QUOTE(*Keila* @ 2015 06 16, 18:04)
man panasiai, tik, kad nieko nereik numest, pasak kitu, priaugti reik apskritai pamirstu, kad reik pavalgyt. ir is tikruju ilsiuosi nuo bliudais gaminimo net prisiminti nenoriu. Jauciu jei mazosios nebutu, isvis saldytuve pele butu pasikorusi.
Taigis ant senatves sugalvojau sortu nusipirkti, i vienus 36 d, i kitus 34 d. ilendu. Nusipirkt nusipirkau, tik nzn ar iseisiu i gatves
Va, kai isvyksiu i kelione prisivalgysiu picu ir makaronu, musiet svoris padides
Taigis ant senatves sugalvojau sortu nusipirkti, i vienus 36 d, i kitus 34 d. ilendu. Nusipirkt nusipirkau, tik nzn ar iseisiu i gatves
Va, kai isvyksiu i kelione prisivalgysiu picu ir makaronu, musiet svoris padides
nu nu. mano paaugle ju i 34 nebeilenda. O sesuo, mano ugio, 34 nesioja. Valgo kaip trys diedai, jokiu ten svoriu pas ja nesikaupia. Kai pasake susitikus, kad priaugo pagaliau 6kg, tai irgi juokas sueme, nes jai tie 6kg turbut ant smegenu susidare, kitur nematyt, intensyviai ir sekmingai antra aukstaji baigineja ir ne siaip ka, o teise. Ir bais apgaulingai atrodo Nes issipuosus, issidazius, tokia gryn fyfacka, o mokosi geriausiai is visu neakivaizdininku, su jais nesitusina, bega namo pas seima, ir tie ja keistuole del to laiko, o niekas nenutuokia is kokio skurdo jin isbridus ir is kokiu tragediju, ir po pirmojo vyro kas daresi ir tebesidaro su paskolom, kuriu ana akyse nebuvo macius... Skaito daug, mokosi, aria, mazi vaikai, diedas, intelektuali, issilavinusi, o vaizdas fyfos Ja vis kas nors barakuda palaiko Pas mane dabar tarp 42 ir 44 dydis ir labai sunku, nes vienas gali but per didelis, kitas per mazas. Nu ir dekis kur nori. As noriu, kaip smetanskos ponios, savo siuveja tureti. Pranesu Visatai apie sita nora. Gera siuveja ir babkiu ant jos Nu kokia nors Chanel
QUOTE(Nura @ 2015 06 16, 19:18)
Dėkui labai, žiauriai įdomu paskaityt tokius dalykus Minties būti tarologe tikrai neturiu, šiaip domiuosi dėl akiračio praplėtimo, įdomu ta ezoterika, mistika. Šiaip labiau polinkį mineralams, akmenims turiu
O zinai toki E. P. is Kauno? Jis apie akmenis ir mineralus domisi stipriai ir daug ten zino.
Papildyta:
QUOTE(Christina @ 2015 06 15, 21:27)
aciu
Taip, pokytis Jums yra reikalingas. Ten, kur esate, man rodo taip, kad nesiseka, su pinigais problemos, su zmonemis aplinkiniais, su emocijomis negerai. .Ir tas niekur neveda. Delionej patarimo korta sako daryti pokyti butent.
Variantas salies keitimo atrodo kur kas geriau, atrodo, Jus jau pasiruosusi tam ir nusiteikusi, tas pradinis ryztas yra ir pradzios kortikes geros. Gali buti vienatves periodas, kaip kliutis ant kelio gali pasimaisyti netike santykiai arba apgavyste, tai patarime delionej del sito krenta tiesiogiai kita salis, o papildomai - rizikuoti protingai, apsisprendimus daryti irgi apgalvotus, ne kitu zmoniu zodziais, o darbais tikekite, tada viskas tvarkoj. Smulkus nemalonumai tik, palyginus su likimu ten, kur esate.