada is viso to lipti, ir ar yra nors koks spindulelis tunelio gale, kad visa si situacija baigsis gerai. Ka kortos pataria sitoje situacijoje. ačiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 18 birželio 2015 - 07:30
Laba diena 4u.gif gal kas gale paziureti mano klausima. Aciu is anksto.
Zodziu, kaip manot ar pavyks mums isigyti/pasistatyti savo busta, ar taip likusi laika ir gyvensim pas mano mama. Siaip as situos namus,vieta myliu labai. Tik mamos mano vadovavimas ir noras buti visko direktore, tikrai jau atsibodo..Jauciu ne tik man, bet ir mano vyrui..
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
kaip susitvarkys mano tevu ir seneliu gyvenimas: ar tevas pagaliau liausis klimpes i alko liuna?
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 06 17, 19:57)
Labai dziugu, kad atleidai ir susiejot. Va tokie turto dalybos ir supjudo gimines. Deja musu atveju, padare taip, kad nebendrauja mama su savo broliu, nors mama kaip ir nuskriaustoji yra, bet nurijo piliule sia ir bande vis tiek palaikyti rysius, bet anam visai jos nereikia. Nu nereikia, tai nereikia  unsure.gif

Matai, as nezinojau realios situacijos, kas ja verte taip elgtis. Ji nesipasakojo apie savo bedas, tylejo kaip zeme. Bet atejus tam momentui, ji man papasakojo viska ir nebebuvo uz ka nei pykt, nei panasiai. Nes tai buvo baisu, ka ji tuomet isgyveno ir niekas nezinojo. Kita vertus, man dabar liko islaikyt mazesni gyvenama plota ir tiek tu problemu. Kur kas durniau yra tai, kad cia dvieju kambariu butas, bet vienas ju priklauso kitai seseriai, kuri cia negyvena, ji gyvena pas babcia taip sakant kurorte, yra aprupinta ir apsokineta, bet sita kambari laiko uzrakinta ir jei pakeisiu spyna, tai policija iskvies sake, nse jin bendrasavininke ir "ten jos plotas". O mano mergai reikia jau privacios erdves, kad turetu kur draugiu pasikviest, pamokas ramiai ruost, isterikas kelt, masturbuotis, ziuret savo siaubekus ir t.t. Nes dabar mes trinames mazam plote dviese, tai gerai, kad as daugmaz tyliu, o ji su draugais duodas, nes jei ji irgi tupetu namie, tai butu total kosmar. Tai cia tevas2 syki pratruko, po mudvieju su mergiote eilinio konflikto. Sako viena neveiksni (ta kita sesuo, kurios kambarys uzrakintas pas mane, ji serga paranoidine schizofrenija ir sparciai eina i defekta, jos pabaiga laukia globos namuose, nes as su ja tikrai negyvensiu, organizuosiu sita dalyka ir ji ta zino, todel as esu priesas numeris vienas), tai sako viena neveiksni sokdina visa gimine mano, kiek jos dar like, plius uosviu, nes tie irgi visi bande ja ikalbet ta kambari atrakint, juk negyvena cia, gyvena kurorte, babcios apsokineta ir be jokiu pareigu. Tos susiktos pyderu, nepilnameciu ir kitu neveiksniu teises su visu jevrosojuzu, padaro cia blyn, bile ka. Dar ta neveiksnuma sunku nustatyt, mociutei va taip ir nenustate, nors toji gaude po kambari dvasias, vyniojo ant popierelio ir mete per langa arba degino, cia tik vienas pvz is jos nuolatinio elgesio, neveiksnumo nustatyt buvo neimanoma, skias, protingas ir uz savo veiksmus atsakingas zmogus skaitesi. Su seserim ta antra yra tas pats.
Atsiprasau, kad isstojau grubiai apie politika, bet tokia jau esu, tai slykstus dalykas ir jokia cia ne nepriklausomybe, cia dar sudiniau, nei kad buvo. Anuomet reikejo nesikisti i politika, gyvent asmeninius gyvenimus, o kas kisosi, tuos isveze. O per durnuma ir tampama patriotais. Tai tik mano poziuris, susiformaves sausio 13ta, kai tevas numete mus tris mazametes, jau motinos nebebuvo, ir isejo nafig po tanku lyst. Be jokios atwsakomybes pries savo vaikus, kurie lieka vieni, jei jis zus ten po tanku del bbz ko. Senelis mano, isgyvenes kara ir pirmas eiles fronto, keikesi kaip zmotas tada, bet nuomones nereiske. Mate jis i prieki, kas toliau bus. Drakonas mire, tegyvuoja drakonas, naujas visada baisesnis buna. Sita atleidau po tevo mirties. Visi patriotizmai yra pripudrintos ir totaliai isplautos smegenys. Tfu kad juos kur. Tai nieko nesakykit, cia beviltiska su manimi aiskintis, as ne lietuve ir ja nebusiu. Nors neisvaziuoju is cia del to, kad bijau kalbos barjero ir del to, kad jei per durna uzsidirbti cia, per durna busiu ir bet kur kitur. Kur noreciau, tai i Tibeta, i kalnus, kur niekas nieko neturi ir jokiu ten karjeru nereik daryt ir pan. Visi pakitusioj samones busenoj nuo anomaliniu zonu gausos ir man ten butu pats tas.
Ko cia taip susinervinau, tai nezinau biggrin.gif Ai, del to kambario biggrin.gif Velniop kambarys, gal laimesiu milijonu kiek ir nusipirksiu gyvenama vieta truputi didesne, mergai savo erdve turet biggrin.gif
ir man atrodo, kad as dar neissimiegojau. Turejau sunku darba private ir online per visa nakti.
Tuoj ka nors paziuresiu ir matysiu, ar igali deliot kortas siand.
Cia mano labas rytas toks biggrin.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 19 birželio 2015 - 07:57
QUOTE(Daivmari @ 2015 06 17, 16:29)
Laba diena, atsiprašau, kad aš apie ta pati, bet nieko nebe suprantu, kažkada Jūsų klausiau apie vaikiną G ir perspektyvas, aš jo niekaip nesuprantu,tai rodo dėmesį tai jau nebe ir taip jau antrą kartą. Tiesiog atrodo, kad dabar iniciatyvą jau aš rodau,ir atrodo kad aš jam visai neberupiu, ar čia tas laikinas išsiskyrimas kurį minėjote ? ar tiesiog viskas baigta ?

Labas. Njum su Jumis labai sunku. Anasyk Jus nesupratot mano atsakymo, arba as nemokejau pasakyt aiskiai, nors suprato kitos. Buvo visos galimybes susikurti su juo santykius. Bet Jus sito taip ir nesupratot, todel padaret ka tai netinkamo ir dabar jis nemato judvieju kaip poros. Panasiau i pabaiga. Jums kortu patarimas yra rinktis partneri toki, kuris mastytu panasiai kaip Jus ir turetu tas pacias vertybes.
Papildyta:
QUOTE(varnela @ 2015 06 17, 11:54)
Amariliai, norėčiau paklausti Jūsų dėl savo brolio. Jam jau kurį laiką nelabai sekasi su darbais. Oficialaus darbo jau senokai neturi. Dabar dar ir draugė pastojo, o darbų irgi ne prūdai. Kas jam nusimato, kokios perspektyvos? Ar artimiausiu metu numsimato koks nors stabilesnis darbas, su ilgalaike perspektyva? 

Iš anksto dėkinga už atsakymą..

Perspektyva tokia is sios dienos, kad kuri laika dar bus taip, kaip yra, bet gali but sekmes momentas, trumpalaikis ir padoriai apmokamas koks tai projektas, sekmes dalykas, vietoj ir laiku pasipainios kazkur.
Kas jam trukdo ir ka daryt: jis pernelyg isrankus duotu momentu, pervertina savo galimybes ir objektyvias aplinkybes, reik susiimti ir daryt tai, ka gali, su tuo, ka turi. Apie didelius pinigus ir stabiluma kol kas net kalbos nera, tiesiog daryti viska, kas imanoma, numetus vyriskas ambicijas ir visokius "nedirbsiu sito, nes man ten nepatinka tas ir anas" ir panasiai. Ir imtis veiksmo aktyvaus, nes jis stovi vietoj ir darbo paieskos panasios i darbo paiesku imitacija del vaizdo. Pasirinkimuose maziau svarstyt, nes kuo ilgiau svarstys ar apsimoka, tuo maziau tikimybes pasiekti tiksla. Veiksmo reikia.
Papildyta:
QUOTE(Sondratinna @ 2015 06 16, 15:52)
Oi, sorry, tikrai kazkaip pilstelejau is tuscio i kiaura klausdama... Norejau paklausti, ar artimiausiu metu sviecia koki kandidata rimta sutikt (pusmecio begyje bent jau). Nes po ekso tai nieko ir nepasirode (isskyrus kazkada mineta uzsienieti trumpai, bet isvaziavo ir jokiu rysiu, tai cia net nesigilinu).

P.S. Beje, nezinau tik ar mane pameni is privato, bet rasei dar ziema, kad matei kazkokiu bandymu susieit vel su eks. As jau buvau palaidojus viska, ir cia pries koki menesi eksas pradejo vizgint uodega. Ir pakankamai energingai, bet "per aplinkui", su visokiom uzuominom (kadangi pazistu kaip nulupta, tai supratau, kad butu neatsisakes grizt guolin ir lapnot cėpakus mano vel, skundes, kad bais sunku vienam viska spet  biggrin.gif ). Cia dar vienas dalykas ka kalbejai tada, kad jam reik tiesiog moters, valytojos, tvarkytojos, gamintojos, seksuotojos. Nebesiryzau vel ton pacion balon lipt. Nebenoriu but mama suaugusiam diedui.

Oi, nuvilsiu dabar. Na, atsiribojai kazkaip nuo tu diedu ir vietu, kur ju galima rast, dabar gyveni svajoniu pasaulyje, toliau Tau nusimato kazkoks sansas per darbine aplinka sutikti koki tai jauniki, bet cia nerimtas jaunikis ir nelabai geri santykiai, daug trukdziu tiek Tavy, tiek aplinkoj, kur esi. Bisky pakeisk aplinka, nueik kur nors, kur niekad nebuvai ir pan, bet per daug pastangu nedek, tiesiog yra ne tas laikas, ne Tavo valanda. Neinvestuok i diedo paieskas pernelyg daug saves. Truputeli paleisk viska likimo valiai. Per jega ieskosi - beda tik susirasi. Kuo nors uzsiimk, asmenybiniu tobulejimu pvz, kaip Soled sakydavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 19 birželio 2015 - 08:20
smile.gif Atsiprasau, truputi ne ten pataikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 19 birželio 2015 - 08:48
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 19, 08:28)
Oi, nuvilsiu dabar. Na, atsiribojai kazkaip nuo tu diedu ir vietu, kur ju galima rast, dabar gyveni svajoniu pasaulyje, toliau Tau nusimato kazkoks sansas per darbine aplinka sutikti koki tai jauniki, bet cia nerimtas jaunikis ir nelabai geri santykiai, daug trukdziu tiek Tavy, tiek aplinkoj, kur esi. Bisky pakeisk aplinka, nueik kur nors, kur niekad nebuvai ir pan, bet per daug pastangu nedek, tiesiog yra ne tas laikas, ne Tavo valanda. Neinvestuok i diedo paieskas pernelyg daug saves. Truputeli paleisk viska likimo valiai. Per jega ieskosi - beda tik susirasi. Kuo nors uzsiimk, asmenybiniu tobulejimu pvz, kaip Soled sakydavo smile.gif

Nu zinok kaip pirstu i aki pataikei del dabartines situacijos, net nenuvylei, o tik patvirtinai, ka pati nujauciau... Ir noriu kazko artimo salia, ir sedziu uzsidarius nuo visu (dar ziema man rasei, kad po visu issiskyrimu bus va tokia busena, kai noresis uzsiklot kaldra ir gulet)... doh.gif Bandau kazkaip per jega kazko ieskot, bet matau, kad ne tik kad nesigauna, bet dar ir issunkia kaip citrina tokios pastangos, ir tokia nuojauta vidine, kad nieko cia nebus dedant pastangas dirbtinai - tai va ta ir Tu parasei. Tikrai per daug saves investuoju i tas paieskas (tiksliau, per daug galvoju ir mastau apie tai). O va kaip tik dabar uzsiemiau sau miela veikla, ir ziuriu visai gerai atitraukia mintis nuo diedu temos biggrin.gif Aciu Tau, uz savotiska spyri i uzpakali drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sondratinna @ 2015 06 19, 08:53)
Nu zinok kaip pirstu i aki pataikei del dabartines situacijos, net nenuvylei, o tik patvirtinai, ka pati nujauciau... Ir noriu kazko artimo salia, ir sedziu uzsidarius nuo visu (dar ziema man rasei, kad po visu issiskyrimu bus va tokia busena, kai noresis uzsiklot kaldra ir gulet)...  doh.gif Bandau kazkaip per jega kazko ieskot, bet matau, kad ne tik kad nesigauna, bet dar ir issunkia kaip citrina tokios pastangos, ir tokia nuojauta vidine, kad nieko cia nebus dedant pastangas dirbtinai - tai va ta ir Tu parasei. Tikrai per daug saves investuoju i tas paieskas (tiksliau, per daug galvoju ir mastau apie tai). O va kaip tik dabar uzsiemiau sau miela veikla, ir ziuriu visai gerai atitraukia mintis nuo diedu temos  biggrin.gif Aciu Tau, uz  savotiska spyri i uzpakali  drinks_cheers.gif

As tai nieko nezinau, cia Waitas pataike. Ir net nesitaike smarkiai, eme ir parode biggrin.gif As nenorejau spirt, norejau palaikyt Tave, bet kaip gavosi, taip gavosi biggrin.gif Ateis laikas, atsiras diedas, suktiksi kur nors netiketai.
Atsakyti
Labas rytas!!! Geros nuotaikos visom i grazios sauletos dienos! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti