Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Fluty @ 2015 05 21, 08:56)
Aciu Jums, Amariliai. Tikrai visi zodziai atrodo kaip pirstu i aki.
Grazios dienos!
Papildyta:
Dar norėjau pasiteirauti, kuriam dažniausiai laikotarpiui Taro kortos nupasakoja situacija?
Ačiū.  4u.gif

Tokiam, apie kuri galvoju. Jum deliodama neturejau minty konkretaus laiko tarpo. Dazniausiai iki metu laiko gali parodyt ivykius, ilgiau nelabai yra prasmes ziuret, nes taigi pakeisit kelia, kuriuo vaziuojat, tai ir laikas pasikeis.
Papildyta:
QUOTE(BAiste @ 2015 05 20, 19:27)
Labas. Jau rasiau ankstesneje temoje. Bijau, kad mano klausimas pasimirs  blush2.gif 
gal galetumet kuri nors paziuret, ar yra perspektyva su E. Man tai labai svarbu. Jis zada aukso kalnus, o as juo nepasitikiu.
Aciu is anksto  4u.gif

Banguojantys santykiai perspektyvoj. Aukso kalnu jis tikrai neturi, man cia panasiau i isnaudotoja arba skupu labai zmogu. Ir jame nera jausmu Jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 21 gegužės 2015 - 10:57
klausimas regium, nors nera labai svarbu kuri ismestu kortos, tiesiog pastebejau regium daugiau dalyvavo praeitoje temoje.

esme ta kad darbe dabar konfliktai, intrigos, klausimas ar as liksiu siame darbe , kuo viskas pasibaigs ?
is anksto Aciu atsakiusiai i man rupima klausima 4u.gif
Atsakyti
Amariliaus noreciau paklausti 4u.gif

Yra 10-cia metu vyresnis vyras P. Rodo demesi, negaili komplimentu, meiles priesaiku ir graziu pazadu. Nori, kad grizciau del jo gyventi i LT is uzsienio. Ar jo jausmai nuosirdus, ar viskas cia tik tam, kad vel prisivilioti mane i lova?
Klausima formuluociau taip: Kokios santykiu perspektyvos su P., gal isties iseitu pas mus rimti ir darnus santykiai?
Atsakyti
Amariliai- Tokie žmonės jaučia malonumą ant kažko važiuodami ir nesvarbu, ar yra tam pretekstas, ar nėra. Jiems bile drama kažkokia. Žemi žmonės. Nieko daugiau apie tokius negaliu pasakyt.

O aš pati, galvoju, vėl pradėsiu filmų "dietą", nes santykiai su manuoju pašliję, niekas nesitaiso, viskas blogai, jėgų kovot nėr, tokia būsena, kai, atrodo, lauki rytojaus, ir rytojaus, ir rytojaus su ta mintim, kad "gal ryt bus geriau", bet niekas ne geriau ir kai nustoju žiūrėt sau po kojų ir pakeliu akis į kelią, pasidaro aišku, kad nei ryt, nei poryt, nei po savaitės geriau nebus ir toks bejėgiškas jausmas apima, kai norisi verkt, bet tiesiog spoksau į niekur ir tiek žinių. Toks bukos tuštumos jausmas. Net nebežinau, ką daryt. Bloga nuo visko. Fiziškai bloga. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 21 gegužės 2015 - 12:36
Taigi, Saule. Depresyvios nuotaikos. As irgi galiu grizt prie filmu pagaliau, nes susitvarkiau viena kompa pati be niekieno pagalbos taip, kad jis man dabar nestabdo vaizdo, galesiu ziuret. Tai kai rasiu ka gero, tai pasakysiu. Dabar galva istustejo, nes eme skaudet. Merga viena paleidziu pas gydytoja, nes pati sergu labiau. Cia vat ka reiskia per mazai judesio gamtoj. Imuniteto ner.
Dar suzinojau, kad as, pasirodo, uz mezgima, uz pati darba imu trigubai mazesnes sumas. Cia fb suzinojau vienoj mezgeju grupej. Taip tai paklausdavau kitu mezgeju, niekas nieko man nesake, komercine paslaptis. O ten vat kazkaip merginos atvirai apie tas kainas... Sake, nenuostabu, kad mezgimo krize istikus buvo smile.gif Kai dirbi beveik uz dyka biggrin.gif
Einu pamiegot dabar ir gal paskui normaliau jausiuos. Tas klausimas apie charakterio keitima tai gan sudetingas, reik neskaudancios galvos smile.gif
Atsakyti
Amariliai, turiu konkretų klausimą.... ar man šviečiasi darbo pasikeitimas ar kuriam laikui tiesiog atitrūkimas nuo darbo (pvz, dėl vis dar labai laukiamo,deja, nesėkmingai, nėštumo)? Sėdžiu šiltoj vietoj ir galvoju, ar verta apskritai mąstyti apie darbo keitimą (todėl, kad užsisėdėjau 6 metus).
Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 05 21, 13:36)
O aš pati, galvoju, vėl pradėsiu filmų "dietą", nes santykiai su manuoju pašliję, niekas nesitaiso, viskas blogai, jėgų kovot nėr, tokia būsena, kai, atrodo, lauki rytojaus, ir rytojaus, ir rytojaus su ta mintim, kad "gal ryt bus geriau", bet niekas ne geriau ir kai nustoju žiūrėt sau po kojų ir pakeliu akis į kelią, pasidaro aišku, kad nei ryt, nei poryt, nei po savaitės geriau nebus ir toks bejėgiškas jausmas apima, kai norisi verkt, bet tiesiog spoksau į niekur ir tiek žinių. Toks bukos tuštumos jausmas. Net nebežinau, ką daryt. Bloga nuo visko. Fiziškai bloga. verysad.gif

Uzjauciu del tokios nuotaikos. Labiausiai zudo ta nezinomybe ir beviltiskumas. Todel ir sakiau, kad kaip bebutu, save visada reikia myleti labiau uz bet koki dieda. Linkiu, kad ta savijauta kuo greiciau praeitu drinks_cheers.gif
Puiku jei filmai gelbeja, nes man nuo filmu budavo dar blogiau unsure.gif

QUOTE(Amariliai @ 2015 05 21, 14:05)
As irgi galiu grizt prie filmu pagaliau, nes susitvarkiau viena kompa pati be niekieno pagalbos taip, kad jis man dabar nestabdo vaizdo, galesiu ziuret. Tai kai rasiu ka gero, tai pasakysiu. Dabar galva istustejo, nes eme skaudet. Merga viena paleidziu pas gydytoja, nes pati sergu labiau. Cia vat ka reiskia per mazai judesio gamtoj. Imuniteto ner.
Dar suzinojau, kad as, pasirodo, uz mezgima, uz pati darba imu trigubai mazesnes sumas. Cia fb suzinojau vienoj mezgeju grupej. Taip tai paklausdavau kitu mezgeju, niekas nieko man nesake, komercine paslaptis. O ten vat kazkaip merginos atvirai apie tas kainas... Sake, nenuostabu, kad mezgimo krize istikus buvo smile.gif Kai dirbi beveik uz dyka biggrin.gif
Einu pamiegot dabar ir gal paskui normaliau jausiuos. Tas klausimas apie charakterio keitima tai gan sudetingas, reik neskaudancios galvos smile.gif

As irgi galiu pasigirti - isvaliau skalbenkes filtra. Aisku is pradziu turejau suzinoti, kad skalbenke turi filtra, kuri galima valyt, tada turejau atrasti vieta kur tas filtras yra ir galiausiai ji iskrapstyt. Bet as gi baisiai savarankiska, radau ir sutvarkiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Uz vyrisko megztinio M dydzio numezgima Vilniuje praso pazistama 150-200 Lt (cia su siulais). Nezinau cia daug ar mazai skaitosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 05 21, 14:28)
Uzjauciu del tokios nuotaikos. Labiausiai zudo ta nezinomybe ir beviltiskumas. Todel ir sakiau, kad kaip bebutu, save visada reikia myleti labiau uz bet koki dieda. Linkiu, kad ta savijauta kuo greiciau praeitu  drinks_cheers.gif
Puiku jei filmai gelbeja, nes man nuo filmu budavo dar blogiau  unsure.gif
As irgi galiu pasigirti - isvaliau skalbenkes filtra. Aisku is pradziu turejau suzinoti, kad skalbenke turi filtra, kuri galima valyt, tada turejau atrasti vieta kur tas filtras yra ir galiausiai ji iskrapstyt. Bet as gi baisiai savarankiska, radau ir sutvarkiau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Uz vyrisko megztinio M dydzio numezgima Vilniuje praso pazistama 150-200 Lt (cia su siulais). Nezinau cia daug ar mazai skaitosi  ax.gif

nu tai is kokiu siulu jin mezga? turkisko akrilo 100proc? as nemezgu is prastu siulu, issilavinimas neleidzia. uz vilnele normaliai apdirbta sumokesi tiek arba daugiau. moherine vaikiska suknute 100eur uz darba, be siulu. siulai atitinkamai. tiesiog i koki pirkeja orientuojies, ar i ta, kuriam bile pigiai, ar i ta, kuris nori vienetinio darbo kokybisko. nuo siulu priklauso daug. o dabar jie dar pabrange gerokai. man tai matai pries mezgimo krize duodavo paciai sumastyt tiek modeli, tiek siulus parinkt, arba jei jau perka siulus, tai skambina is parduotuves ir pasakoja kas ant etiketes parasyta. klientes turejau tik tokias, kurios turi pinigu. nori tiesiog vienetinio ranku darbo daikto. aisku, dar rasto sudetingumas ir t.t., nuo to irgi priklauso siek tiek, nors man tai jau nelabai, ta technika yra. motyvacija tik buvo nusimusus visai.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 05 21, 16:32)
nu tai is kokiu siulu jin mezga? turkisko akrilo 100proc? as nemezgu is prastu siulu, issilavinimas neleidzia. uz vilnele normaliai apdirbta sumokesi tiek arba daugiau. moherine vaikiska suknute 100eur uz darba, be siulu. siulai atitinkamai. tiesiog i koki pirkeja orientuojies, ar i ta, kuriam bile pigiai, ar i ta, kuris nori vienetinio darbo kokybisko. nuo siulu priklauso daug. o dabar jie dar pabrange gerokai. man tai matai pries mezgimo krize duodavo paciai sumastyt tiek modeli, tiek siulus parinkt, arba jei jau perka siulus, tai skambina is parduotuves ir pasakoja kas ant etiketes parasyta. klientes turejau tik tokias, kurios turi pinigu. nori tiesiog vienetinio ranku darbo daikto. aisku, dar rasto sudetingumas ir t.t., nuo to irgi priklauso siek tiek, nors man tai jau nelabai, ta technika yra. motyvacija tik buvo nusimusus visai.

Zinok neisivaizduoju is kokiu siulu. As isvis nelabai suprantu kazka tame mezgime ir kainose visai nesiorentuoju blush2.gif Isivaizduoju tik kad numegzti suknele butu ne mano kysenej ax.gif
Atsakyti
.pareinu ir as su savo klausimu 4u.gif labai aciu Amariliai..ziuresimkaip cia bus..labai tiesiog kartais norisi begti is ten.Na turiu ir dar galvosuki viena...Mano draugas ,apie kuri kazkada rasiau,bet aisku nebeprisiminsi,tai vat jis vis dar uzsienyje...Pasipirso jis man pries kelis menesius.Jis zinoma noretu ,kas as grisciau ten,bet as tiek del to kariavau,kad jau nebeuzsimena.Pati ten uzsieni nenoriu,nes zinau,kad neistversiu,o ir vaiko tampyti nenoriu,eina cia i mokykla ir viskuom patenkinta.Nors pati akimirkos pagauta atrodo lekciau,bet vel sustapdau save.Noriu kortu paklausti ,ka mums daryt,kad pasibaigtu pagaliau tas kabojimas tarp zemes ir dangaus.Kaip viskas mums susiklostys.Diena ir nakti,kai negaliu uzmigti,tos mintys nepalieka...Aciu labai is anksto uz atsakyma..
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 05 21, 12:56)
Banguojantys santykiai perspektyvoj. Aukso kalnu jis tikrai neturi, man cia panasiau i isnaudotoja arba skupu labai zmogu. Ir jame nera jausmu Jums.

Labai dekinga 4u.gif
nenoriu pasirodyt ikyri, bet gal galetumet paziuret, kas manes laukia meiles fronte? blush2.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
nu zodziu, vaizda tai as sutvarkiau kompe, bet kazka su garsu padariau ir sito nepajegiu sudorot. nesuprantu kuo skiriasi driver ir device. man sako kompas, kad sound device is not working properly, perejau as ten juos visus ir jie visi yra working properly; nu ok, einu per visus helpus, bet nerandu as ten to, kas parasyta daryt. ot tai blondine. susinervinau. tai dabar prisijungsiu kita kompa, kur yra garsas, bet stabdo vaizda, tai galesiu klausyt ka nors is dokumentikos, kur matyt nebutina. ir budistui kompiuteristui skambint. kai pasveiksiu. nes jo ta mergica, mano drauge, garantuotai apsikres nuo manes ta bacila, o jie po viena nevaiksto biggrin.gif
Atsakyti