QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 05 21, 13:36)
O aš pati, galvoju, vėl pradėsiu filmų "dietą", nes santykiai su manuoju pašliję, niekas nesitaiso, viskas blogai, jėgų kovot nėr, tokia būsena, kai, atrodo, lauki rytojaus, ir rytojaus, ir rytojaus su ta mintim, kad "gal ryt bus geriau", bet niekas ne geriau ir kai nustoju žiūrėt sau po kojų ir pakeliu akis į kelią, pasidaro aišku, kad nei ryt, nei poryt, nei po savaitės geriau nebus ir toks bejėgiškas jausmas apima, kai norisi verkt, bet tiesiog spoksau į niekur ir tiek žinių. Toks bukos tuštumos jausmas. Net nebežinau, ką daryt. Bloga nuo visko. Fiziškai bloga.
Uzjauciu del tokios nuotaikos. Labiausiai zudo ta nezinomybe ir beviltiskumas. Todel ir sakiau, kad kaip bebutu, save visada reikia myleti labiau uz bet koki dieda. Linkiu, kad ta savijauta kuo greiciau praeitu
Puiku jei filmai gelbeja, nes man nuo filmu budavo dar blogiau
QUOTE(Amariliai @ 2015 05 21, 14:05)
As irgi galiu grizt prie filmu pagaliau, nes susitvarkiau viena kompa pati be niekieno pagalbos taip, kad jis man dabar nestabdo vaizdo, galesiu ziuret. Tai kai rasiu ka gero, tai pasakysiu. Dabar galva istustejo, nes eme skaudet. Merga viena paleidziu pas gydytoja, nes pati sergu labiau. Cia vat ka reiskia per mazai judesio gamtoj. Imuniteto ner.
Dar suzinojau, kad as, pasirodo, uz mezgima, uz pati darba imu trigubai mazesnes sumas. Cia fb suzinojau vienoj mezgeju grupej. Taip tai paklausdavau kitu mezgeju, niekas nieko man nesake, komercine paslaptis. O ten vat kazkaip merginos atvirai apie tas kainas... Sake, nenuostabu, kad mezgimo krize istikus buvo
Kai dirbi beveik uz dyka
Einu pamiegot dabar ir gal paskui normaliau jausiuos. Tas klausimas apie charakterio keitima tai gan sudetingas, reik neskaudancios galvos
As irgi galiu pasigirti - isvaliau skalbenkes filtra. Aisku is pradziu turejau suzinoti, kad skalbenke turi filtra, kuri galima valyt, tada turejau atrasti vieta kur tas filtras yra ir galiausiai ji iskrapstyt. Bet as gi baisiai savarankiska, radau ir sutvarkiau
Uz vyrisko megztinio M dydzio numezgima Vilniuje praso pazistama 150-200 Lt (cia su siulais). Nezinau cia daug ar mazai skaitosi
Stipri moteris?! Tai ta kuri griūnant visiems planams šypsosi ir puikiai atrodo, ir žino, kad jei nebus taip kaip jai reikia, reiškia bus dar geriau.