QUOTE(Amariliai @ 2015 06 17, 10:04)
Taks, Stirlicai. Tavo teisingai pasirinkta kryptis (cia kokias tai kazkurios rusies bliadstvas naikini is saves, ania? ne sex turiu minty), dabar yra puiki pradzia, o tas jau puse darbo. Perspektyva trim menesiam tokia, kad Taves laukia issukis. Aplinka Taves nepalaikys, pati gali biskely perdegti ar tai nuleisti rankas del pirmu kliuciu, bet nedaryk sito, neapgaudinek saves, neuzsimerk samoningai, i realia padeti turi placiai atmerktomis akimis ziuret. Ziaurumo savo atzvilgiu nesiimk, ten kokiu tai sankciju - nea, bet zinok, kad kova laukia, su kuo ten bekovotum. Galimybes Tavy ivykdyti plana yra, jos kantrume, darbstume toj srity, atkaklume, gali padeti suvaldyti pati. Is isores antroj delionej irgi sukrito trukdziai ir koks tai stumtelejimas i apatija ir ranku nuleidima (gali pinigu pritrukt, ar kazko materialaus, kas reikalinga Tau sitame projekte), tas pats kliuciu ruoze - niekas nepalaikys Taves, tik Tu save. Nepulk i nevilti, jei kuriuo tai momentu bus fail. Kelkis ir eik i prieki. Ryztas, valia, Tavo vidine jega, kuria turi, sitas Tau yra priemone pasiekti tikslo. Ziek sveikata ir nepulk apatijon. Entuziazma savo vertink irgi blaiviai, zinai, kad viskas sinusoide vyksta, aukstyn, zemyn, nepriklausyk nuo to. Papildomo patarimo Tau kortos dvi pacios is kalades iskrito. Viena sako vadovaukis savo pacios ismintimi ir gyvenimiska patirtimi, antroji sako - jokiu isteriku, kas benutiktu, net nesekmes momentu, jausmai ir emocijos cia neturi dalyvaut. Visumoj rezultatas teigiamas. Ar F reiskia freedom?
aciu Tau Amariliai , ir ypac uz galutini teigiama rezultata
zinau, kad lengva nebus, ir Tavo patarimai labai labai
jooo, visokiu bliadstvu pas mane pilna, galiu padovanot , kad tik paimtu
pagal horoskopa esu Saulys, tad pusiau zmogus pusiau arklys
sugebu ne tik ant grebliu uzlipti, bet ir po uodega kaktusa koki pasikist, zodziu nelengva man su savim.
o F reiskia Feniksas tik nesijuok garsiai cia zinai, vstrechniom starinoj nazyvajetsa
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 17, 11:46)
.......... Perlepinau, blyn. As po tokio pragaro negaliu nieko burt niekam. Dabar dar miega, koks mielas padarelis
kai myli, tai ir lepini. o kaip gi kitaip. Net nepajusi kaip uzaugs, isbegs i savo gyvenima tas mielas padarelis.